Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

dzięki  :kwiatek: ale ja też chce mieć tyle tej karmyy  👿
wątek zamknięty
Jak widac niektórzy nie mają co robić z pieniędzmi. Albo mają ich za dużo. 🙄
wątek zamknięty
Na polskim Howrse mam do sprzedania ogierka Hanowerskiego z GP 350.19 przed grami!!!
To najlepszy źrebak jakiego można kupić na tą chwile.
Polecam 🙂

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=58758
wątek zamknięty
Mam do wymiany:
Seahorse x4
Daphne's Laurels x 2
Golden Spurs x 2
Medusa's Blood x 1
Piece of Cloud x 1
Black Orchid x 1
Artemis' Arrow x 1

Najchętniej coś za  Philosopher's Stone
Yyy.. można się wymienić za passa?  👀

A. I pochwalę się Wam, że przed chwilką kupiłam ogierrasa za 1500eq, który jest starszy od swojego ojca.  😂
wątek zamknięty
EwuśCa, Nie można. Można sie tylko wymieniać passami w postaci BM items.
wątek zamknięty
Alabamka mogę sie usmiechnąć o pracę jako instruktor jazdy?  :kwiatek:
wątek zamknięty
ej wiecie jak przypisac powiew eola do swojego konia?...bo ja dzisiaj zaczelam grac i nie bardzo wiem...pomózcie
wątek zamknięty
sprawdź poprzednia strone  🏇
wątek zamknięty
Hey ; ]] ,
Sorki bo może były już te pytania , które zadam , ale nie chce mi się szukać w tych ponad 200 str ... ; ))
W polskim howrse [ howrse.pl ]
1. Co to jest karma i jak można ją zdobyć ?
2. Są jakieś kody / jakie / gdzie je wpisać  ?

Z góry dzięki howrsowicze - ; *
🏇 😀

I macie załącznik mojej utalentowanej Karinki < 333 - żrebaczek
wątek zamknięty
wiecie jak zostać instruktorem? 😉
wątek zamknięty
Żeby być instruktorem musisz mieć co najmniej 10 dni stażu , czyli 10 dni na stronie ; pp
wątek zamknięty
już mam 🙂 i co dalej  :kwiatek:
wątek zamknięty
1. Co to jest karma i jak można ją zdobyć ?
2. Są jakieś kody / jakie / gdzie je wpisać   ?

Karme zdobywa sie za staz w grze i za sponsorowanie nowych graczy.
Kodow na razie nie ma.
wątek zamknięty
Poziom odpowiedzi na polskim forum howrse jest zatrważający... Zero konstruktywnych opinii, pomocy. W większości posty dla samego pisania 😵
wątek zamknięty
Mój koń zakończył już wszystkie treningi, umiejetnosci ma np. Galop 83.34
Jak mogę podnieśc mu tak, aby miał np. wszytskie gwiazdki ?
Jeździ na zaowdy ale po ostatnich 8 nic mu sie nie podwyżyło.
:kwiatek:
wątek zamknięty
Jeśli masz podwyższone i pogrubione wszystkie umiejętności to znaczy, ze zakończyłaś trening w 100%. Jesli grasz na polskim howrse to nie wyłuszczysz wszystkich, bo zaczynamy od zera grę. Z czasem coraz lepsze konie się będą pojawiać. 🙂
wątek zamknięty
ale oprócz treningu są jeszcze jazdy i zawody na których tez podnoszę się skillsy. Mało, bo mało ale z czasem koń staje się coraz lepsze i osiąga dobre wyniki w zawodach.

A ja mam pytanie do rozmnażania. Jak urodzi się źrebak i ma blup np. -80, tzn. że od zdobytych po rodzicach skillsach zostanie odjęta właśnie ta liczba -80? I co zrobić, żeby blup był na plusie, jakie konie wybierać? (oprócz tego, że tej samej rasy i z wysokimi umiejętnościami?) Maść też ma znaczenie?
Już nie jeden źrebak po dobrych rodzicach urodził się na zerze :|
wątek zamknięty
dziękuję  :kwiatek: tak gram na polskim  😉
wątek zamknięty
ale oprócz treningu są jeszcze jazdy i zawody na których tez podnoszę się skillsy. Mało, bo mało ale z czasem koń staje się coraz lepsze i osiąga dobre wyniki w zawodach.

A ja mam pytanie do rozmnażania. Jak urodzi się źrebak i ma blup np. -80, tzn. że od zdobytych po rodzicach skillsach zostanie odjęta właśnie ta liczba -80? I co zrobić, żeby blup był na plusie, jakie konie wybierać? (oprócz tego, że tej samej rasy i z wysokimi umiejętnościami?) Maść też ma znaczenie?
Już nie jeden źrebak po dobrych rodzicach urodził się na zerze :|

jeśli cecha jest wytluszczona  to ani zawody ani jazdy nie daja dodatkowych punktow w danej umiejetnosci.

Źrebaki zawsze rozą się z BLUP -100. BLUP wypracowujesz sama, poprzez trenowanie i wytluszczanie charakterystycznych dla danej rasy cech, poprzez wygranie 20 zawodow z tym koniem i osiagniecie przez niego wieku 10 lat. Nigdy nie urodzi Ci sie kon z plusowym BLUP. A co zrobic zeby kon byl lepszy, kryc klacze z jak najwyzszym blupem (najlepiej 100) ogierami ktore tez maja dobry blup. No i patrzec na ilość skillsow/gwiazek.
wątek zamknięty
mam łzy afrodyty na polskim howrse, chciałby się ktoś za cokolwiek wymienić?
wątek zamknięty
Caira, Czarna orchidea może być?
wątek zamknięty
Notarialna, mam. a masz coś jeszcze?
wątek zamknięty
Niestety nie mam.
wątek zamknięty
Caira a konik morski albo laury dafne?
wątek zamknięty
gdzie i w jaki sposób sprzedać marchewkę?
wątek zamknięty
marchewek sie nie sprzedaje
wątek zamknięty
marchewek sie nie sprzedaje

czyli służą tylko jako karma w moim ośrodku?
wątek zamknięty
dokladnie, tylko i wylacznie 🙂
wątek zamknięty
thaya  tnx
wątek zamknięty
jesli kupiłam łąkę o żyzności 50 % (nie miałam więcej kasy) czy można ją ''naprawić'' ?
A po zniszczeniu łąki/boksu, dotsaję zwrot pieniędzy ?

Apropo, znalazłam metodę, na zdobycie troszkę pieniążków : kupujemy 1000 ''Łajno'', w łąkach przerabiamy na nawóz, po powrocie do sklepu sprzedajemy za 40 Equus więcej ! Dziennie można chyba 40 nawozów zrobić 🙂 40x40=1600 Equus 🙂 Powodzenia  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.