http://www.howrse.com/jeu/news?id=281#281 trąbią o konserwacjach systemu, a te konserwacje systemu pojawiają się dość często. Chyba instalują co nieco 😉
Ale się uczepiłyście tłumaczenia rzeczy z BM... Mnie się podobają. Wolałybyście ręce Morfeusza? 🤔
Mam i nie potrzebuję: Piece of Cloud Medusa's Blood Pandora's Box Hephaestus' Horseshoes Black Orchid Golden Apple Seahorse Daphne's Laurels Water of Youth Atalante Pack (oferta ograniczona) Apollo's Lyre Golden Spurs (oferta ograniczona) Eolus' Wind Diamond Apple
W zamian chcę: Nyx Pack Morpheus' Arms Hera Pack Zeus' Lightning Bolt albo ewentualnie inne.
W sumie jezeli to jest tylko dodanie nowego jezyka, to nie bedzie trzeba na nowo sie rejestrowac. No chyba, ze robia zupelnie nowy polski serwer, ale skoro jestesmy jak to ktos powyzej napisal "niszowa spolecznoscia" to robienie nowego serwera nie ma sensu.
Pojawiło się już nowe polskie howrse bez kodu! 😅 Mam tam konto, doszłam do misji udziału w zawodach, ale trochę sobie poczeekam, bo żadnych nie ma... :/
W większości mam to samo i nie potrzebuję. Myślisz że DA za WoY będzie fair?
Zawody chyba ruszą dopiero jutro. Otworzyłam swoje EC i ustawiłam zawody od 0%, ale na razie się nie odbyły. Chyba jest potrzebny poranny update. Pastwiska Ow też są zresztą w beznadziejnym stanie. Ale przynajmniej możemy zakładać EC od razu, a nie po iluś dniach 😎