Dziewczyny, ma która podrzucić jakieś niepotrzebne agingi? 🙁 Na razie mogę jedynie odwdzięczyć się energy mashami, ale jak tylko coś złapię fajnego to podeślę.
deidre 😜 łoł, mieć nyxa w hopie 😜 i drugiego hopa! 😜 omg! Moja najlepsza zdobycz z hopów to pandora box, no i bilet na GP.
A ja ostatnio w ogóle 0 balonów... Ale cóż, na howrse też siedzę dużo mniej, bo mi się znudziło.
edit;właśnie przesłałam sobie hopa z lewego konta, i dostałam 10 turnipów, 10 jabłek, 10 agingów 100 equus i Hephaestus Horseshoes, czy jak to tam się pisze 🙂
Alice, hmm.. Mogę wymienić np. Atalante Pack, a jakby nie wystarczyło , dopłacę jeszcze w equusach. Tylko nie przesadzaj z tą ceną 😉 A co do AP, właśnie jeden wysłałam
A znaleźć Nyx w HoPie to osiągnięcie, ja dostałam w moich najfajniejszych bilet na Grand Prix i chyba Meduzę 😉 I ostatnio stwierdziłam, że nie będę wydawać ciężko zarobionych passów na HoPy, ale widzę, że jednak się opłaca 🙂
Pacia, nie mam pojęcia, ale ja bym za tyle kupiła konia, który ma co najmniej 20 gwiazdek i jakieś >750 GP. Nie wiem, co trzeba zrobić, żeby osiągnąć coś takiego, jak się ma niezbyt ciekawe konie, ja zawsze biorę najlepszą klacz i łączę z ogierem z 20-cośtam gwiazdkami i tak dalej, jak się urodzi klaczka, potem jej córę też, itd. Szybszego sposobu nie odkryłam ;d
sorki ale wczoraj myślałam że się wylogowałaś i nie przyjmiesz zaproszenia więc tez się wylogowałam i poszłam spać 💃 dzisiaj ci mogę jeszcze wysłać MF Bridle dla poszkodowanej :kwiatek:
no to ja wam wypale z MF Bridle 😂 Kuszącca oferta , czyż nie ? 👀 ale deidre, mogę ci wysłać coś normalnie nie w balonie 🥂 Golden Spurs, Daphne Laurs, Golden Apple, Seahorse, albo co tam chcesz za passa a cokolwiek wybierzesz dorzucam Eolos Wind ( mam tego z 50 pare ... 😵 )
A ja chyba na razie kończę zabawę, bo juz mi się znudziło 🙂 Sprzedaję więc wszystkie konie, ale za passy, lub BMy w razie gdyby mi się zachciało wrócić😉