Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

ja też bym chciała te większe boksy kupić, albo ulepszyć te małe ale też nie ma  🤔
wątek zamknięty
    Smasher został umieszczony na łące z innymi koniami
😂
wątek zamknięty
Jaki adres www polskiej wersji  😡 👀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ja jakoś się nie wciągnęłam w polską wersję, konie z najniższymi GP i skillami no i nie mam żadnych BM, oprócz tej orchidei...
A co do mojego wcześniejszego wpisu, to jest ktoś chętny??? 👀
wątek zamknięty
Zarejestrowałam sie na polskim howrse. Mam karego hanowera Negro. Mój nick to aga020596.
NA któryms pytaniu zyskuje sie niesmiertelność! 🙂
wątek zamknięty
Kto ma na polskim H osrodek z marchewkami?
wątek zamknięty
Chyba na razie nikt, bo howrse istnieje 5 dni, a marchewki hoduje się 9 dni. :/
wątek zamknięty
Mój nick na polskim howrse -> Karmelek1700
Wkurza mnie to wiecznie przekręcanie, UJEŻDŻENIE a nie "ujeżdżanie"... 🤬
wątek zamknięty
A co tam, pochwalę się 😀 Moja kobyłka jest dzisiaj DRUGA w rankingu jeżeli chodzi o skoki 😀😀
Hihi, nie ma to jak polska wersja, w ang leciałam po tyłach  😉

http://www.howrse.pl/classements/chevaux

edit:
Jakby ktoś jeszcze miał ochotę się rejestrować na polskim howrse to nie obrażę się jak wpiszecie mnie jako sponsora  😉
Zizi  :kwiatek:
wątek zamknięty
EEE daję sobie spokój z tym angielskim howrse, polskie na razie trochę kiepsko przetłumaczone, ale może być 🙂 O co chodzi z tymi poziomami jazdy konnej, czy co?! 🤔 Nie ma ich, jak wchodzę w Profil.
Dzisiaj założyłam konto, mam na razie 2 konie : Morelę w ciąży i Hermesa. Morelka wygrała mi dziś 2 razy zawody : w skokach i w ujeżdżeniu. Na wyścigu w galopie przybiegła 3.

PS. :jestem Marta 1111.

Hm...
wątek zamknięty
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć czym jest "BLUP" w polskiej wersji? [Może być na PW] Z góry dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty

Wkurza mnie to wiecznie przekręcanie, UJEŻDŻENIE a nie "ujeżdżanie"... 🤬

Jak ja to przekrecanie...KOCHAM! 🤬
wątek zamknięty
Yyym . mam pytanko.
Jeżeli mam ośrodek jeździecki i organizuje w nim zawody, to dlaczego nie wpływają mi na konto ośrodka jakieś fundusze z zawodów jeżeli np. w zawodach ujeżdżeniowych dochód wynosił 180 eq. ??
wątek zamknięty
Ale polskie H zaszalalo! Rzucilo na rynek prawie 5 milionow lajna. To ja sie mecze, nie odchodze od monitora przez caly dzien, zeby kupic i zarobic na nawozie, a tu ni z gruchy ni z pietruchy uszczesliwiaja ludzi na sile  😤 Szkoda, ze nie rzucili marchewek do wszystkich osrodkow, albo boksow od wyboru do koloru. Mogliby kurna uprzedzac o takich niespodziankach!
wątek zamknięty
Pilnie potrzebuje pracy!
wątek zamknięty
Ach, i jeszcze jedno pytanko. Jeżeli kupię szklarnie na czarnym rynku za 1 kupon, to ta szklarnia starczy mi na zasadzenie 5 razy jakiejś uprawy?? Tak to zrozumiałam:  👀
Mała szklarnia pozwala uprawiać cokolwiek zechcesz, niezależnie od pory roku, z wyjątkiem uprawy kuponów.

Uważaj! Mała szklarnia jest liczona do limitu 5 aktywnych upraw. Jest więc zwłaszcza użyteczna jesienią i zimą, kiedy nic nie może normalnie rosnąc.
wątek zamknięty
Ewus, nie tak! Szklarnia pozostanie u Ciebie na zawsze. Tylko, ze na H mozesz miec jednoczesnie tylko 5 pol obsianych roznymi uprawami. Szklarnia jest liczona jako jedno z tych pol. Czyli jak bedziesz miala uprawe w szklarni, to oprocz niej bedziesz mogla obsiac jeszcze 4 inne pola.
wątek zamknięty
Pilnie potrzebuje pracy!

Pisz jaką i nick a zaraz dostaniesz  😉
wątek zamknięty
Może być stajenny, nick to xxflygirlxx. Dzięki wielkie, ratujesz życie moich koni.  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Mam na wymiane Black Orchid i Pandora's Box (na angielskim) 🙂
Najchętniej za PoC lub WoY 🙂.
wątek zamknięty
Mirmil dziękuję baardzo.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ile płaci się za veta  🤔
wątek zamknięty
noen, przy porodzie 500Equus [bo domyślam się, że o to Ci chodzi]
wątek zamknięty
tak, dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Wie ktoś co-jak-kiedy z nowymi objectives? Bo bez achievementsów i nawet tych badziewnych objectivesów zanudzić się idzie...
wątek zamknięty
A ile w ogole jest objectivesow na angielskim howrse??
wątek zamknięty
Kto ma na polskim H osrodek z marchewkami?

W mojej stajni będą od 20 października. - Prestige Golden Star - nazwa stajni
A tu u kol. od 19 października - Start! - nazwa stajni.
wątek zamknięty

A ile w ogole jest objectivesow na angielskim howrse??

60?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.