kiwii, przyjmę chętnie dwa eole 😉 alice, możesz zarezerwować arabkę dla mnie? Taką fajną za 4 tys. 😉 Dość fajna cenka 👀 czarna96, musisz położyć konie do łóżka 24 razy
I jakby co, moje konto na howrse to J🙂 jak na RV 🙂
Alice to ja też poprosze arabkę 😉 Dawno nie byłam i niewiedziałam że już są powyżej 800 GP araby 😵 no mam jeszcze koło 80 000 Equus wiec się nie martwie 😁
Secundo:
Kupiłam za 500 i pass ogierka 850+ GP i z 28 * 🏇 Trzeba go jeszcze dobrze wychować i będzie kasy za krycia 😎
deidre, ja bym chciała made-to-measure saddle, albo aging pointa 😡 Ale za darmo rozdajesz? Ja chwilowo mam tylko jabłka i enegry masha:/
czarna96, gdzie Ty dostałaś ogierka 850???? 😲 Ja od dawna szukam czegoś ponad 830 do jednego passa włącznie i nie znalazłam... .
Co do koni na sprzedaż to akurat na aukcji mam kobyłkę za 5000 e z ponad 800 GP, a tak na teraz to mogę sprzedać dwuletniego ogierka 813.33GP za 6000e i drugiego czteromiesięcznego 812.23 za 5000e.
No i mam jeszcze ogierka 823.51 przed grami, ale to już za passa 😀
Uwaga, ma ktoś na wymienę morpheus arms??? Bo bardzo mi potrzebny😉 Może być za jakiegoś konia (mam jeszcze inne :P )
Alice, za ile sprzedałabyś klaczkę arabską z ok 800 GP i 80 ibs? No, chciałabym jeszcze parę gwiazdek, ale myślę, że to nie problem, bo nie widziałam konia z wysokimi wrodzonymi skillsami bez gwiazdek ;P Ostrzegam, że dam najwyżej 7000e, ale jakby miała naprawdę fajne genetics i skills, mogę też dać jakiegoś BM itema.
PS: Ma ktoś jeszcze m-t-m saddle w balonie? Wymienię na BM 😉
Gold Fever to jedna z moich najlepszych klaczek na sprzedaz. Ona nie ma "ok. 800", tylko 823.23 GP przed grami, co daje 28* a to już sporo. Moge ją najwyżej za jakiś BM wymienić... A co masz ciekawego?😉
Deidre - tak, ma 10 lat i 6 miesiecy. Ale blup mu przyrasta, bo dopiero dzisiaj pogrubila sie ta trzecia cecha. Wczesniej mial ponizej 99. Moze jednak pomimo tego pogrubienia te cechy mozna jeszcze dotrenowac?