Dziękuję, a mniej wiecej, ile kosztuje koń ? ogier, jak bym chciała kupić,bo musze poczekac jeszcze 4 dni żebym mogła zobaczy jakie konie na sprzedaż i za ile :kwiatek:
a jak się sprawuje polskie Howrse? ktoś zaszedł w nim na wysoką pozycję? 😀 mi się nie za bardzo chce polską wersję grać, bo wszystko od początku trzeba robić 😁
Ja gram codziennie w jedno i drugie ;] w polskim przynajmniej nie trzeba robić levelów jeździeckich i można mieć od razu swój ośrodek ;] Ja jestem gdzieś na 500 coś pozycji, to daleko, ale w porównaniu do angielskiej to jakbym w czołówce była ;D Czekam tylko jeszcze 3 dni, aż będę mogła sobie kupić jakiegoś fajnego konika, bo z 1 koniem to nudno..:P
Ja miałam dzisiaj rano 1 miejsce w najbogatszym ośrodku 😀 Ale teraz zostało mi tylko 1.237 equss 😡
W polskim howrse nudno bo najlepsze konie mają po 351,coś ... 🙄 I nie ma średnich ani dużych boksów , nie ma uzdy szytej na miare 😫
na howrse.com mam na wymiane :
Chronos" Timer x3 Ferlity Wand x2 Piece of cloud x2 Elous' Wind x1 Black Orchid x1
Wymienie za coś fajnego z BM ( może być wymiana ja wysyłam z com na com , a ktoś z pl na pl 😉 ) no i zastanowie się nad wymianą innych za coś super fajnego .
Ja gram od wczoraj w polskie Howrse. Jak sobie pomyślę ile mnie pracy czeka, żeby mieć te konie co na ang. to mi się odechciewa. No, ale zobaczymy jak mi pójdzie 😀
Mam mały problem. Kupiłam sobie klacz Paint Horse, która jeszcze nie skończyła treningu i od razu pokryłam moim ogierem, też Paint Horse, który też wszystkich treningów nie miał skończonych. Urodziła się klaczka, 25*, ale wszystkie Skillsy było na 0... Kto wie czemu?? 👀
A weźcie mi farbowanej blondynce wytłumaczcie ... jak znaleźć lizawkę w boksie ? 😵 Mam takie zadanie, mogłabym zgarnąć 300 Equus, a tu nic. Wiem, ze mam wstawić konia w boksie i nacisnąć na lizawkę, a tu mi pisze " nie masz lizawki w zapasie, aby ją znaleźć postaw konia w boksie" No przecież stoi, postawiłam go nawet na 3 godziny i nic. Mam klikać na ten boks po prawej stronie i wybrać czas "umieszczenia" konia w boksie, tak? a potem? 👀
zeby znaleźć lizawkę musisz wsadzać konia do boksu, tym przyciskiem przy puszczaniu na pastwisko i lekcjach. Jesli kon znajdzie lizawkę to info o tym pojawi Ci sie po lewej stronie w historii dnia konia, tam gdzie wyswietla sie wszystko co z koniem robisz w danej chwili. Jak znajdzie taka lizawke i pokaze Ci sie o tym info doopiero mozesz naciskac "lizawka". Znalezienie lizawki bywa trudne ja tez jeszcze nie znalazlam, bo to niestety nie jest tak ze za kazdym razem jak wstawi sie konia w boks to cos sie znajdzie 😉
Kowusiasta, Wstawiasz do boksu za każdym razem i licz na szczęście 😉 Trzeba trafić po prostu.
aaaaa, u mnie z fartem to ... cud. 😀 Znalazłam derkę, beczułkę z tłuszczem 😲, szpicurkę, a lizawki nie. Punkty dorastania się skończyły więc stoję... A powiedzcie mi... doszłam do zadania "Połóż jednego ze swych koni do łóżka 2 razy ". Że niby jak? 😁
Mam mały problem. Kupiłam sobie klacz Paint Horse, która jeszcze nie skończyła treningu i od razu pokryłam moim ogierem, też Paint Horse, który też wszystkich treningów nie miał skończonych. Urodziła się klaczka, 25*, ale wszystkie Skillsy było na 0... Kto wie czemu?? 👀
Też mi się tak zdarzyło. Swoja klacz arabską powiedzmy średnia, pokryłam bardzo dobrym ogierem i urodziła sie klacz ze skillsami totalnie na zero. Teraz nawet nikt jej nie chce kupić za marne 500 equus :|