Ja w sumie przez przypadek zrobiłam to zadanie, bo często nie patrzę na poziom trudności zawodów tylko biorę te, w których brakuje jednego miejsca. 🤣 No i jakoś je przypadkiem zrobiłam. 😉
Zastanawiam się jak to się dzieje, że niektórzy tak szybko mają kupę kasy, dobre konie, które mając mniej lat mają umiejętności na maksa, dużo wygranych zawodów i pokryć?
ja sie męczę 3ci dzień z tym zadaniem.... zużyłam nawet parę ptk dorastania i brakuje mi jeszcze 1 zawodów żeby przegrać! (dziś ani razu nie przegrałam... nosz cholera)
Zastanawiam się jak to się dzieje, że niektórzy tak szybko mają kupę kasy, dobre konie, które mając mniej lat mają umiejętności na maksa, dużo wygranych zawodów i pokryć?
np. ja?😀 Umieją grać z angielskiego howrse. Ja moją pierwszą kobyłkę umieściłam na 1 miejscu rankingu rasy w 2 dniu gry 🙂 Po prostu wiem jak grać. A skąd mam kasę? Handluję końmi 🙂
Mi się dużo świetnych źrebaków urodziły (oo, xxoo i jeden Purebred Spanish Horse z arabem 😁 ) na angielskim howrse. Wszystkie mają po 30-32 gwiazdki i ogólnie są świetne 😀 http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=28805111 to link do mojego profilu.
Mam pytanie... trochę głupie 🤔wirek: Jak dodać kogoś do znajomych? Wiem, wiem... blondynka 😁