Potrzebuję Objęć Morfeusza na wymianę mam: Złote Ostrogi x 1 Czarna Orchidea x 1 Różdżka Płodności x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Powiew Eola x 1 Złote Jabłko x 1
Jaaaaaaaaaaa! Ja ci dam za kamienia! Ale ty wysyłasz pierwsza... Sorry, już raz byłam oszukana 😡
[quote author=Szara link=topic=1802.msg808491#msg808491 date=1292347150] Nie rozumiem o co chodzi z tym tyciem Oo Przecież bawisz się tak długo, że praktycznie nie starcza czasu na łąkę. A jak chcesz żeby nie tył to dajesz go na tyle, żeby zjadł odpowiednią ilość a nie za dużo. Oświećcie mnie 👀
hehe no widać trzeba Cię oświecić. Jak się dobrze gry rozegra to mozna GP zwiększyć nawet o 1,2 😉 A zeby tak zrobić czasem trzeba źrebaka przekarmić. I jest później gruby.
sei mój koń w wieku 18 miesięcy zawsze nie śpi wystarczającej ilości godzin, dzień wcześniej ma za mało energii więc naprawdę jeden dzień głodówki w takim wypadku nic nie zmienia. [/quote] mój zimą w wieku 18 miesięcy śpi też mniej. do 24 go robię. ile punktów z gier zgarniam nie liczyłam (teraz sobie spisuję). ale 1,2 na pewno. ogólnie w cyklu mam 60h gier. wiem że 8 mies. - 0,16 z gier.
ej z tymi reniferami to nie fair 🙁 ja codziennie wygram koło 10 zawodów i dostaje te maksymalne 3 reny a i tak mam tak mało 🤔
[quote author=noen link=topic=1802.msg808388#msg808388 date=1292342108] Jakie konie, jest najlepiej hodować ? Bo chyba zmieniam rasę. Anglików nikt nie kupuje 😤
Mi się wydaję, że albo fryzy albo andaluzy. Też miałam tak samo, tylko że z hanowerami i już tworzę hodowlę andaluzów 🙂 [/quote] Oj, przestrzegam przed fryzami, ciężko z nimi... Miałam fryzy i wysprzedaje, przerzucam się na Hanowery. 😉
Kurcze, ja mam tylko 83 reniferów. Wątpię, że uda mi się uzbierać 200, a strasznie chcę mieć Lusitano. Jak ktoś będzie je miał, to niech wystawi źrebaki na aukcje za małą cenę!
[quote author=Solniczka link=topic=1802.msg808554#msg808554 date=1292349010] [quote author=noen link=topic=1802.msg808388#msg808388 date=1292342108] Jakie konie, jest najlepiej hodować ? Bo chyba zmieniam rasę. Anglików nikt nie kupuje 😤
Mi się wydaję, że albo fryzy albo andaluzy. Też miałam tak samo, tylko że z hanowerami i już tworzę hodowlę andaluzów 🙂 [/quote] Oj, przestrzegam przed fryzami, ciężko z nimi... Miałam fryzy i wysprzedaje, przerzucam się na Hanowery. 😉 [/quote]
Ja mam złe "przeżycia" z hanowerami... Ich też nikt nie kupuje :/
Pokazuje mi się , że moja klacz jest za chuda, czy dając jej więcej jeść niż ma wyznaczone sprawi, że przytyje? Bo gdy tak robię podupada na zdrowiu
Daj jej raz podwójną porcje niż ma wyznaczoną. Jeśli ma np. zjeść 6 kg siana i 2 kg owsa to daj 10 siana (więcej się nie da) i 4 owsa. Następnego dnia powinna wrócić do formy 😉
[quote author=Kastorkowa link=topic=1802.msg808560#msg808560 date=1292349146] bo reny dostajesz tylko za maksymalnie wygrane 3 zawody pize tam maksymalnie 3 dziennie
czyli jak wygram 3zawody w ciągu dnia to dostanę renifera?? [/quote]
nie, wygrasz 3 zawody możesz dostać 3 reny. Jak wygrasz 10 zawodów to tez max 3 reny. 3 renifery dziennie to max ile możesz dostać
Nie jestem zadowolona z mojego nowego ogiera 🙄 Biorąc pod uwage że musiałam na jego urodzenie wydać 2 tys 🙄 👿 http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=838974 🙄 Jak się nie wyrobi do 357.00 to idzie pod młotek 👿 noen Ja mam hodowle andaluzów 😀 😎
ja na polskim mam 1 dorosłą klacz i 2 źrebaki 1 klaczka mojej hodowli 354 pg i przyszły ogier hodowlany z pg 351,40 a dorosła ma 350.08pg,13.93 BLUP ma 13 lat
Nie ma to jak otworzenie Rogu Obfitości, by dostać następne dwa rogi. 😁
Ja tam prowadzę hodowlę Irish Hunterów. I powiem szczerze, że jeden z koni, którego w ogóle nie trenowałam, z ceny początkowej 500 equus pod koniec przeskoczył na 3000 equus. 😁
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=36288 wszystkie konie w zakładce ''konie'' na sprzedaż 😉 Jeśli ktoś hoduje angliki to akurat dla niego, mam wsyztskie nieśmiertelne 😉 i jednego wałaszka nieśmiertelnego pinto 😁
edit: ewentualnie zamienie konia na przedmiot z czarnego rynku (ew pare przedmiotów jakie mnie zainteresują)
EDIT2: Ma ktoś kupon na zbyciu, żeby odkupić ode mnie konia za 1, a ja potem oddam konia wraz z kuponem ? 👀 I potrzebuje 2 konie, za jakąś małą cenę (pożyczyć) do zadania. Tak jak mówię oddam od razu jak mi zaliczy zadanie :kwiatek: