Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

mam takie zadanie :
Rozmnażanie:  Zaoferuj pokrycie klaczy przez swojego ogiera
ale problem bo mam klacz... co mam zrobić ?  😂
wątek zamknięty
Noen musisz kupić kolejnego konia, ogiera  😀 Chyba, że chcesz kryć klaczą  👀  👍
wątek zamknięty
Albo sobie kup ogiera, albo omiń na razie to zadanie.
wątek zamknięty
Dziękuję, a mniej wiecej, ile kosztuje koń ? ogier, jak bym chciała kupić,bo musze poczekac jeszcze 4 dni żebym mogła zobaczy jakie konie na sprzedaż i za ile  :kwiatek:
wątek zamknięty
od 500 e. do... dużo  😀
wątek zamknięty
ok, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
a jak się sprawuje polskie Howrse? ktoś zaszedł w nim na wysoką pozycję?  😀
mi się nie za bardzo chce polską wersję grać, bo wszystko od początku trzeba robić  😁
wątek zamknięty
Ja gram codziennie w jedno i drugie ;] w polskim przynajmniej nie trzeba robić levelów jeździeckich i można mieć od razu swój ośrodek ;]
Ja jestem gdzieś na 500 coś pozycji, to daleko, ale w porównaniu do angielskiej to jakbym w czołówce była ;D
Czekam tylko jeszcze 3 dni, aż będę mogła sobie kupić jakiegoś fajnego konika, bo z 1 koniem to nudno..:P
wątek zamknięty
Ja miałam dzisiaj rano 1 miejsce w najbogatszym ośrodku  😀 Ale teraz zostało mi tylko 1.237 equss  😡

W polskim howrse nudno bo najlepsze konie mają po 351,coś ...  🙄 I nie ma średnich ani dużych boksów , nie ma uzdy szytej na miare  😫

na howrse.com mam na wymiane :

Chronos" Timer x3
Ferlity Wand x2
Piece of cloud x2
Elous' Wind x1
Black Orchid x1

Wymienie za coś fajnego z BM ( może być wymiana ja wysyłam z com na com , a ktoś z pl na pl 😉 )
no i zastanowie się nad wymianą innych za coś super fajnego .
wątek zamknięty
Pacia, Co chcesz za Chronosa?
wątek zamknięty
dokładnie. Pacia, co za chronosa? moja lista przedmiotów jest kilka postów wyżej jak coś. albo na stronie użytkownika - neperke 😉
wątek zamknięty
nie ma średnich ani dużych boksów ,

Są, ja kupiłam sobie jeden średni.
wątek zamknięty
Chronos" Timer x3
Ferlity Wand x2
Piece of cloud x2
Elous' Wind x1
Black Orchid x1

a za trzeciego co bys chciala?
wątek zamknięty
A za Ferility Wand?
wątek zamknięty
Ja gram od wczoraj w polskie Howrse. Jak sobie pomyślę ile mnie pracy czeka, żeby mieć te konie co na ang. to mi się odechciewa. No, ale zobaczymy jak mi pójdzie  😀

Mam mały problem. Kupiłam sobie klacz Paint Horse, która jeszcze nie skończyła treningu i od razu pokryłam moim ogierem, też Paint Horse, który też wszystkich treningów nie miał skończonych. Urodziła się klaczka, 25*, ale wszystkie Skillsy było na 0...
Kto wie czemu??  👀
wątek zamknięty
A weźcie mi farbowanej blondynce wytłumaczcie ... jak znaleźć lizawkę w boksie ?  😵
Mam takie zadanie, mogłabym zgarnąć 300  Equus, a tu nic.
Wiem, ze mam wstawić konia w boksie i nacisnąć na lizawkę, a tu mi pisze " nie masz lizawki w zapasie, aby ją znaleźć postaw konia w boksie"
No przecież stoi, postawiłam go nawet na 3 godziny i nic.
Mam klikać na ten boks po prawej stronie i wybrać czas "umieszczenia" konia w boksie, tak? a potem?  👀
wątek zamknięty
Kowusiasta, Wstawiasz do boksu za każdym razem i licz na szczęście 😉 Trzeba trafić po prostu.
wątek zamknięty
zeby znaleźć lizawkę musisz wsadzać konia do boksu, tym przyciskiem przy puszczaniu na pastwisko i lekcjach. Jesli kon znajdzie lizawkę to info o tym pojawi Ci sie po lewej stronie w historii dnia konia, tam gdzie wyswietla sie wszystko co z koniem robisz w danej chwili. Jak znajdzie taka lizawke i pokaze Ci sie o tym info doopiero mozesz naciskac "lizawka". Znalezienie lizawki bywa trudne ja tez jeszcze nie znalazlam, bo to niestety nie jest tak ze za kazdym razem jak wstawi sie konia w boks to cos sie znajdzie  😉
wątek zamknięty
Kowusiasta, Wstawiasz do boksu za każdym razem i licz na szczęście 😉 Trzeba trafić po prostu.

aaaaa, u mnie z fartem to ... cud. 😀
Znalazłam derkę, beczułkę z tłuszczem  😲, szpicurkę, a lizawki nie.
Punkty dorastania się skończyły więc stoję...
A powiedzcie mi... doszłam do zadania "Połóż jednego ze swych koni do łóżka 2 razy ". Że niby jak?  😁
wątek zamknięty
Chodzi o to, że jednego dnia go kładziesz i drugiego  😀 i wtedy masz dwa razy.
wątek zamknięty
😂 a ja myślałam, że jednego dnia  😂
wątek zamknięty

Mam mały problem. Kupiłam sobie klacz Paint Horse, która jeszcze nie skończyła treningu i od razu pokryłam moim ogierem, też Paint Horse, który też wszystkich treningów nie miał skończonych. Urodziła się klaczka, 25*, ale wszystkie Skillsy było na 0...
Kto wie czemu??  👀

Też mi się tak zdarzyło. Swoja klacz arabską powiedzmy średnia, pokryłam bardzo dobrym ogierem i urodziła sie klacz ze skillsami totalnie na zero. Teraz nawet nikt jej nie chce kupić za marne 500 equus :|
wątek zamknięty
Mój nick: jett.
Ośrodek jeździecki Eskadron  🤣

Zapraszam! ;D
wątek zamknięty
Jakby kto chciał pokryć kobyłę to mój ogierek zwie sie Smasher. 😎
wątek zamknięty
Szkoda... bo fajna mogłaby być.  👿
wątek zamknięty
No właśnie, co z tymi skillsami zrobić??? Mi też sie badziewne często rodzą, chociaż szukam jak najfajniejszych koników ;/
wątek zamknięty
Tca.. nie ma to jak sobie robić darmowa reklamę na r-v.

A ja poszukuję pracy na polskim howrse! Nie ma żadnych ofert od kilku dni Oo Help ;]
wątek zamknięty
gllosia, jeżeli chodzi o stajennego to ja dałam ofertę.

I mam 2 pytania.
Można zresetować całą grę i grać od nowa?
Jakie są sposoby na energię u koni?
wątek zamknięty
Ofert pracy nadal ani widu ani słychu 👀

Gre mozna skasowąc i grać od nowa zakładając nowe konto.
Na energię to turnipy i stroke (ok. +10).
wątek zamknięty
Nie trzeba kasować konta. Można ją zresetowac i zacząc od nowa, z nowym koniem.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.