Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Czemu w moich cytatach omijasz sarkastyczne minki ?  😎
Dlatego, że jak kopiuję żeby wkleić jako cytat to nawet jak zaznaczę do skopiowania emotkę to... w okienku do pisania sie nie pojawia, także sorry- nienaumyślnie 😉

Może trochę na początku wybuchłam fakt  :jogin:
Ok, spoko, ja tez ostro "korektowałam" :P :P

:kwiatek:

edit BO ZNÓW NIE DODAŁY SIĘ EMOTKI!
wątek zamknięty
Nie ma sprawy, wybaczam  😂  :kwiatek:
wątek zamknięty
Sprzedałam źrebola za passa  😅
wątek zamknięty
A jak pisze : ''Enter the number of karma points required to create a first affix:''    I nie mówcie tylko, że nie znam angielskiego ! (choć nie jest najlepiej..)  to co mam zrobić  ?
wątek zamknięty
To sobie wchodzisz w Help (na pasku o góry) potem w "Help to the breeder" i na dole klikasz w "or check the answers to the most frequently asked questions" i sobie szukasz odpowiedzi na pytanie, ja tam znalazłam, prosto znaleźć 🙂
wątek zamknięty
Onlyright 2

[i]I uprzedzam, że idę milczeć przez cały dzień  😎 - wychodzę do stajni, miłego dnia.
wątek zamknięty
Bay, zepsułaś...
Jak dziewczyna ma sie nauczyć, skoro wszystko jej dajecie jak na tacy 🙂.
Trzeba podpowiedzieć, naprowadzić, żeby wiedziała skąd wzięła odpowiedź.
Inaczej w życiu sie nie nauczy jak do czego dojść w tej grze i co chwilę będą się pojawiać takie pytania...
A nie o to chodzi...
wątek zamknięty
no to teraz będzie już wiedziała gdzie szukać  😎
a jak ma jakieś trudne to chyba lepiej żeby pytała niż strzelała w ciemno  👀
miłego dnia w stajni  😅 jak ja ci zazdroszcze  😕
wątek zamknięty

a jak ma jakieś trudne to chyba lepiej żeby pytała niż strzelała w ciemno  👀

Wiadomo, niech pyta 🙂,
Ale żeby odpowiedź nie była podana na tacy tylko była naprowadzeniem 🙂.
Żeby włączyć te szare komórki troszkę 🙂
wątek zamknięty
Co to ja miałam napisać...?
Jaki to był źrebak 🤔 <- Do Alice
Mi się jeszcze tak nie udało, widać mam same cieniasy 🙄 Hehe
Chce ktoś może balona z Aging Point? Mam dwa na wymianę, np za niepotrzebnego BM, albo nasiona do EC 😉

A, i dzięki za wytłumaczenie z tym Pass Horsem, tylko jak to zrobić?  😲 Co prawda nie mam jeszcze umierających koni (wyczerpałam moją pierwszą klacz, żeby potem ją wskrzesić i dać PS... Ehh... Nie komentujcie, bo wiem że to pewnie głupi pomysł, ale nie chciałam, żeby mój pierwszy koń z gry zmarł...  😡 A, no w sumie i tak teraz nie żyje).

A tak w ogóle, kiedy ja już nie mogłam patrzeć w monitor po całym dniu przed komputerem, wy jeszcze pisałyście na Volcie  😲
wątek zamknięty
🙄 Ok, Bay zepsuła więc Bay naprawia i podpowiada, jak coś zrobić bez pytania na forum:
Przy QUESTach na wpisywanie pojawia wam się obok to okienka na wpisanie: Clue?

clue (ang)
trop, ślad
wskazówka

dzięki za wytłumaczenie z tym Pass Horsem, tylko jak to zrobić?
Chowaj konia dopóki nie będzie miał 30 years
wątek zamknięty
I tak sam nie zdechnie przed 30?

A tak poza tym, ciekawe imię dla konia, Bay  🤣  😀  🤣
wątek zamknięty
J🙂, to była klaczka arabska 822.59 GP przed grami i 113.07 ibs
wątek zamknięty
A, to już się nie dziwię ;P
wątek zamknięty
J🙂 nie wiem, nie próbowałam, mój najstarszy koń ma 16, ale ma immortality :P A drugi ma z 14 i go mam zamiar uśmiercić po 30. Możliwe, że może umrzeć przed.

A to imię dla konia to nie moje, zrobiłam na szybko lewe konto, żeby dojść do jakiegokolwiek questa z Clue.
wątek zamknięty
Acha, to będziemy próbować razem. A co do tego konia, to faktycznie byłoby raczej niemożliwe, żebyś miała dopiero tego questa :p
wątek zamknięty
J🙂, koń nie powinien zdechnąc wczesniej przy odpowiedniej opiece. Nie zapominaj nigdy o grooming, karm go dobrze i powinno byc ok😉
Mój to żyl nawet za długo i po pewnym czasie zaczęłam specjalnie go zaniedbywać żeby w końcu zdechł:]
wątek zamknięty
A, no to fajnie 😉

Nieco brutalny sposób na zdobycie passa  😀
wątek zamknięty
oddam :
5x Piece of Cloud
4x Eolus' Wind
[s]3x[/s] 2x Seahorse
[s]1x Golden Apple[/s]
[s]1x Daphne's Laurels[/s]

Chetni pisac tu na forum. I od razu jesli nie macie mnie w znajomych wysyłajcie zaproszenia. Nick:  kiwi280
wątek zamknięty
Ja bym bardzo prosiła o golden apple  :kwiatek: Mój nick Al_89, zaraz wyślę zaproszenie😉

EDIT: a jednak mam Cię z znajomych😉 chyba ktoś wysłał jak moje konto krążylo po voltowiczach😉
wątek zamknięty
kiwii, Chętnie przyjmę Daphne Laurels i Seahorse. Na konto wistra i Roulett 🙂
wątek zamknięty
ja z chęcią eolusa przyjmę na "edinka"
wątek zamknięty
thaya nie wiem czemu ale nie moge Ci nic wysłać ... zobacze moze jutro mi sie uda .
wątek zamknięty
pewnie limit wykorzystalas 🙂
wątek zamknięty
nie ja na pewno nie 🙂 dzis wysyłałam pierwszy raz od jakis dwóch miesiecy prezent i dopiero trzem osobą . A z tego co pamietam to chyba 5 w tygodniu można wysłac ? czy coś zmienili
wątek zamknięty
kiwii, dziękuję bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
You can give away a maximum of 6 objects per week to your friends, broken down as follows:

■3 objects purchased from the shop
■3 objects purchased on the black market

czyli skoro 3 BMy juz wyslalas, nastepne za tydzien 🙂
wątek zamknięty
aha, no ok wiec jak już będe rzeczy z BM wysyłac mogła to dotrze  do Ciebie Elous 🙂 wysłałam Ci ze sklepu coś, mam nadzieje że sie przyda 🙂
wątek zamknięty
dziękować dobra kobieto dziękować
wątek zamknięty
a jak mi się w końcu zachce to zrobię liste moich rzeczy z BM  🥂
zobaczycie ile mam teraz  😁

edit:

kupiłam właśnie świetną klacz na aukcji  😍
ma 24 gwiazdki i 774 + GP  😅
a to dziwne bo licytowali się o 500 Equus to ja od razu wyjechałam z 5000 i mnie nikt nie chciał pobić , ale przebiłam dopiero wtedy kiedy do końca aukcji zostały 24 sekundy  😂
co prawda ma 0 skills ale to jeszcze źrebak więc nadrobimy 😉
i za 5 dni spodziewam się 6 źrebaków  😜
zobaczymy jak pójdzie może sprzedam parkę  💃
nie byłby ktos chetne na 100% Arabian Horse ??
I czy to zdanie: Put horses from your breeding farm to bed 24 times . - Oznacza (o ile dobrze zrozumiałam ) że mam położyc konie do łóżka 24 razy ? 🤔 Czy o 24 ? 🤔
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.