Zaczęłam dzisiaj grać 😉 i mam już źrebaka, co skończył 6 miesięcy, mam założony swój ośrodek, boksy, łąki, ściółkę w boksach i nie mam pojęcia jak mam umieścić swojego konia we własnym ośrodku 😵 Proszę o pomoc 🙂
A ja już wygrałam 6 zawodów (a co, też się pochwalę 👀 )
Jeszcze wrócę do tej Japonki. Świetna zabawa, bo polski zna w zerowym stopniu, więc piszemy do siebie na zmianę po angielsku i francusku, zależy jak nam łatwiej wyjaśnić. Przy czym okazało się, że ona angielskiego właściwie też nie zna i korzysta z translatora. Musi być jakiś dobry, bo myślałam że zna angielski lepiej ode mnie 😂 Niech mi ktoś powie, że konie nie łączą ludzi 😀iabeł: (może oprócz rosyjskich spamowiczów i imperialistów 😉 )
Kurcze bez przesady jakos na ang howrse jest dyscyplina i nikt nie wrzuca sie ze swoim jezykiem albo jest to bardzo rzadkie. Tutaj to jakaś paranoja! Wszystko tłumacz google do polskiego nie podobny, nikt nie panuje nad tym i robi się syf i milion tematów bez sensu.
Mirmil, Tak,'' Najlepsze Liniowe Nie Obciążone Błędem Przewidywanie'' jest zależne od tego w jakim stopniu jest zblupowany koń. Im większy procentowo BLUP tym większa szansa na lepszego konia.
Zaczęłam dzisiaj grać 😉 i mam już źrebaka, co skończył 6 miesięcy, mam założony swój ośrodek, boksy, łąki, ściółkę w boksach i nie mam pojęcia jak mam umieścić swojego konia we własnym ośrodku 😵 Proszę o pomoc 🙂
Boks mozesz zarezerwowac dla siebie, zeby nikt inny go nie zajal. A przy wyborze EC podajesz nazwe EC lub wlasciciela czyli swoja i powinien on sie pojawic.
No wpisywałam tam, ale jak klikałam żeby wyszukało to wyświetlało się ciągle, że nie ma wyników na moje kryteria. A wpisywałam swoją nazwę. Nie wiem o co chodzi 🤔wirek:
Zarejestrowałam się w polskiej wersji i chyba już lepiej rozumiem w angielskiej 😎 Alabamka oczywiście, mam nawet ośrodek 🤣 Do którego zapraszam, również się nazywa "Alabamka"
Konik mi w nocy umarł 😕 A wieczorem jeszcze było wszystko ok... Można jakoś dostać drugiego? Czy muszę mieć jakiś dłuższy staż może? No i zwolnił mi się automatycznie jeden boks jak by ktoś chciał to zapraszam. Ośrodek "Alabamka"
Ma ktoś z Was jakieś BMy do rozdania za darmo na J🙂 (angielskie Howrse)? Przyjmę każde, nawet Orchidy, ale bym wolała lepsze... I mój sklepik 😉: Sales: FW - 7500e lub 1000e+1pass GS - 25000e lub 3000e+2passes (ograniczone!) BO - 1500e Seahorse - 7000e (ograniczone!) MB - 8000e (ograniczone!) Większość ograniczona, mam jeszcze inne rodzaje, ale na własny użytek, dlatego chcę wszystkie niechciane BM. No i jeszcze mam hodowlę mustangów i paintów z gwiazdami i jak chcecie za fajną sumkę (jak najbardzien z passami :p), to piszcie na priv. *W sumie to ruscy mi nie przeszkadzają, jak się nie zaczynają drażnić... Mój nick na polskim to Siva
najlepiej nic. zbierać bm itemy ktore sa w ufo i czekac cierpliwie na kolejny kupon.
edit. jestem wściekła. mam ten beznadziejny objective, w którym trzeba 5 razy zająć ostatnie miejsce w konkursie. niestety ciągle brakuje mi jednego. a kobyła wystawiana była już 50 razy i to w najtrudniejszych konkursach jakich mogła 😵