Alice, A co byś dała za artemisa? 🙂 Na wymianę mam: Fertility Wand x 2 Seahorse x2 Daphne Laurels x 2 Artemis Arrow x2 Apollo's Lyre x 2 (niepotrzebne mi) Philosopher's Stone x2 (za coś ekstra) Diamond Apple x1
Na drugim koncie: Piece of cloud x13 (najchętniej za FW, DL, WoY, HoP, AT, EW) Medusa's Blood x10 (to samo co wyżej) Pandora's Box x1
Mam na wymianę duuużo rzeczy z lewego konta, ale "oferta" tylko dla 1 osoby, bo potrzebuję tylko jednego chronosa. * water of youth * pandora's box * golden apple * diamond apple * medusa's blood * black orchid * eolus wind * aphrodite tears * zeus lightning bolt! * ferility wand * artemis arrow * ew. horn of plenty
Bay, oo to jeszcze lepiej bo ja Irish Hunterów i tak nie hoduje . A co do twojej oferty to za ZLB , AT, HoP i DA mogę ci wysłać powiedzmy za ... dwa chronosy ? 😉 Co ty na to ? 🤣
Notarialna aż się dziwię że się nikt nie odzywa 🤬 Gagulec jak wiem jest nowa i jeszcze nie wie że PoC na MA to chyba jedna z najgorszych wymian . Bardzo nieopłacalna ponieważ strata wynosi aż 2 passy 😵 Dorzuć jej chociaż jeszcze jeden BM items albo chociaż wyślij 2 PoC skoro tak jej na tym zalezy. Po prostu żeby było sprawiedliwie 😎
+ DA + FW i jeden Chronos leci do ciebie 😉 a za AL co byś chciała ?? Alice ja chetnie przyjmę Artemis Arrow 😀
Ale kiedy ja chcę odmłodzić mojego konika 😀. Poza PoC przydałby mi się WoY... Bo ja nie chcę takich magicznych rpzedmiotów, po których są jakieś dziwnie wygladajace konie z rogami i skrzydłami 😀. Nie podoba mi sie takie 😀. Dlatego nie używam takich giftów 🙂. Innych jeszcze nie do konca znam/nie do końca rozumiem 🙂. W każdym razie PoC i WoY mi się strasznie przyda 🙂.
Na początku gry nie ma co inwestować w te 'super' BM. także PoC czy WoY mogą być lepsze. nie ma sensu ładować Atlantas Pack i innych takich w konie po 600 GP. A potrzeba czasu żeby grę rozkręcić. Tak mi się przynajmniej wydaje z doświadczenia 😉
Inna kwestia że tak jak mówi czarna wymiany na przedmioty o tej samej wartości passów są fair i tak jest najlepiej 😉
Hmmm ma ktoś do sprzedania klaczkę ok. 1 roku życia, zwykłą zwyczajną, tylko ważne żeby była Fiordem (100%!, nie mieszanką). Nie musi mieć jakiś super starsów, kolor jak najbardziej standardowy i niska cena mnie interesuje 😀.
czarna, z tym, że ja się chce pozbyć maks. 2 rzeczy. Więc za dwa chronosy bym Ci mogła wysłać jedynie coś z listy + na pewno Artemis Arrow. Nie wiem czy Ci to pasuje. 🙁
Sorki , dopiero teraz cofnełam i zobaczyłam że wyslesz z trzech kont . :kwiatek: Jakoś to przeoczyłam . 😡
Bay oh szkoda 🙁 no ale o ile się nie myle to ZLB jest wart 1 pass a chronos 2 passy :/ Oprócz tego ZLB nie jest mi już aż tak bardzo potrzebny ale o jeden czy dwa więcej klacz by mi się przydało dlatego wybrałam właśnie ten item ... Więc może być tak że mi wyślesz no nie wiem ... ZLB + coś po pass ale nie takiego jak HoP czy Daimond Apple ale np ... AT ?
czarna, to nie róbmy zamieszania, i co powiesz o artemis arrow + coś z listy (ZLB?) ZA JEDNEGO CHRONOSA? Tyle że to by szło z jednego konta (byś musiała czekać ileś tam dni na kolejny item, albo bym mogła na jakieś inne konto żebyś potem do siebie przesłała :P)
Bay to wyślij mi w takim razie najpierw ZLB na moe główne bo tamtych i tak przenosze a potem wyslesz znowu AA 😉 A za AT byś się nie chciała wymienić bo zaczynam od wczoraj hodowle Shetlandzików i chciałabym dać kobyłce AT żeby miała kolejne potomstwo lepsze 😉 ??
Notarialna mogę ci wysłać CHT za DA + FW , co ty na to ?? 🏇
opcja pierwsza zostaje 🙂 ale pytałam się czy za AT nie chciałabyś się wymienić no nie wiem ... z HoP ?? Albo Golden Apple ? Nie wiem , za coś w tym stylu po pass ( cos co by się opłacało według ciebie 😉 )
Notarialna ślij 😉 A ja zaraz znajde konto na którym mam CHT i jak nie będę cię miała na liście to jeszcze wyślę zaproszenie 🙇
Raczej nie, to robimy zeus+artemis za chronosa? :P Dodaję Cię z konta na którym to mam. Tam jest nick EfebCiio (nie moja inwencja, konto koleżanki 😉) Najpierw chcesz zeusa czy artemisa? Czy może dodać Cię na jakieś lewe, i wysłać jedno na jedno, a drugie na drugie konto?