sei luknij HoPa, może trafisz na GP 😉 Ja mam i dziennie zarabiam 4tys. nie 2tys, bo mam jakiś jeszcze inny bonus z HoPa, który podwaja wygrane 😎
niestety wiem że są w hopach 🙁 ale mam do nich awersję... zawsze dostaję same podstawowe rzeczy! i do tego strasznie rzadko je trafiam chociaż te xanthosy katuję 🤣
Wiecie co? ja już czekam tylko na polską wersję. Na angielskiej jest wg mnie za dużo koni, a mało perspektyw na hodowlę. Czekam już tylko na polską wersję, bo na angielskiej odechciało mi się siedzieć.
Myślałam o sprzedaży konta, bo oddawać za free nie bardzo bym chciała....
Z tego co wiem to tak bezpośrednio przelać kasy nie można, ale np. możesz wystawić z jednego konta, załóżmy konto1 na drugie konto, np. konto2 konia. Wystawiasz na konto1 konia za np 500 czy ile Ci tam potrzeba, a z drugiego kupujesz. Tylko do tego są potrzebne private sales, a sądząc po tym, że nie masz kasy to wydaje mi się, że nie masz jeszcze 3 pkt karmy 😉
Jupii 😅 szperając jak tu uratować konia żeby nie padł raptem do złapania wyskoczyło mi najlepsze siodełko 😍 sprzedałam stare za 300 i już miałam na weta 😉 I oto mam ślicznego karego źrebaczka hanowerskiego 🏇
HoPy można dostać za głaskanie xanthosów. a UFO musisz sama złapać. cierpliwa musisz być. to jakiś obiekt latający luzem po stronie. jabłko. turnip czy inne cuda 😉
Xanthosy to divine horses, za których pogłaskanie (stroke) dostajesz +10 energy dla konia, który ma jej akurat najmniej, albo, jak się pofarci, Horn of Plenty. Jak je pogłaskać? U góry, tam gdzie jest Home, Forums, Mail, Friends, Directories, Help najeżdżasz na directories, a potem wybierasz Horses. W pierwszym okienku, "The horse's name" wpisujesz Xanthos. Szukasz po obrazkach dębującego złotego konia, klikasz na niego. I po prawej, nad danymi właściciela masz okienko Divine z opcją STROKE.
Bay, ja tak samo. ale informacja czy udało ci się 'wygłaskać' HoPa przychodzi na drugi dzień. a limit wygłaskanych xanthosów to 5. spróbuj wygłaskać 6 to nie będziesz mogła 😉