Zizi, byłabym zainteresowana Zeus Lightingbolt i Fertility Wand. na polskim howrse mam Strzałę Artemidy, Powiew Eola i Konika Morskiego. Ostatecznie też siodło MK 😉
Notarialna Wyślę Ci we wtorek, tylko zastanów się, jak to zrobić. Masz 5 różnych kont? 😉
Użyłam na jednym z moich koni Bewitched Pumpkin, stał się duchem, a teraz mam:
Ze strony o itemie Bewitched Pumpkin wyczytałam, że: Ghost : Each day your horse has a chance to go and visit Ow and his breeding farm. You can't do any actions with him but he'll come back the following day with gifts.
HYYYYY o Boże! Dlaczego u mnie w BM nie występują takie nazwy??? Golden Spurs Daphne's Laurels Seahorse
Coś z tym konikiem morskim mi świta z polskiego howrse. Jak takie cuś faktycznie istnieje na ang. howrse to proszę niech ktoś mi wytłumaczy do czego służą te 3.
Tak więc niestety sei Chronosa zamówiła EwuśCa i zamówiła też 1x Fertility Wand
Hej, właśnie się rejestruję Czy mogę któregoś z rvoltowiczów wpisać jako sponsora? 😉 Co mi to daje, albo tej wpisanej ososbie? Czym jest kod promocyjny... ?
aga020596 ja chcę Morpheus Arms!!! 💃 Mogę Ci za to dać: Piece of Cloud, Eolus Wind, Golden Spurs, Seahorse, Pandora's Box, Black Orchid, Daphne's Laurels. :kwiatek: Co chcesz.
xxflygirlxx, Wchodzisz w zakładkę Znajomi/Friends, jest tam taka opcja do 'szukaj swoih przyjaciół' czy coś w tym stylu, klikasz w to, wpisujesz nick gracza i po wyszukaniu zapraszasz go.
Moja oferta co do howrse.pl/com nadal aktualna! Na polskim howrse moze być cokolwiek z BM items (oczywiście proporcjonalnie do ceny przedmiotu 😉 ) Seahorse x6 Daphne's Laurels x5 Golden Spurs x3 Pandora's Box x3 Black Orchid x3 [s]Fertility Wand x2 (zarezerwowane)[/s] Artemis' Arrow x2 Apollo's Lyre x2 Za coś ekstra Golden Apple x1 Za coś ekstra Philosopher's Stone x1 Za coś ekstra Boreas's Lunge x1 Za coś ekstra
Mósisz wejść w Znajomii/Friends <na górze strony> potem klikasz Dodaj znajomego/Add a friend w Identyfikator/Identifier wpisujesz nazwe użytkownika <możesz wpisać mnie 🙂 na pol. EwuśCa, na ang. Caminowa> i dajesz Szukaj/Search . Wyświetla Ci się taka tabelka jakby i klikasz Dodaj znajomego/Add as a friend. :kwiatek:
Mam nick kueimu. A Ty nie powiedziałaś co chcesz :> Mogę Ci za to dać: Piece of Cloud, Eolus Wind, Golden Spurs, Seahorse, Pandora's Box, Black Orchid, Daphne's Laurels, Daphne's Laurels na polskim.
EwuśCa Apollo's Lyre pozwala na zrobienie jakby kolorowego imienia konia, inną czcionką, kolorem, stylem.