Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Zaczęłam dzisiaj grać  😉 i mam już źrebaka, co skończył 6 miesięcy, mam założony swój ośrodek, boksy, łąki, ściółkę w boksach i nie mam pojęcia jak mam umieścić swojego konia we własnym ośrodku  😵 Proszę o pomoc  🙂
wątek zamknięty
Czemu nikt nie organizuje jakichś zawodów. 🙁
wątek zamknięty
xxflygirlxx, Ruszają od jutra.
wątek zamknięty
O, to fajnie. 🙂
wątek zamknięty
Ja miałam farta i jakimś cudem załapałam się na zawody już dzisiaj.  😎
wątek zamknięty
ja też już dzisiaj startowałam 🙂
wątek zamknięty
A ja już wygrałam 6 zawodów (a co, też się pochwalę  👀 )

Jeszcze wrócę do tej Japonki. Świetna zabawa, bo polski zna w zerowym stopniu, więc piszemy do siebie na zmianę po angielsku i francusku, zależy jak nam łatwiej wyjaśnić. Przy czym okazało się, że ona angielskiego właściwie też nie zna i korzysta z translatora. Musi być jakiś dobry, bo myślałam że zna angielski lepiej ode mnie  😂
Niech mi ktoś powie, że konie nie łączą ludzi  😀iabeł: (może oprócz rosyjskich spamowiczów i imperialistów 😉 )
wątek zamknięty
Ruscy na pewno przesadzają, ale gdybyśmy my na howrse.com się zaczęli bardziej udzielać, to nie byłoby powodem do zablokowania nam IP :P
wątek zamknięty
Kurcze bez przesady jakos na ang howrse jest dyscyplina i nikt nie wrzuca sie ze swoim jezykiem albo jest to bardzo rzadkie. Tutaj to jakaś paranoja! Wszystko tłumacz google do polskiego nie podobny, nikt nie panuje nad tym i robi się syf i milion tematów bez sensu.
wątek zamknięty
🏇 Sprzedam źrebaka lub 2 - bliźniaki ogierki 🏇

der weiße Schnee -  http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=12245821

das Sport Zugpferd - http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=12245822

Obaj mają po 2 miesiące i ponad 853 GP .

Jak ktoś byłby zainteresowany to mogę dogadać się na PW 🙂
wątek zamknięty
Obecie kazdy kon ma minimum 350 GP. A skoro rodzi sie zrebak z GP mniej niz 350, to za to odpowiada ujemny BLUP?
wątek zamknięty
Mirmil, Tak,'' Najlepsze Liniowe Nie Obciążone Błędem Przewidywanie'' jest zależne od tego w jakim stopniu jest zblupowany koń. Im większy procentowo BLUP tym większa szansa na lepszego konia.
wątek zamknięty
Hahah a ja mam farta  😀iabeł: Dostałam 2 konia 😀
Tylko mam pytanie dlaczego w większości nic nie ma na stanie  🤔
wątek zamknięty
Ten twój fart to wypełnienie questów  🤔, też "dostałam drugiego konia, mam farta też!  💃
wątek zamknięty
Laski, co najbardziej opłaca się kupić za pierwszy kupon? :kwiatek:
wątek zamknięty
Też miałam farta i mam drugiego konia.  🏇
A ten pierwszy wygrał na zawodach 3 Equus. 😁
wątek zamknięty
Zaczęłam dzisiaj grać  😉 i mam już źrebaka, co skończył 6 miesięcy, mam założony swój ośrodek, boksy, łąki, ściółkę w boksach i nie mam pojęcia jak mam umieścić swojego konia we własnym ośrodku  😵 Proszę o pomoc  🙂

no właśnie, bo mam ten sam problem! xd
wątek zamknięty
Boks mozesz zarezerwowac dla siebie, zeby nikt inny go nie zajal. A przy wyborze EC podajesz nazwe EC lub wlasciciela czyli swoja i powinien on sie pojawic.
wątek zamknięty
No wpisywałam tam, ale jak klikałam żeby wyszukało to wyświetlało się ciągle, że nie ma wyników na moje kryteria. A wpisywałam swoją nazwę. Nie wiem o co chodzi 🤔wirek:
wątek zamknięty
Zapraszam do mojego ośrodka Cumano Best.  :kwiatek:
wątek zamknięty
maiiaF bo widocznie nie masz już miejsc w swoim EC. Kup boks i zarezerwuj go na swój nick, wtedy wpisz tak jak robisz.

Wie ktoś kiedy, co i jak z jakimiś nowymi objectives?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zarejestrowałam się w polskiej wersji i chyba już lepiej rozumiem w angielskiej  😎
Alabamka oczywiście, mam nawet ośrodek  🤣 Do którego zapraszam, również się nazywa "Alabamka"
wątek zamknięty
Zrestartowałam ośrodek, mam nadzieję, że teraz będzie lepszy. 👀

Mogę sie wymienić za Kamień filozoficzny i klepsydrę Kronosa.
wątek zamknięty
Też się zarejstrowałam na polskiej wersji 😀 Mój nick to Zizi 😉

Brakuje mi tu troche xathosów, w sumie nie ma szans na itemy z BM jeśli się nie zapłaci prawdziwej kasy 🙁

edit:
Eeej, kiedy wy sie łapiecie na te zawody? Próbuje już z 1,5h i nie ma nic dostępnego 🙁
wątek zamknięty
Konik mi w nocy umarł  😕 A wieczorem jeszcze było wszystko ok... Można jakoś dostać drugiego? Czy muszę mieć jakiś dłuższy staż może?
No i zwolnił mi się automatycznie jeden boks jak by ktoś chciał to zapraszam. Ośrodek "Alabamka"
wątek zamknięty
Alabamka, musisz zresetować grę.
wątek zamknięty
Ma ktoś z Was jakieś BMy do rozdania za darmo na J🙂 (angielskie Howrse)? Przyjmę każde, nawet Orchidy, ale bym wolała lepsze... I mój sklepik 😉:
Sales:
FW - 7500e lub 1000e+1pass
GS - 25000e lub 3000e+2passes (ograniczone!)
BO - 1500e
Seahorse - 7000e (ograniczone!)
MB - 8000e (ograniczone!)
Większość ograniczona, mam jeszcze inne rodzaje, ale na własny użytek, dlatego chcę wszystkie niechciane BM.
No i jeszcze mam hodowlę mustangów i paintów z gwiazdami i jak chcecie za fajną sumkę (jak najbardzien z passami :p), to piszcie na priv.
*W sumie to ruscy mi nie przeszkadzają, jak się nie zaczynają drażnić...
Mój nick na polskim to Siva
wątek zamknięty
całkiem fajna gra  😉
no właśnie co najbardziej opłaca się kupić za pierwszy kupon?  🤔  🏇
wątek zamknięty
najlepiej nic. zbierać bm itemy ktore sa w ufo i czekac cierpliwie na kolejny kupon.

edit. jestem wściekła. mam ten beznadziejny objective, w którym trzeba 5 razy zająć ostatnie miejsce w konkursie. niestety ciągle brakuje mi jednego. a kobyła wystawiana była już 50 razy i to w najtrudniejszych konkursach jakich mogła  😵
wątek zamknięty
Alabamka, musisz zresetować grę.

[s]Ale jaak?  😡[/s] Już mam 😀
Jeśli nie ma boksów na stanie to już ich nie będę czy mam po prostu czekać?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.