Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Jak można wygrać piasek i kraby? I jak się wysyła Ufo?
wątek zamknięty
Not, jak wygrać piasek możesz chyba zobaczyć klikając tu http://www.howrse.com//jeu/concours/chevalSable i tam gdzie masz This is what you could find... to masz wymienione prezenty czy coś, i jak najedziesz myszką to możesz zobaczyć co za co...

Wysyłasz ufo komuś jak złapiesz balona. Wtedy masz tam coś "to contest" czy jakoś tak, jakiś link w każdym razie gdzie cię przesyła do panelu komu chcesz dać.
wątek zamknięty
Piasek można wygrywać startując w zawodach: zajmując miejsca 1-3, brać lekcje, trenować itp.
wątek zamknięty
A co z tymi piaskowymi krabami itp? Bo mam kilka...
wątek zamknięty
Za piasek można kupić jazdę po plaży, hera pack, hopa, passa, 1eq 😉
wątek zamknięty
To ja wiem😉 Ale mi chodzi o te kraby itp? 😉
wątek zamknięty
Uh, Alice! Nie możesz nic kupić za kraby, sh, whelki, mussele, starfishe! One po prostu dają ci określoną liczbę piasków
wątek zamknięty
To teraz spróbuję wyjaśnić:
Za określone czynności, np, kupowanie passów, jazdę konno, logowanie na Howrse (raz dziennie) i hodowlę koni, dostaje się różne przedmioty, które liczą się jako określona liczba "kupek piasku". Zbierasz jakąś dużą ich ilość, a następnie kupujesz jakieś przedmioty, na piaskowych aukcjach, albo na czymś w rodzaju private sale.
Polecam to pierwsze, bo można coś taniej dostać.
I tłumaczenie tego co pisze na dole:
- Kilka minut po wygraniu aukcji, zostanie uiszczona opłata,
- Nie możesz kupić więcej niż 1 przedmiot na 4 dni (chyba można jeden na aukcji i drugi na tym czymś?),
- Jazdy po plaży są dostępne tylko dla koni mających co najmniej 5 lat.

Mam nadzieję, że się przydało, a widzę, że z balonami już rozumiecie  😉
wątek zamknięty
Kto chce balona z piecie of cloud? 😉 Chętnie wymienię na coś fajnego😉
wątek zamknięty
Ja w balonach mam tylko jabłka, rzodkiewki i agingi :/
wątek zamknięty
Ja chcę  👀
Tylko za co?
wątek zamknięty
J😉, a co masz? 😉
Jara, ile masz agingów w 1 balonie? 😉
wątek zamknięty
Alice, Zawsze jest to 1 AP. nie da się więcej włożyć.
wątek zamknięty
urodził mi się bułano - szary fiord maści GRA miał tak ktoś z was ??
wątek zamknięty
urodził mi się bułano - szary fiord maści GRA miał tak ktoś z was ??

Fiordy rodzą się w maściach:
Gulblakk 1 %
Rodblakk 4 %
Ulsblakk 2 %
Gra 3 %
Brunblakk 90 %
wątek zamknięty
Ma ktoś może jakiegoś fajnego ogiera IH z wysokim GP? Szukam czym pokryć tę oto kobyłę - 29* http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=11326732

Cena nie gra roli, a jak będzie naprawdę niezły mogę dorzucić coś z BM items 🙂
wątek zamknięty
Ja w balonach mam tylko jabłka, rzodkiewki i agingi :/

Ja mam jabłka, rzodkiewki i energy mashe  🤔 No ale cóż, one zastępują zwykłe UFO, a zwykle po ekranie nie latało mi też nic lepszego niż ww.\

Komu wysłać następnego balona?  🙂
wątek zamknięty
Dżizas ja dopiero zaczęłam w to grać godzinę temu i powoli łapię o co kaman.Przy okazji mam pytanie, jak mozna kupic drugiego konia? Narazie mam 8io miesięcznego źrebola i chciałabym mieć cos drugiego 😉
wątek zamknięty
gllosia kupić drugiego konia możesz jak ukończysz chyba II Riding Level (po dziesięciu dniach) - wtedy masz dostęp do aukcji (albo III Riding Level, nie pamiętam  😡 ) albo jak zaczynasz to możesz postępować zgodnie z QUEST prawie na samej górze, wtedy na koniec ich dostajesz drugiego konia, tej samej rasy a przeciwnej płci.

A ja stwierdziłam, że inwestuję w konie z immortality. Bo kurcze, mam fajną kobyłkę 17*, dobry GP, 100% hanoverian, skillsy ponad 700, i co? I 'niedługo' umrze.

Kocham Grand Prix  😍  😁 To zarabianie dziennie 2000 e mnie kręci, stanowczo.
wątek zamknięty
Własnie w to quest się co chwile bawię, bo dzięki temu mój koń ma już 1,5 roku, tylko teraz utknęłam w kolejnej zagadce i nie mam pojęcia jak wybrnąć 🤔
Jeszcze jedno, co to jest karma??
I to chyba tyle, dzieki Bay za odpowiedź 😉
Nieco trudniej sie gra, bo po ingliszu ;p
wątek zamknięty
W jakiej zagadce? Powiedz, to Ci podpowiem 🙂 Questy są bardzo fajne, bo kończy się je z dodatkowym koniem, mnóstwem prezentów, BM items... 😉

Edit: całkowicie zapomniałam o tym ,,co to jest karma?". Nie wiem zbyt jak to określić. Cóż, w każdym bądź razie pierwszą karmę dostaniesz po 30 dniach na howrse, reszta w zakładce Karma w My account 😉
wątek zamknięty
Ooo no to sobie troche poczekam..;p
W zasadzie z każda zagadką miałam problem, ale teraz kompletnie nie kaman ;D Zagadka nr. 27, pdt. invite friends 🤔
Mission: Enter the number of equus earned for inviting a new player:
wątek zamknięty
Dziewczynki, ja jakaś ślepa jestem.
Gdzie jest "My Achievements" ? W "profile" tego nie widzę 🙁.
wątek zamknięty
Gagulec, Nie ma już My achievements. Zastąpione zostały durnymi zadaniami w my office
wątek zamknięty
gllosia

Zagadka nr. 27, pdt. invite friends 🤔

Są na to chyba dwa sposoby:
Profile->Invite friends
lub
Robisz sobie lewe konto, a w miejscu, gdzie musisz wpisać nick sponsora, wpisujesz swój rzeczywisty nick.

Mission: Enter the number of equus earned for inviting a new player
300 😉
wątek zamknięty
Znowu znalazłam piece of cloud w balonie.
Komu? Może byc za agingi.
wątek zamknięty
Notarialna, dziękuję  :kwiatek:

Strasznie pokomplikowana ta gra 😀. Nie rozumiem na przykład, czemu po lewej stronie, nad "history" na zegarze mam cały czas 23:45 i nie mogę nic z koniem robić bo teoretycznie do północy zostało 15 minut, a u góry mam Game Time: 11:16...
wątek zamknięty
Game Time to rzeczywisty czas. History to czas konia, nie zależny od czasu rzeczywistego.
wątek zamknięty
Local Time: 13:24 / Game Time: 11:24

Myślałam, że czas konia to Game Time 🙂.
Tylko czemu ten zegar nad okienkiem "history" mi stoi na 23:45 😀
wątek zamknięty
Nikt nie chce piece of cloud?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.