Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ja tez Artemisa chętnie bym przetargowała na coś😉

A za Black Pearl oddam wszystko co mam😉
wątek zamknięty
Earth: Bonus + 3 in Dressage
Air: Bonus + 3 in Jumping
Fire: Bonus + 3 in Speed
Water: Bonus + 3 in Stamina
Metal: Bonus +3 in all skills"

to bonusy 5th element 😉
koń który ma 5 element losowo ma przyznawany jeden z nich i adekwatną maść 😉
wątek zamknięty
Alice, A co byś dała za artemisa? 🙂
Na wymianę mam:
Fertility Wand x 2
Seahorse x2
Daphne Laurels x 2
Artemis Arrow x2
Apollo's Lyre x 2 (niepotrzebne mi)
Philosopher's Stone x2 (za coś ekstra)
Diamond Apple x1

Na drugim koncie:
Piece of cloud x13 (najchętniej za FW, DL, WoY, HoP, AT, EW)
Medusa's Blood x10 (to samo co wyżej)
Pandora's Box x1
wątek zamknięty
Tzn ja Artemisa chętnie oddam😉
wątek zamknięty
Otwarłam Horn of Plenty i mam do wymiany Morpheus' Arms za Piece of Cloud 🙂.
Ktoś chętny?

wątek zamknięty
Gagulec, Ja, ja! 😅
wątek zamknięty
Notarialna, na które konto 😀??

edit: chyba będę mogła dać dopiero w poniedziałek, bo wyczerpałam limit rozdawania giftów na ten tydzień ;/
wątek zamknięty
MA na konto Roulett, a PoC ci wyślę z Roulett, wistra i Craklea. Odnalazłam jeszcze swoje stare konto. Wyślij zaproszenie na to ostatnie 🙂
wątek zamknięty
Poszło zaproszenie 🙂,
Jak tylko mi się odblokuje możliwość dawania giftów to Ci posyłam 🙂
wątek zamknięty
Notarialna zaprosiłam cię w grze 😉

a generalnie wiecie może co zrobić żeby kobyłka miała pozytywny BLUP.? 😉
wątek zamknięty
Jutex - trenować 🙂

edit: zjadłam literke
wątek zamknięty
trening w 3 wiodących dla rasy 'dyscyplinach' zrobiony na maxa i 20 wygranych konkursów. do tego skończone 10 lat 😉
wątek zamknięty
Notarialna zaprosiłam cię w grze 😉

a generalnie wiecie może co zrobić żeby kobyłka miała pozytywny BLUP.? 😉

Trenowanie konia w 3 najlepszych dyscyplinach oraz 20 razy na 1 miejscu w zawodach.
wątek zamknięty
Mam na wymianę duuużo rzeczy z lewego konta, ale "oferta" tylko dla 1 osoby, bo potrzebuję tylko jednego chronosa.
* water of youth
* pandora's box
* golden apple
* diamond apple
* medusa's blood
* black orchid
* eolus wind
* aphrodite tears
* zeus lightning bolt!
* ferility wand
* artemis arrow
* ew. horn of plenty

[b]TYLKO ZA CHRONOS TIMERA
wątek zamknięty
Bay, oo to jeszcze lepiej bo ja Irish Hunterów i tak nie hoduje .
A co do twojej oferty to za ZLB , AT, HoP i DA mogę ci wysłać powiedzmy za ... dwa chronosy ?  😉
Co ty na to ?   🤣

Notarialna aż się dziwię że się nikt nie odzywa  🤬
Gagulec jak wiem jest nowa i jeszcze nie wie że PoC na MA to chyba jedna z najgorszych wymian .
Bardzo nieopłacalna ponieważ strata wynosi aż 2 passy  😵
Dorzuć jej chociaż jeszcze jeden BM items albo chociaż wyślij 2 PoC skoro tak jej na tym zalezy.
Po prostu żeby było sprawiedliwie  😎

+
DA + FW i jeden Chronos leci do ciebie 😉
a za AL co byś chciała ??
Alice ja chetnie przyjmę Artemis Arrow  😀
wątek zamknięty
Special: Find secret page No. 1

Wie ktoś gdzie jest ? :>

edit:
Znalazłam
http://www.howrse.com/ow/2007
wątek zamknięty
Ale kiedy ja chcę odmłodzić mojego konika 😀. Poza PoC przydałby mi się WoY...
Bo ja nie chcę takich magicznych rpzedmiotów, po których są jakieś dziwnie wygladajace konie z rogami i skrzydłami 😀. Nie podoba mi sie takie 😀. Dlatego nie używam takich giftów 🙂. Innych jeszcze nie do konca znam/nie do końca rozumiem 🙂. W każdym razie PoC i WoY mi się strasznie przyda 🙂.
wątek zamknięty
czarna96, Idź ty nie dobra. Przecież Wyślę jej 3 razy POC z trzech różnych kont! Nie tylko jednego 😵
A chcesz Diamond Apple w końcu czy nie?
wątek zamknięty
No, Notarialna pisała wyżej że z trzech kont pośle 🙂.
Ja mam tajny plan na swoją hodowlę 😀 i zobaczymy czy mi się uda 😀. Sesesese
wątek zamknięty
Na początku gry nie ma co inwestować w te 'super' BM. także PoC czy WoY mogą być lepsze. nie ma sensu ładować Atlantas Pack i innych takich w konie po 600 GP. A potrzeba czasu żeby grę rozkręcić. Tak mi się przynajmniej wydaje z doświadczenia 😉

Inna kwestia że tak jak mówi czarna wymiany na przedmioty o tej samej wartości passów są fair i tak jest najlepiej 😉
wątek zamknięty
Hmmm ma ktoś do sprzedania klaczkę ok. 1 roku życia, zwykłą zwyczajną, tylko ważne żeby była Fiordem (100%!, nie mieszanką). Nie musi mieć jakiś super starsów, kolor jak najbardziej standardowy i niska cena mnie interesuje 😀.
wątek zamknięty
czarna, z tym, że ja się chce pozbyć maks. 2 rzeczy. Więc za dwa chronosy bym Ci mogła wysłać jedynie coś z listy + na pewno Artemis Arrow. Nie wiem czy Ci to pasuje. 🙁
wątek zamknięty
Sorki , dopiero teraz cofnełam i zobaczyłam że wyslesz z trzech kont .  :kwiatek:
Jakoś to przeoczyłam .  😡

Bay
oh szkoda 🙁 no ale o ile się nie myle to ZLB jest wart 1 pass a chronos 2 passy :/
Oprócz tego ZLB nie jest mi już aż tak bardzo potrzebny ale o jeden czy dwa więcej klacz by mi się przydało dlatego wybrałam właśnie ten item ... Więc może być tak że mi wyślesz no nie wiem ... ZLB + coś po pass ale nie takiego jak HoP czy Daimond Apple ale np ... AT ?
wątek zamknięty
czarna96, Mam Diamond Apple na zbyciu. 😉 Pisałam już wcześniej.
wątek zamknięty
czarna, to nie róbmy zamieszania, i co powiesz o artemis arrow + coś z listy (ZLB?) ZA JEDNEGO CHRONOSA?
Tyle że to by szło z jednego konta (byś musiała czekać ileś tam dni na kolejny item, albo bym mogła na jakieś inne konto żebyś potem do siebie przesłała :P)
wątek zamknięty
Bay to wyślij mi w takim razie najpierw ZLB na moe główne bo  tamtych i tak przenosze a potem wyslesz znowu AA 😉
A za AT byś się nie chciała wymienić bo zaczynam od wczoraj hodowle Shetlandzików i chciałabym dać kobyłce AT żeby miała kolejne potomstwo lepsze 😉 ??

Notarialna mogę ci wysłać CHT za DA + FW , co ty na to ??  🏇
wątek zamknięty
czarna96, Nie ma problema. Wyślę ci FW z konta wistra 🙂

Tylko powiedz na które konto 🙂
wątek zamknięty
czarna, masz dwie opcje:
1) zeus bolt + artemis arrow
2) aphrodite tears + artemis arrow

Jak chcesz. Mów, to może nawet dziś dokonamy transakcji :P
wątek zamknięty
opcja pierwsza zostaje  🙂 ale pytałam się czy za AT nie chciałabyś się wymienić no nie wiem ... z HoP ?? Albo Golden Apple ? Nie wiem , za coś w tym stylu po pass ( cos co by się opłacało według ciebie 😉 )

Notarialna ślij 😉 A ja zaraz znajde konto na którym mam CHT i jak nie będę cię miała na liście to jeszcze wyślę zaproszenie  🙇
wątek zamknięty
Raczej nie, to robimy zeus+artemis za chronosa? :P
Dodaję Cię z konta na którym to mam. Tam jest nick EfebCiio (nie moja inwencja, konto koleżanki 😉)
Najpierw chcesz zeusa czy artemisa? Czy może dodać Cię na jakieś lewe, i wysłać jedno na jedno, a drugie na drugie konto?

Ed: CzArNa1996?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.