Mam na wymianę: Konik Morski x 4 Laury Dafne [s]x 3[/s] x2 Chmurka x 2 [s]Złote Ostrogi x 2[/s] [s]Krew Meduzy x 1[/s] Puszka Pandory x 1 Czarna Orchidea x 1 [s]Różdżka Płodności x 1[/s] [s]Złote Jabłko x 1[/s] Lonża Boreasza x 1
wątek zamknięty
a co byś chciała za krew meduzy, złote ostrogi i złote jabłko ? mogę zapłacić equusami :kwiatek:
wątek zamknięty
Dam Powiew Eola za złote jabłko
wątek zamknięty
Zgadza się ktoś bo potrzebuje złotego jabłka
wątek zamknięty
a ja mam takie pytanie. Jak mam przerzucić rzeczy z jednego konta na drugie? 👀 łącznie z pieniędzmi. mogę zrobić to sama?
wątek zamknięty
sandru, morzesz wysłąć 1 rzecz na tydzień i w ten sposób przerzucić a resztę inne osoby ;]
wątek zamknięty
Zapraszam do znajowmych na polskim gorzki00
wątek zamknięty
czyli ja mogę 1 w tygodniu do jednej osoby? dobrze zrozumiałam?
wątek zamknięty
Tak . Ale tygodniowo możesz też ogólnie wysłać 3 rzeczy z CR i 3 z normalnego sklepu . W tym jedna rzecz do jednej osoby .
wątek zamknięty
ok, już wiem. Dzięki. :kwiatek: i tak muszę czekać aż będę miała starz. 😁
wątek zamknięty
Mam na wymianę: Konik morski x1 Diamentowe jałko x1 Chmurka x1 Puszka pandory x1
wątek zamknięty
ja bym chętnie przyjął złote jabłko mam do oddania powiew eola
wątek zamknięty
Mam na wymianę: Konik morski x1 Diamentowe jałko x1 Chmurka x1 Puszka pandory x1 a za co chcesz diamentowe jablko ? :kwiatek:
wątek zamknięty
a co byś chciała za krew meduzy, złote ostrogi i złote jabłko ? mogę zapłacić equusami :kwiatek: A co masz?
wątek zamknięty
mam na wymianę Konik Morski x 8 Czarna Orchidea x 3 Laury Dafne x 3 Różdżka Płodności x 2 [s]Puszka Pandory[/s] x 1 Siodło MG x6 Siodło MK x3 Siodło szyte na miarę x3 Uzda szyta na miarę x3 Podkowy FK x7 Punkt dorastania x[s]5[/s] 2 :kwiatek: Edit: to :kwiatek: i Equus
wątek zamknięty
Mam na wymianę na pl: Konik Morski x 3 Laury Dafne x 3 Złote Ostrogi x 1 Czarna Orchidea x 2 Chmurka x 1 Potrzebuję różdżki i łez afrodyty Ktoś chętny nick edinka na pl
wątek zamknięty
Shaver, byłabym zainteresowana diamentowym jabłkiem, mam : Złote Jabłko x 1 Chmurka x 1 Powiew Eola x 1
wątek zamknięty
Caira byłam pierwsza 😁 😀iabeł:
wątek zamknięty
noen, no nie wiem, co dasz? ^^Caira, pomyśle nad zł. jabłkiem 😁
wątek zamknięty
Shaver poleciało pw Caira : a co byś za powiew eola chciała :kwiatek:
wątek zamknięty
kilka postów wyżej mam zamieszczoną listę 😉
wątek zamknięty
noen, ślij różdżkę płodności na caira 😉 Edit: nie możemy się wymienić, dopiero za tydzień. 😉
wątek zamknięty
okej :kwiatek: ja poprosze na alekkk :kwiatek: edit: poszło zaproszenie z noenn, tam mam różdzkę
wątek zamknięty
noen, ale ja Ci nie mogę wysłać na alekk. :P
wątek zamknięty
to na noenn ślij, ja wyślę też stamtąd różdzkę ! :kwiatek:
wątek zamknięty
MAM NA WYMIANE: - chmurka x3 - lonza boreasza x2 - puszka pandory x1 - konik morski x3 - laury dafne x2 - zlote ostrogi x1 - czarna orchidea x1 ktoś chętny ? 🙂
wątek zamknięty
caira : różdzka poszła Shaver : czekam na odp. na pw :kwiatek:
wątek zamknięty
Akceptuj zaproszenie od naranha. 😉
wątek zamknięty
na polskim i angielskim howrse wymienię się za zeusa 😉 na angielskim mogę też zapłacić 😉
wątek zamknięty