Czemu w moich cytatach omijasz sarkastyczne minki ? 😎 Dlatego, że jak kopiuję żeby wkleić jako cytat to nawet jak zaznaczę do skopiowania emotkę to... w okienku do pisania sie nie pojawia, także sorry- nienaumyślnie 😉
Może trochę na początku wybuchłam fakt :jogin: Ok, spoko, ja tez ostro "korektowałam" :P :P
A jak pisze : ''Enter the number of karma points required to create a first affix:'' I nie mówcie tylko, że nie znam angielskiego ! (choć nie jest najlepiej..) to co mam zrobić ?
To sobie wchodzisz w Help (na pasku o góry) potem w "Help to the breeder" i na dole klikasz w "or check the answers to the most frequently asked questions" i sobie szukasz odpowiedzi na pytanie, ja tam znalazłam, prosto znaleźć 🙂
Bay, zepsułaś... Jak dziewczyna ma sie nauczyć, skoro wszystko jej dajecie jak na tacy 🙂. Trzeba podpowiedzieć, naprowadzić, żeby wiedziała skąd wzięła odpowiedź. Inaczej w życiu sie nie nauczy jak do czego dojść w tej grze i co chwilę będą się pojawiać takie pytania... A nie o to chodzi...
no to teraz będzie już wiedziała gdzie szukać 😎 a jak ma jakieś trudne to chyba lepiej żeby pytała niż strzelała w ciemno 👀 miłego dnia w stajni 😅 jak ja ci zazdroszcze 😕
Co to ja miałam napisać...? Jaki to był źrebak 🤔 <- Do Alice Mi się jeszcze tak nie udało, widać mam same cieniasy 🙄 Hehe Chce ktoś może balona z Aging Point? Mam dwa na wymianę, np za niepotrzebnego BM, albo nasiona do EC 😉
A, i dzięki za wytłumaczenie z tym Pass Horsem, tylko jak to zrobić? 😲 Co prawda nie mam jeszcze umierających koni (wyczerpałam moją pierwszą klacz, żeby potem ją wskrzesić i dać PS... Ehh... Nie komentujcie, bo wiem że to pewnie głupi pomysł, ale nie chciałam, żeby mój pierwszy koń z gry zmarł... 😡 A, no w sumie i tak teraz nie żyje).
A tak w ogóle, kiedy ja już nie mogłam patrzeć w monitor po całym dniu przed komputerem, wy jeszcze pisałyście na Volcie 😲
🙄 Ok, Bay zepsuła więc Bay naprawia i podpowiada, jak coś zrobić bez pytania na forum: Przy QUESTach na wpisywanie pojawia wam się obok to okienka na wpisanie: Clue? clue (ang) trop, ślad wskazówka
dzięki za wytłumaczenie z tym Pass Horsem, tylko jak to zrobić? Chowaj konia dopóki nie będzie miał 30 years
J🙂 nie wiem, nie próbowałam, mój najstarszy koń ma 16, ale ma immortality :P A drugi ma z 14 i go mam zamiar uśmiercić po 30. Możliwe, że może umrzeć przed.
A to imię dla konia to nie moje, zrobiłam na szybko lewe konto, żeby dojść do jakiegokolwiek questa z Clue.
J🙂, koń nie powinien zdechnąc wczesniej przy odpowiedniej opiece. Nie zapominaj nigdy o grooming, karm go dobrze i powinno byc ok😉 Mój to żyl nawet za długo i po pewnym czasie zaczęłam specjalnie go zaniedbywać żeby w końcu zdechł:]
nie ja na pewno nie 🙂 dzis wysyłałam pierwszy raz od jakis dwóch miesiecy prezent i dopiero trzem osobą . A z tego co pamietam to chyba 5 w tygodniu można wysłac ? czy coś zmienili
a jak mi się w końcu zachce to zrobię liste moich rzeczy z BM 🥂 zobaczycie ile mam teraz 😁
edit:
kupiłam właśnie świetną klacz na aukcji 😍 ma 24 gwiazdki i 774 + GP 😅 a to dziwne bo licytowali się o 500 Equus to ja od razu wyjechałam z 5000 i mnie nikt nie chciał pobić , ale przebiłam dopiero wtedy kiedy do końca aukcji zostały 24 sekundy 😂 co prawda ma 0 skills ale to jeszcze źrebak więc nadrobimy 😉 i za 5 dni spodziewam się 6 źrebaków 😜 zobaczymy jak pójdzie może sprzedam parkę 💃 nie byłby ktos chetne na 100% Arabian Horse ?? I czy to zdanie: Put horses from your breeding farm to bed 24 times . - Oznacza (o ile dobrze zrozumiałam ) że mam położyc konie do łóżka 24 razy ? 🤔 Czy o 24 ? 🤔