Nie można nic zrobić... Nie możesz złożyć oferty pracy na stanowisko rymarza, gdyż złożono już dostateczną ilość ofert lub zatrudniono odpowiednią ilość personelu.
Taki komunikat pojawia mi się jak chce zatrudnić w swoim ośrodku rymarza. Czy wiecie czemu? o Co tu chodzi?
Potrzebuję Objęć Morfeusza na wymianę mam: Złote Ostrogi x 1 Czarna Orchidea x 1 Różdżka Płodności x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Powiew Eola x 1 Złote Jabłko x 1
polskim i angielskim howrse piorun zeusa poszukiwany 😉
na polskim na wymianę mam: Konik Morski x 2 Złote Ostrogi x 1 Laury Dafne x 1 Czarna Orchidea x 1 Chmurka x 1
na angielskim: Piece of Cloud x 4 Black Orchid x 3 Seahorse x 2 Golden Spurs x 2 Daphne's Laurels x 2 Eolus' Wind x 1 Boreas's Lunge x 1 Pandora's Box x 1
lub tu i tu koń w zamian 😉 na obu kontach nick: neperke
Mam pare pytań 🤣 1. Czy po "pogrubieniu" umiejętności nie ma szans na ich podwyższenie jeszcze ? 2. Czy to, że koń jest pegazem podwyższa jego umiejętności? (Bo wszystkie schodki na podium w GP zajmują pegazy...) 3. Za ile go wycenić?: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=254246
1) Nie ma możliwości. Jedynie poprzez lekcje można minimalnie podwyższyć chyba wytrzymałość i ujeżdżenie 2) Tak. Ale nie w skilksach, a jako dodatkowe, które wyświetlają się po najechaniu na gwiazdki. Jednak nie podwyższają wytrenowanych skillsów. 3) 800-900 equus na aukcjach, pójdzie za ponad 1000.