No, też nie jest jakaś świetna, klacz fryzyjska Daisy 😉 A teraz mam paint z 31* i ją trenuje, bd miała jakieś 1000 skillsów ;D Wreszcie jakiś konkretny konik... edit: już nie na sprzedaż 😉 Dzięki Notarialnej
dziewczyny gdzie jest notatnik? mam zadanie - skorzystaj z notebooka, obeszłam już wszystkie strony i nie mogę tego znaleźć:/ dawniej chyba to było w officie ale teraz tego nei widzę🙁 gdzie szukać?
[quote author=J🙂 link=topic=1802.msg716346#msg716346 date=1285341425] Ai jeszcze secret page: http://www.howrse.com/ow/2007 Znalazłam na wikianswers 🙂 [/quote]
Czy użycie mózgu i przewinięcie strony jest aż tak trudne? 😵
Hmmm jak to jest... Mam konika, ma 7 lat i dwa miechy. Cały trening ma ukończony i teraz robiłam z nim 'Rides' ale działa jedynie Gallop i Step Slope (jedno dodaje galo, drugie dodaje skoki), natomiast Trot zużywa tylko energię i nie dodaje punktów do kłusa w ogóle, dlaczego??
edit: czy zadanie "Send a horse to heaven" znaczy, ze mam konia dać do Save Heaven czy go uśmiercić 😀??
Jeśli robiłaś trota na początku to normalne, że zanika po jakimś czasie. Jeśli nie to to są jakieś zależności między gonitwami (trot race) i treningiem. Jeśli trota nie zrobiłaś całościowo to rób 'treningi' po godzinie, jeszcze jakieś szczątkowe wartości skillsów są jeszcze.
Na pewno heaven? A nie haven? BO to dwie różne 'instytucje'
Hmmmm, jak w takim razie uśmiercić? Probowałam, miałam kobyłkę z 0% energy... postarzyłam ją i żyje... Tak Pandora jest w nagrodę, więc bedę mogła ja wskrzesić 🙂.
Gagulec, Musisz zrobić tak, że będzie miał 0% zdrowia. Ja bym na twoim miejscu postarzyła go d 30 lat i uśmierciła po 31 latach, bo wtedy dostaje się passa 😉