Ależ proszę 🙂 Też na poczatku nie wiedziałam, co z tym fantem zrobic, natrafiłam dopiero gdzies w sieci na jakieś forum poświęcone Howrse i tam znalazłam wskazówkę 🙂 A co do passów, to tez ich nie kupuję, czekam na ,,nagrody" za zaliczone zadania, bądź na wcześniej wspomniane kody 😎
fajne rzeczy mi wypadly, siodło co prawda niestety nie (a szkoda, tak by mi się przydało), ale mialam kilka aging points, podkowy, rzepy, koniokasa i ta klepsydra zeby 2 razy szybciej trenować z black market 😉 także fajne to było 😉
teraz czekam na następny horn of plenty za osiągnięcia, ale to dopiero za 4 dni 🙄
Kody też znalazłam w sieci, na kazdy miesiąc podobno wychodza nowe, w grudniu były specjalne, świąteczne (4 chyba, przenajmniej tyle mi zadziałało) za któryś można było własnie dostać Horn of Plenty, dostałam też Medusas Blood i chyba Aging points, ale już nie pamietam dokładnie. Na styczeń podobno nie ma. Na poprzedniej stronie Kurczak_wtw pisała, że te kody są w jakiejś gazecie końskiej, amerykańskiej zapewne ;D trzeba więc śledzić w necie
anka, żeby kupić konia musisz mieć zrobiony II level of riding, a żeby go zrobić musisz czekać 10 dni... 🙁 nie da się tego jakoś obejść? xD kto jest dłużej i się zna?
laski ktore centra najtansze i w miare? bo mam 4 konie z 4 kont🙂 i musze je upakowac🙂 pokrylam sobie klaczke swoim ogremD: a moze zalozycie jakies centrum dla koni z volty
Ja mogłabym być voltowym, howrsowym vetem jak by co! 3 lutego kończy mi się kontrakt o pracę i jestem potem wolna 🙂 I mogłabym wstawić jednego ze swoich koni (najlepszego) do voltowego pensjonatu, jakby była taka możliwość 🙂
Mógłby mi ktoś pomóc? Na zegarze mam godzinę 16:53, w historii 23:15. Położyłam konia spać na 1 godzinę. Ale nie mogę nic więcej zrobić bo wyskakuje informacja, że wtedy klacz nie pójdzie z powrotem spać przed północą. I tak mam od wczoraj wieczora ... 🤔 🤔
dobra, dziewczyny, to jak wam się pokończą teraźniejsze prace, napiszcie do mnie, mój nick to stap. co do wstawiania koni, to jeszcze nie radzę, bo pastwiska są na prawdę zaniedbane, jeszcze koń syfa złapie. powoli będę dokupywać boksy, ale trochę to potrwa, są cholernie drogie, a ja biorę najniższą stawkę za pensjonat. fajnie, wraca mi ochota na grę 😅
ekstra pomysł z tym voltowym pensjonatem, ja tez się chętnie "wstawię" 😉 tylko z pracą lipa, kontrakt mam aż do 17 lutego. ale później, jak zalicze drugi level to zgłaszam się na ochotnika na instruktora 🙂