Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

tak, dzięki  🙇

własnie tak myślałam ze to cos takiego tylko nie wiedziałam jak to odebrać 😉  :kwiatek: :kwiatek: bo dostałam to za zdobycie któregośtam poziomu...

nie kupuję tam nic, szkoda mi kasy :P wolę wydać na coś dla mojego prawdziwego konia 😉
wątek zamknięty
Magwis - dzięki🙂 też nie umiałam😉 a tu tyle fajnych rzeczy wyszło ze środka🙂
wątek zamknięty
Ależ proszę 🙂 Też na poczatku nie wiedziałam, co z tym fantem zrobic, natrafiłam dopiero gdzies w sieci na jakieś forum poświęcone Howrse i tam znalazłam wskazówkę 🙂 A co do passów, to tez ich nie kupuję, czekam na ,,nagrody" za zaliczone zadania, bądź na wcześniej wspomniane kody 😎
wątek zamknięty
a skąd można te kody wytrzasnąć?  🤔wirek:

fajne rzeczy mi wypadly, siodło co prawda niestety nie (a szkoda, tak by mi się przydało), ale mialam kilka aging points, podkowy, rzepy, koniokasa i ta klepsydra zeby 2 razy szybciej trenować z black market 😉 także fajne to było  😉

teraz czekam na następny horn of plenty za osiągnięcia, ale to dopiero za 4 dni  🙄
wątek zamknięty
Kody też znalazłam w sieci, na kazdy miesiąc podobno wychodza nowe, w grudniu były specjalne, świąteczne (4 chyba, przenajmniej tyle mi zadziałało) za któryś można było własnie dostać Horn of Plenty, dostałam też Medusas Blood i chyba Aging points, ale już nie pamietam dokładnie. Na styczeń podobno nie ma. Na poprzedniej stronie Kurczak_wtw pisała, że te kody są w jakiejś gazecie końskiej, amerykańskiej zapewne ;D trzeba więc śledzić w necie
wątek zamknięty
Można tam usunąć profil jakoś ? Bo chciałam na nowo założyć 😉
wątek zamknięty
mozna wyzerowac gre. szukaj w prfilu- tam gdzies widzialam taka opcje 😉
wątek zamknięty
O dzięki! 🙂 Tam można też usunać 🙂
wątek zamknięty
Niewidzialna,  jak chcesz możesz mi oddać 😁
wątek zamknięty
HAha, już usunęłam, ale to dlatego, że miałam tylko 105 kasy bo kupilam wszystko co było w sklepie😀 i tylko dawałam, żeby klacz dorastała  😀
wątek zamknięty
A mnie to trochę nudzi, ile mogę czekać aż mi podrośnie? 😁
wątek zamknięty
A co ja mam zrobić jak mi mówią, ze klacz za mało śpi? Kłade ja spac, ale ciągle to samo... szczególnie zdrowie jej leci jak ją "postarzam" 😉
wątek zamknięty
zanim ja postarzysz musisz polozyc spac przed 22 (wedlug historii) 😉
wątek zamknięty
Moj kon padl. Teraz pracuje jako luzak, jestem nadal Level 1 i chce nowego konia, ale nie umiem znalezc takiej obcji. Wie ktos, co i jak?
wątek zamknięty
anka, żeby kupić konia musisz mieć zrobiony II level of riding, a żeby go zrobić musisz czekać 10 dni... 🙁
nie da się tego jakoś obejść? xD kto jest dłużej i się zna?
wątek zamknięty
można zrestartować grę i wtedy automatycznie wybierasz sobie nowego konia! (chyba:P)
wątek zamknięty
laski ktore centra najtansze i w miare? bo mam 4 konie z 4 kont🙂 i musze je upakowac🙂 pokrylam sobie klaczke swoim ogremD: a moze zalozycie jakies centrum dla koni z volty
wątek zamknięty
Karla🙂 ja mogę coś takiego zrobić, tylko muszę przywrócić mojemu EC dawną świetność, pozatrudniać znowu pracowników. no i mam tylko 21 boksów

dziewczyny, kto chce być groomem, vetem, kowalem? na nowo ruszam z moim EC i jak doprowadzę je do stanu używalności, przemienię na pensjonat voltowy
wątek zamknięty
Ja jestem groomem ale zatrudnionym. Moge zmienic szefa na Ciebie jakos? 😀
wątek zamknięty
musisz poczekac az skonczy sie obecny kontrakt o prace 😉

ale mialam fajny rog obwitosci- siodlo atalanty i mase ageing points, ktore sprzedalam 🙂
wątek zamknięty
Ale ten rog to trzeba kupic za realna kase, tak?
wątek zamknięty
ja zaraz koncze prace jako groom - 2 luty wiec sie pisze na prace u was😀 no i za 3 dni bede 2 poziom test zdawac😀
wątek zamknięty
ja! ja! ja!
ja chce w tym voltowym centrum pracować!
mój kontrakt grooma kończy się 4-ego lutego, a poziom drugi niestety dopiero za 4 dni ;p
wątek zamknięty
Ja tez moge sie na prace u was zalapac, ale dopiero po 9 lutym, no i konia do was wstawic moge  😀
wątek zamknięty
Ja mogłabym być voltowym, howrsowym vetem jak by co! 3 lutego kończy mi się kontrakt o pracę i jestem potem wolna 🙂 I mogłabym wstawić jednego ze swoich koni (najlepszego) do voltowego pensjonatu, jakby była taka możliwość 🙂
wątek zamknięty
ha! wyjdzie silne centrum! no to jak sie skonczy mi  pracka to uderzam do was🙂
wątek zamknięty
Mógłby mi ktoś pomóc?
Na zegarze mam godzinę 16:53, w historii 23:15. Położyłam konia spać na 1 godzinę. Ale nie mogę nic więcej zrobić bo wyskakuje informacja, że wtedy klacz nie pójdzie z powrotem spać przed północą. I tak mam od wczoraj wieczora ...  🤔 🤔
wątek zamknięty
dobra, dziewczyny, to jak wam się pokończą teraźniejsze prace, napiszcie do mnie, mój nick to stap. co do wstawiania koni, to jeszcze nie radzę, bo pastwiska są na prawdę zaniedbane, jeszcze koń syfa złapie. powoli będę dokupywać boksy, ale trochę to potrwa, są cholernie drogie, a ja biorę najniższą stawkę za pensjonat.
fajnie, wraca mi ochota na grę 😅
wątek zamknięty
ekstra pomysł z tym voltowym pensjonatem, ja tez się chętnie "wstawię" 😉 tylko z pracą lipa, kontrakt mam aż do 17 lutego. ale później, jak zalicze drugi level to zgłaszam się na ochotnika na instruktora 🙂

Mia, a jak kładziesz konia spać?
wątek zamknięty
Mia konia musisz polozyc spac przed 22 w historii. potem albo sie wylogowujesz, albo postarzasz punktami.

Kurczak umowe o prace mam do jutra, wiec w poniedzialek zapukam do Ciebie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.