No, OK, będę się jakoś starała je posprzedawać, na aukcjach schodzą za kilka tys. 😉
Jak chcesz do kogoś coś wysłać, musisz mieć 10 dni na Howrse, osoba która ma otrzymać prezent, także 10.
A Grand Prix, o ile mi wiadomo, na razie się nie kończy, szkoda tylko, że na dzień można zapisać tylko 2 konie. Ale zarobki fajne - nawet jak się znajdzie na szarym końcu, dostajesz 1000 equusów :]
Mam bilet na GP. Mogę za niego wystawić tylko jednego konia w jednej dyscyplinie? I czy tam lepiej wystawić konia który ma dużo skillsów, czy młodego, z mniejsza ilością skillsów, ale za to takiego co był dobrze trenowany i często wygrywa?
Alice Po prawej stronie u góry masz "rozkład" dyscyplin na dany dzień, i danego dnia TYLKO W TEJ jednej podanej dyscyplinie (np (przykład!) dziś skoki, to tylko w skokach) możesz wystawić. Dziennie można zgłosić DWA konie. Co do ostatniej linijki... Cóż, doesn't matter 😉 Założę się, że i tak nie masz nie wiadomo jakiego czempiona z 324428 skillsów czy tam mistrza howrse, więc bez obrazy, raczej nie wygrasz. Więc za niezależnie jakie miejsce (2000-któreś, 3000-któreś) dostaniesz 1000 e, więc chyba nie robi jaki koń 🙂
Jeż mówiłam, czytałam w "Help" na howrse, za I miejsce są 3 passy i 0.5 GP dla konia. Czy nadal można znaleźć w HOPie bilety? Wiem, że nie zajmę podium, ale...codzienny tysiak to całkiem niezły zarobek$$$ 😎
Jeszcze niecałe 200.000 equus i dobrnę do miliona 😅
Ja się przestawiłam na rasy, które są w mniejszej ilości. Araby, hanovery, paint horse, irlandczyki są chyba najmniej opłacającymi się rasami do hodowania. Wolę polepszyć hodowlę dopiero raczkujących ras 🙂
Marta 1111 Czy w HOPach są nadal bilety - kto to może wiedzieć? 🙂 Nie codzienny tysiak, a dwa tysiaki. Bo nie wiem jak Ty, ja nie przepuszczam takiej "okazji" i zgłaszam dziennie dwa konie = 2000 e. 🙂
Notarialna WOW! Nieźle! Ja mam niecałe 12.000... 😁
Alice Codziennie, czy zawsze? pewnie do momentu, aż Grand Prix się skończy, aż "wycofają" to z howrse. Ale ja robię teraz drugi tydzień, mam bilet od jakiegoś 1,5 tygodnia.
Wszystkie objectives są już za mną, ale pokazała mi się na ich miejscu informacja : You have no more objectives to validate for the moment, but come back to this page soon, because there will be more shortly Czy to oznacza, że pojawią się jakieś nowe zadania?
Za jakiś czas mają być nowe zadania. Nie wiem po co, bo są debilne.
Co do turnipów - miałam ponad 1000, ale żeby kupić nowe wolno mieć max 200, więc musiałam sprzedać ponad 800, żeby kupić 20 (albo coś koło tego). Ręce opadają 😵
Notarialna - a są chętni na fiordy? Może jest ich tak mało nie bez powodu, np. mają nieciekawe skills jako wiodące i nikt nie chce ich hodować.
Ja powoli się wycofuję i mam coraz mniej koni. Wymrą mi ostatnie araby (passy 💃 ) i będę sobie hodować PSH, bo mają ładne grafiki.
Fiordy są dopiero raczkującą hodowlą i dlatego ich tak mało Chciałam też hodować rasę z wiodącym trotem, bo u arabów z tym kiepsko. A poza tym fiordy też mają ładną rafię więc czemu nie? 🙂
Wg mnie lepiej do Grand Prix zgłaszać najlepsze konie, a może zajmie coś wyżej (wiem, przy tych wszystkich koniach, to zbyt optymistyczne ;p)
A ja staram się hodować fiordy i mustangi, sprzedaję je na aukcjach i zwykle się znajdą chętni. Mustangi zresztą mają tyle dostępnych maści, że lubię poeksperymentować, nawet ostatnio otrzymałam klacz cremello. A z fiordami jest niezłe wyzwanie, żeby jakoś wyhodować coś innego niż "brunblakk" 👀
Dostałam konto od wistry, ale ona już nie gra i mnie się nie chce grać, więc pozbywam się inwentarza i kasę też przenoszę na swoje konto. Nie chce mi się dwóch kont utrzymywać. Wolę się zająć jednym 😉
A skąd mam tyle bm itemów? nie mam zielonego pojęcia 😉
Not, dziwię się, bo ja mam tylko 2 Piece of Cloud, 2 Eolusy, Daphne's Laurels, Artemis Arrow, Chronosa, 2 Orchidy i 2 Seahorse'y. Ale to może dlatego, że mam konto 35 dni 🥂
Btw co ile można dawać objecty tej samej osobie? Bo ja sobie z drugiego konta dałam MG Saddle, a teraz jeszcze mam tam Orchida, Seahorse'a, Laurelsa i Artemisa, i chciałabym je mieć u siebie na głównym koncie 😁 Bo ogólnie mam dwa konta, używam jedno, ale na drugie czasem wchodze jak się nudzę.
btw nie wiem co zrobić... mam na tym drugim koncie faaajnego konia, full trained, już 334 skills, do tego mi się podoba. Bym go przerzuciła na główne konto, ale nie mam na drugim 2 karma point ( z resztą nawet 1 na nim nie mam ) i nie mogę prywatnych robić. A ten koń ma immortality, więc nawet jak go wystawię za 500 to ludzie się będą go na pewno licytować, i na 100% nie kupię go za 500 e, ponadto może mi się go nie udać kupić... Masakra.
Gratuluję, że udało się wam zdobyć tyle kaski$) 😅 Ja mam natomiast z nią problem i to super-duży!!! Pomocy!!! Co mogę zrobić, jeśli mam tylko 66 e, ale nie chcę zaczynać gry od nowa? Mam 25 koni i byłoby to dla mnie straszne. Już podjęłam jakieś działanie: ponieważ zarabiam dziennie 100 e, będę wchodzić przez parę dni i opiekować się tylko jednym z koni. zahamuję hodowlę ( to przez opłaty za weta spadło mi tyle pieniędzy, urodziło mi się ponad 20 źrebiąt). Ale jakbyście chcieli (powtarzam, nie musicie) mi pomóc, możecie wpłacić mi jakąś niewielką sumkę, lub kupić moją klaczkę za 3000e. Albo doradzić mi, co jeszcze mogę zrobić. Będę OGROMNIE WDZIĘCZNA ❗ ❗ ❗ Dzięki, pozdr klik
Marta 1111 Twój genialnie długi link tak rozciągnął stronę, że nie wiedziałam gdzie jest panel z "Odpisz" 😵
Ponadto, chyba nie da się przesyłać equusów 😉 Jeśli da się, to nie odkryłam jeszcze jak. A jak chcesz kasę, to proponuję sprzedać droppings, aging points, turnipy.
Weszłam na ten Twój rozciągający-stronę-link, i wiesz co... 👍 Zwykły źrebak, 0 gwiazdek na skillsach, BLUP -97... i 3000 EQUUS?! Hahaha. Takie źrebaki to ledwo za 501e schodzą 🙂
Sprzedam jeszcze jednego, UWAGA!!! Teraz po prostu napiszę, zamiast wysyłać aż tak długiego linka 😉 Będzie tańszy 😉 A poza tym JA dopiero zaczynam. 😲 Imię : Tender Rasa : niestety hanower Płeć : ogier Maść : Flaxen Chestnut Affix : The Niceas Wiek : 2 mies. Gwiazdki : 3 Jumping Skills : 31.75 Cena : 1000 e
Rozumiem, że potrzebujesz kasy, ale takiego źrebaka można za 500e spokojnie dostać. Ja na moim drugim koncie kupiłam źrebaka za 501e, genetycznie ponad 765 skillsów, 22 times star, ma rok i od razu 147 skillsów, po prostu genetycznie. 501 equus 😉 A z resztą, sama zobacz: link
JARA, ale że co zabawy, bo nie kumam? 😡 Wiem że są nowe newsy i właśnie je czytam.
Edit, skumałam trochę. Przynajmniej balony - jest tak jak ze śnieżkami zimą, że się łapie, dostaje prezenty i drugi wysyła do znajomego? 😉 Ale piasku nie kumam... skąd go brać? Bo 1pass za 80 piasków 😜
Edit2: o, złapałam balona 😀 I wygrałam szaleńcze coś... Mianowicie JABŁKO 😵 No ok, ale balona mam... Drugie jabłko poleciało do Notarialnej-Roulett 🙂