sei, wysłałam FW, czekam na strzałę na caira. 😉 Edit: Już dostałam, dziękuję. :kwiatek: Edit2: Florcik, doszło do Ciebie PW? Wysłałam zaproszenia do przerzucenie RO. 😉
Zadania/cele i wymiany 😉 Ale głównie wygrane z zadań, niektórzy kupują passy i za to kupują BMy, w RO czasem można dużo zdobyć.
Notarialna 😁 nie rozumiem po co takie kłamstwo. I jeszcze tak nietrafione, bo przecież najniżej można kupić za 501 na aukcjach no i 500 na prywatnych. Bezsens.
W ogóle kupiłam super konia na angielskim, nieeezłą klacz. 34* 1200^ skills 890GP.
Ale powiem wam że szukam jakiegoś ogiera do krycia dla mej kobyły i wielkie G... Nie ma żadnych ofert krycia ogierem który miałby podobny PG co ona 👿 👿
xxagaxx, Na polskim czy na angielskim? I jaka rasa?
Bay, No jakoś trzeba zaimponować, nieee? Mnie przeraża ta nadprodukcja koni i spadające ceny. No kurczę. Kiedyś dobre konie (źrebaki) chodziły po 10000 equus i wyżej, a teraz? Masakra. Ech brakuje czasu kiedy gierka była tylko malutkim serwerkiem, a nie miejscem na taśmę produkcyjną. Oferuję stanówkę ogierem angielskim, jeden z pierwszych na howrse! http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=89891
Kupi ktoś ode mnie konia za 1 passa na ang ? Potem za 10 dni można zrobić "wymiane"- ten sam koń za 1 passa , ja kupuję , koń do mnie wraca , a do kogoś 1 pass 👀
Wow, jak to zrobiłaś, że po dwóch dniach już masz takie konie? Jestem pod wrażeniem! 😎 I odezwę się do Ciebie, jak tylko moja kobyłka osiągnie BLUP na jakimś zadowalającym poziomie 🤣