Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Patrz w Genetic i liczba przy Total.
wątek zamknięty
HOP w HOPie?  😜 Ja nigdy nie złapałam HOpa z jakimś fajnym BM itemem... Zawsze PoC, albo coś w tym stylu.

A w ogóle to ostatnio mam faże łapania jabłek w balonach:[
wątek zamknięty
Jak myślicie ile GP musi mieć koń żeby był wart przynajmniej 2500 e ??
wątek zamknięty
Dziewczyny, ma która podrzucić jakieś niepotrzebne agingi? 🙁
Na razie mogę jedynie odwdzięczyć się energy mashami, ale jak tylko coś złapię fajnego to podeślę.
wątek zamknięty
deidre  😜 łoł, mieć nyxa w hopie  😜 i drugiego hopa!  😜 omg! Moja najlepsza zdobycz z hopów to pandora box, no i bilet na GP.

A ja ostatnio w ogóle 0 balonów... Ale cóż, na howrse też siedzę dużo mniej, bo mi się znudziło.

edit;właśnie przesłałam sobie hopa z lewego konta, i dostałam 10 turnipów, 10 jabłek, 10 agingów 100 equus i Hephaestus Horseshoes, czy jak to tam się pisze 🙂
wątek zamknięty
😉 ile GP musi mieć koń żeby był wart przynajmniej 4000 e ???  👀
wątek zamknięty
Alice, hmm.. Mogę wymienić np. Atalante Pack, a jakby nie wystarczyło , dopłacę jeszcze w equusach.
Tylko nie przesadzaj z tą ceną  😉
A co do AP, właśnie jeden wysłałam

A znaleźć Nyx w HoPie to osiągnięcie, ja dostałam w moich najfajniejszych bilet na Grand Prix i chyba Meduzę 😉 I ostatnio stwierdziłam, że nie będę wydawać ciężko zarobionych passów na HoPy, ale widzę, że jednak się opłaca 🙂

Pacia, nie mam pojęcia, ale ja bym za tyle kupiła konia, który ma co najmniej 20 gwiazdek i jakieś >750 GP. Nie wiem, co trzeba zrobić, żeby osiągnąć coś takiego, jak się ma niezbyt ciekawe konie, ja zawsze biorę najlepszą klacz i łączę z ogierem z 20-cośtam gwiazdkami i tak dalej, jak się urodzi klaczka, potem jej córę też, itd. Szybszego sposobu nie odkryłam ;d
wątek zamknięty
Masz PW😉 Dzięki za aginga!!! 😉
wątek zamknięty
kto chce AP za coś ??  🍴 Może być też AP 😀
wątek zamknięty
jaaaa, tylko za co? 😉
wątek zamknięty
Ola-Lucky - ktokolwiek to z rv, dziękuję za siodło  :kwiatek:
wątek zamknięty
Alice , cokolwiek byle nie jabłko , turnipy albo mashes ...  😎
wątek zamknięty
Ja się najbardziej załamuję jak mam w balonie właśnie 3 ww rzeczy  😎
wątek zamknięty
czarna96, może byc black orchid?
wątek zamknięty
może być . już wysyłam Agiging Point ..
wątek zamknięty
czarna96, nie wysłałaś🙁 A dzisiaj juz nie potrzebuję..
wątek zamknięty
sorki ale wczoraj myślałam że się wylogowałaś i nie przyjmiesz zaproszenia więc tez się wylogowałam i poszłam spać  💃
dzisiaj ci mogę jeszcze wysłać MF Bridle dla poszkodowanej  :kwiatek:
wątek zamknięty
Hehe, dzięki😉 Nie trzeba było, zadowoliłabym się agingiem😉
wątek zamknięty
Mam HOPa w balonie. Jakieś oferty 😉 Tylko błagam, nie jabłka.
wątek zamknięty
Ja, ja !!! 😀 Poczekaj, powiem Ci za co zaraz 🙂 Będzie edit.
Mogę Ci podesłać seahorsea / PoC / mg saddle / mf briddle / black orchid
:kwiatek:
wątek zamknięty
deidre, Moge ci dac Daphne Laurels albo FW
wątek zamknięty
Nie chce nikt kupić przypadkiem ogierka araba 827,74 GP przed grami? 😉
wątek zamknięty
Notarialna jojojo, byłam pierwsza  😎 :P
wątek zamknięty
Bay, Powiedziała OFERTY, nie oferta. Więc również składam 😁
wątek zamknięty
no to ja wam wypale z MF Bridle  😂 Kuszącca oferta , czyż nie ?  👀 ale deidre, mogę ci wysłać coś normalnie nie w balonie  🥂 Golden Spurs, Daphne Laurs, Golden Apple, Seahorse, albo co tam chcesz za passa a cokolwiek wybierzesz dorzucam Eolos Wind ( mam tego z 50 pare ...  😵 )
wątek zamknięty
A ja chyba na razie kończę zabawę, bo juz mi się znudziło 🙂 Sprzedaję więc wszystkie konie, ale za passy, lub  BMy w razie gdyby mi się zachciało wrócić😉
wątek zamknięty
Też o tym myślę :/
wątek zamknięty
Ale sie zlatwilem  😫 Zaplodnilem klacz a ona stoi w EQ gdzie nie ma veta, a w dodatku dalem jej BMowe wspomagacze  😕 Jakie sa szanse, ze cos urodzi?

Jak moge wykorzystac HOPa z balona dla siebie?
wątek zamknięty
Mirmil, Klacz zawsze urodzi jak ją pokryłeś. 😉
wątek zamknięty
Myslalem, ze bez weterynarza zrebaki umieraja przy porodzie. No ale jak i tak sie urodza no to fajnie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.