Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

jak mam wykorzystać bilety na grand prix ??  😡 👀 mam 7 i nie wiem jak  😡

jak ja ci zazdroszczę  😵 😵 😵

wykorzystujesz je zgłaszając konie do GP. dla każdej dyscypliny jest w inny dzień. w weekendy nie ma wcale.
wątek zamknięty
jak się wzywa weta do klaczy, która ma urodzić?  😡
wątek zamknięty
wyskakuje ci powiadomienie 😉
wątek zamknięty
sei luknij HoPa, może trafisz na GP 😉
Ja mam i dziennie zarabiam 4tys. nie 2tys, bo mam jakiś jeszcze inny bonus z HoPa, który podwaja wygrane  😎
wątek zamknięty
sei dzięki po raz kolejny za odpowiedz  :kwiatek: 😉
wątek zamknięty
sei luknij HoPa, może trafisz na GP 😉
Ja mam i dziennie zarabiam 4tys. nie 2tys, bo mam jakiś jeszcze inny bonus z HoPa, który podwaja wygrane  😎

niestety wiem że są w hopach 🙁 ale mam do nich awersję... zawsze dostaję same podstawowe rzeczy! i do tego strasznie rzadko je trafiam chociaż te xanthosy katuję  🤣
wątek zamknięty
Wiecie co? ja już czekam tylko na polską wersję. Na angielskiej jest wg mnie za dużo koni, a mało perspektyw na hodowlę. Czekam już tylko na polską wersję, bo na angielskiej odechciało mi się siedzieć.

Myślałam o sprzedaży konta, bo oddawać za free nie bardzo bym chciała....
wątek zamknięty
A kiedy ta polska wersja bedzie? Miala byc do konca wrzesnia 🙁
wątek zamknięty
Not, sprzedasz za PLN?  😲
wątek zamknięty
Bay, Nie wiem, jeszcze się zastanawiam 😁
wątek zamknięty
Czy da się przelać kaseze swojego konta na drugie, bo pilnie potrzebuję kasy na weta a nie mam  :emot4:
wątek zamknięty
Z tego co wiem to tak bezpośrednio przelać kasy nie można, ale np. możesz wystawić z jednego konta, załóżmy konto1 na drugie konto, np. konto2 konia. Wystawiasz na konto1 konia za np 500 czy ile Ci tam potrzeba, a z drugiego kupujesz.
Tylko do tego są potrzebne private sales, a sądząc po tym, że nie masz kasy to wydaje mi się, że nie masz jeszcze 3 pkt karmy  😉
wątek zamknięty
Jupii  😅 szperając jak tu uratować konia żeby nie padł raptem do złapania wyskoczyło mi najlepsze siodełko  😍 sprzedałam stare za 300 i już miałam na weta  😉 I oto mam ślicznego karego źrebaczka hanowerskiego  🏇
wątek zamknięty
no to gratulacje  😉

Notarialna, w Polsce jest raczej za mało fanów żeby kupili konto. zwyczajnie się to nie opłaca 😉
wątek zamknięty
macie ktoś na zbyciu Fertility Wand.?
mogę się wymienić za:
-Seahorse
-Pandora's box
-Piece of Cloud
-Daphne's Laurels
-Golder Spurs
wątek zamknięty
Jutex, Ja mam multum FW. Mogą być Golden Spurs na konto Roulett 🙂
wątek zamknięty
Kurczaczki 2 październik, a polskiej wersji nie ma. Wie ktoś coś?
wątek zamknięty
thaya, Pisałam na forum z pytaniem o polską wersję i ktoś coś wiedział, ale dokładnie nie wiadomo kiedy będzie.
wątek zamknięty
Czy chciałby się ktoś wymienić za seahorse na pandora's box ?
wątek zamknięty
dostałam wreszcie HoPa. trafiłam nawet jakiś BM - EW. zawsze coś 😉
wątek zamknięty
sei, za co się dostaję HoPa ?  😡
Dziewuszki powiedzcie mi, jak złapać UFO , bo mam takie zadanie.  🤔wirek:
wątek zamknięty
HoPy można dostać za głaskanie xanthosów.
a UFO musisz sama złapać. cierpliwa musisz być. to jakiś obiekt latający luzem po stronie. jabłko. turnip czy inne cuda 😉
wątek zamknięty
A gdzie te xanthosy są??? 😡
wątek zamknięty
[quote author=Primochówna link=topic=1802.msg725731#msg725731 date=1286127586]
A gdzie te xanthosy są??? 😡
[/quote]

Gdzie są i co to są 😀
wątek zamknięty
Xanthosy to divine horses, za których pogłaskanie (stroke) dostajesz +10 energy dla konia, który ma jej akurat najmniej, albo, jak się pofarci, Horn of Plenty. Jak je pogłaskać? U góry, tam gdzie jest Home, Forums, Mail, Friends, Directories, Help najeżdżasz na directories, a potem wybierasz Horses. W pierwszym okienku, "The horse's name" wpisujesz Xanthos. Szukasz po obrazkach dębującego złotego konia, klikasz na niego. I po prawej, nad danymi właściciela masz okienko Divine z opcją STROKE.
wątek zamknięty
Dzieki:]
wątek zamknięty
Notarialna już leci do Ciebie 😉
wątek zamknięty
u mnie na forum jest 10 xanthosów podlinkowanych. z czasem coś może jeszcze dorzucę ale i tak maksymalna ilość wygłaskanych na dzień to 5 😉
wątek zamknięty
sei, serio? Ja za pierwszym razem dostaję energię, a potem jest napisane tylko "You have just stroked Xanthos" czy jakoś tak.
wątek zamknięty
Bay, ja tak samo. ale informacja czy udało ci się 'wygłaskać' HoPa przychodzi na drugi dzień. a limit wygłaskanych xanthosów to 5. spróbuj wygłaskać 6 to nie będziesz mogła 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.