Dla mnie tak 🙂 Wyślę Ci potem bo na razie jestem na polskiej wersji, a nie chcę się tak ciągle przelogowywać z jednej na drugą 😉 Chyba mam gdzieś zapisanego Twojego nicka.
Swoją drogą bardzo polecam polskie forum. Nie wiem co tam robią Hiszpanie i różni tacy, skoro mają swoje wersje, ale mniejsza z tym. Fajne jest czytanie wpisów, z których prawie nic nie rozumiem 😉
super że udostępnili od razu ujeżdżenie etc. jak się zaczyna gre na jakiejs wersji od poczatku ma to swoje plusy. tylko brak najlepszych pastwisk i boksów 🙁 deidre masz mnie w znajomych nawet. umowa stoi 😉
Ja tam i tak nie mam zamiaru i nie miałam, bawić się w tą grę na poważnie tj. wydawać realne PLN, także nie robi mi czy pass (kupon :hihi🙂 kosztuje 1, 10 czy 100 złotych.
Wiecie że niektórzy rosyjscy użytkownicy nie dość że spamują swym językiem na forum, to w profilach mają powypisywane 'Zawładniemy Polskim Howrse'? 😫 I jeszcze na pytanie czemu tu wypisują na polskim howrse to odpowiadają że w rosyjskim rankingi już są pozapychane 👿
Wedlug mnie powinna byc blokada forum dla obcokrajowcow. Robia tylko zamieszanie i balagan na forum. Howrse musi jak najszybciej wprowadzic MODow, ktorzy zrobia z nimi porzadek.
Bez przesady z tym IP. Wśród graczy są też Polacy zagranicą. Ich też blokować? Poza tym wymieniłam sobie dzisiaj kilka sympatycznych wiadomości z dziewczyną z Japonii. Nie wszyscy "inni" są źli 😉
I jeszcze na pytanie czemu tu wypisują na polskim howrse to odpowiadają że w rosyjskim rankingi już są pozapychane 👿
Oni myślą, że jak nie przebili się w rankingach u siebie, to w polskiej wersji dadzą radę? 😂