Czarna, jeśli moja Pandora za Twoje MA (bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam), to zachowaj MA do jutra, bo lecę spać i nie chce mi się na Ciebie czekać 😁
Kurcze, czarna96, sprzedały mi sie wszystkie klaczki na private sales za passy 🤔 Nawet nie wiedizałam, że będa miały takie wzięcie. Została mi tylko jedna 838,2 po grach. Jestes zainteresowana ciągle?
A ja przyjme każda ilośc MA, niewazne za co, mogą byc konie, BMy, co tylko chcecie i to mam:P
Alice, co gdzie jak? jakie gwiazdki? idę zobaczyć! też chcę takie fajne znaleziska 😉 mnie się trafiają tylko WoY i PoC i zalegają. nie korzystam z tego raczej :P
edit: znam to! to już kiedyś było 🙂 a co ja dzisiaj zgarnęłam z moim szczęściem??? jabłko! 😵
Alice, co gdzie jak? jakie gwiazdki? idę zobaczyć! też chcę takie fajne znaleziska 😉 mnie się trafiają tylko WoY i PoC i zalegają. nie korzystam z tego raczej :P
edit: znam to! to już kiedyś było 🙂 a co ja dzisiaj zgarnęłam z moim szczęściem??? jabłko! 😵
Mam z tym problem: Sell 100 units of manure at a time to the shop ... sprzedalem juz dwukrotnie po 100 i dalej jest niezaliczone. Mam sprzedac 200 na raz czy jak?