Ja jakoś się nie wciągnęłam w polską wersję, konie z najniższymi GP i skillami no i nie mam żadnych BM, oprócz tej orchidei... A co do mojego wcześniejszego wpisu, to jest ktoś chętny??? 👀
A co tam, pochwalę się 😀 Moja kobyłka jest dzisiaj DRUGA w rankingu jeżeli chodzi o skoki 😀😀 Hihi, nie ma to jak polska wersja, w ang leciałam po tyłach 😉
EEE daję sobie spokój z tym angielskim howrse, polskie na razie trochę kiepsko przetłumaczone, ale może być 🙂 O co chodzi z tymi poziomami jazdy konnej, czy co?! 🤔 Nie ma ich, jak wchodzę w Profil. Dzisiaj założyłam konto, mam na razie 2 konie : Morelę w ciąży i Hermesa. Morelka wygrała mi dziś 2 razy zawody : w skokach i w ujeżdżeniu. Na wyścigu w galopie przybiegła 3.
Yyym . mam pytanko. Jeżeli mam ośrodek jeździecki i organizuje w nim zawody, to dlaczego nie wpływają mi na konto ośrodka jakieś fundusze z zawodów jeżeli np. w zawodach ujeżdżeniowych dochód wynosił 180 eq. ??
Ale polskie H zaszalalo! Rzucilo na rynek prawie 5 milionow lajna. To ja sie mecze, nie odchodze od monitora przez caly dzien, zeby kupic i zarobic na nawozie, a tu ni z gruchy ni z pietruchy uszczesliwiaja ludzi na sile 😤 Szkoda, ze nie rzucili marchewek do wszystkich osrodkow, albo boksow od wyboru do koloru. Mogliby kurna uprzedzac o takich niespodziankach!
Ach, i jeszcze jedno pytanko. Jeżeli kupię szklarnie na czarnym rynku za 1 kupon, to ta szklarnia starczy mi na zasadzenie 5 razy jakiejś uprawy?? Tak to zrozumiałam: 👀 Mała szklarnia pozwala uprawiać cokolwiek zechcesz, niezależnie od pory roku, z wyjątkiem uprawy kuponów.
Uważaj! Mała szklarnia jest liczona do limitu 5 aktywnych upraw. Jest więc zwłaszcza użyteczna jesienią i zimą, kiedy nic nie może normalnie rosnąc.
Ewus, nie tak! Szklarnia pozostanie u Ciebie na zawsze. Tylko, ze na H mozesz miec jednoczesnie tylko 5 pol obsianych roznymi uprawami. Szklarnia jest liczona jako jedno z tych pol. Czyli jak bedziesz miala uprawe w szklarni, to oprocz niej bedziesz mogla obsiac jeszcze 4 inne pola.