napisali że większość użytkowników nie będzie mogłą się zalogować ponieważ usówają boksy dla koni , nowe rankingi dają i usówają prestiż stajni a jak będzie trzeba to wszystkie stajnie 😵
Nic nie usuwają. Jak nie rozumiesz do końca co napisali, to nie rób paniki i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Achievements zniknęły i tym razem nie wrócą. A te nowe zadania są strasznie głupie...
Nie wiem czy za pierwsze miejsca w GP dają więcej kasy. W passy jakoś wątpię. Wydawało mi się, że za wszystkie jest po 1000 e, a najlepsi mają znaczek na stronie że wygrali. Bardzo fajna metoda na zarabianie, bo w żaden inny sposób koń nie zarobi 1000 dziennie.
a ja miałam z Gran Prix tak , że wchodzę sobie po 2-3 miesiącach na howrse, patrze na moje BM items i mówie ,,O ! mam jedno HoP nie rozpakowane !! '' . Rozpakowywuje a tam mi piszę coś z Grand Prix ... A ja ,, Khe ? Co to ?? 🤔 '' I mam to od 2 miesięcy i widzę że podobno można coś dostać za to ( tam po boku są żywioły , po jednym na dzień 👀 ) . Czy ktoś może wie o co biega ?? 🍴
Notarialna, poszukuje Daimond Apple . 🙂 Czekam na propozycje, mam wszystko 😉
edit:
Właśnie zauważyłam te : ,, My next obiective '' 😂 Cele są tak absurdalnie proste że aż niektóre trudne 🤔wirek: Bo mam sporo koni swojej produkcji ale ... żaden teraz nie ma 3 lat 😁 No i nowego konika musiałam wyhodować ... 😎
Masakryczne są. Szczególnie kupno turnipów, 23... A teraz cena turnipa wzrosła do 100e 🤔 🤔 🤔 Masakra TOTALNA. Pewnie dlatego, że teraz wszyscy to zadanie wypełnić chcą i podwyższyli... Zanim cena spadnie znowu do tych chociaż 40, 50e... 😵
Ale beznadzieja, ze nie ma już achivements :/ Fajne rzeczy można było za nie dostać.... A te nowe objectives są masakryczne... Tym bardziej, ze nie zaliczają "wstecz", tych rzeczy, które już dawno osiągneliśmy.
btw, jako No. 4 też macie 78 days of seniority? o_O
Dziewczyny 🙂 Moje nowe konto na howrse AmbrozjaRV15, będę wdzięczna za każde zaproszenie 😁 A jeśli któraś by miała aging points na zbyciu to bym była ogromnieeee wdzięczna! :kwiatek:
Uuu, czad, teraz patrzę i są za 96 e. Największa masakra, że trzeba ich kupić aż 23... 🤔 Czyli nawet przy cenie 35 e to 23x35 to i tak kupa kasy. A co dopiero przy cenie 100 e, 2300 e na same turnipy dla jednego głupiego objective? Masakra 😵
+ eeej, no świetnie. Stoję przy zadaniach: 23 turnip, 30 dni seniority i 35 dni seniority (mam 29), rzeczywiście super. Najgorsze w tych nowych 'achievements' jest to, że jak się nie zaliczy jednego zadania, to nie dają następnego :/ W starych był ten plus, że patrzyło się na zadania na dany lvl, i wykonywało się które chce...
Turnipy jakoś przeżyłam, zostałam na ostatnim zadaniu : posiadać 2 karma points. Ale wykonanie tego nie potrwa zbyt długo : mam 56 seniority, jeszcze 4 dni...(wchodzę na howrse codziennie). Zadania (a przynajmniej większość) są fajne, ale nagrody są lipne. Lecz w końcu zawsze jakieś... Nie podoba mi się natomiast to, że jak już wykona się te wszystkie zadania to nie ma następnych (przynajmniej na razie 🙄
Ech, przełknęłam i wydałam 2000 e na te głupie turnipy, trudno. Stwierdziłam, że przeboleję, bo dostaję codziennie po 1000e od konia za Grand Prix, także ujdzie.
Attendance: Have logged on 10 different days in the past 20 days o co chodzi?
Mi zostało tylko zdobyć jeszcze jeden punkt karmy. I cos mi sie wydaje ze to bedzie koniec :/ I w sumie lipne sa te zadania, nowi gracze może jeszcze sie troche powysilaja, a np dla mnie to tylko kwestia odczekania tych kilku, kilkunastu dni :/ Nagrody tez szału nie robią :/
A tak poza tym... Kto ma Atlante Pack na zbyciu? Standardowo mogę dać PS :kwiatek: Przyjme każdą ilość, więc możecie od razu wysyłać na konto Zizione 🙂
Dobra, jestem nowa na tym forum, jakby co, moje konto na Howrse ma taką samą nazwę co to na ReVolcie ;p Jak ktoś chce sie wymieniać BMami, to mam: - MA - HH - BO - Atalante - Seahorse A bardzo chcę Kamień filozoficzny na mojego Sonetka 👀 No i ma ktoś??? Ew. mogę przyjąć MB i FW, raczej nic więcej...
A wie ktoś, jak zdobyć 5th element? Ja kupiłam sobie takiego konia na aukcji 😲
Passów nie ma za darmo. Nic nie ma (nawet w życiu) za darmo. Passy można zdobyć poprzez sprzedaż koni, kupna co miesiąc z 20% sumy ogólnej eqqus, z uśmiercenia konia po 30 roku życia lub z pass seeds które pojawiają się bardzo rzadko.
NotarialnaWysłałam już dawno Zeusa, ale nadal nie otrzymałam Meduzy. Zapomniałaś o naszej wymianie, czy to ja nie sprawdziłam dokładnie, co się dzieje na howrse? PS: Strasznie mi się nudzi, więcwykonuję w dalszym ciągu achievementsy. http://www.howrsehelper.com/achievement-levels/ Niestety bez nagród...
Wielka szkoda, że nie ma achievementsów. Te głupie objectives nawet nie mają fajnych nagród, a tak to za każdy poziom było tysiąc/kilka tys./więcej equus. Ja w obj stoję na 2 pkt karmy i 35 dni seniority, karmę będę miała dopiero za te 30 dni, super. Ciekawe jaki szajs wymyślą mi jak zaliczę 35 dni seniority...
Ale Grand Prix to coś, co kocham 😍 😍 😍 1000 e od łebka 😀
Marta 1111, Ojej, przepraszam! Faktycznie zapomniałam, a że byłam poza domem to wyleciało mi to kompletnie z łowy. Niedługo wyślę meduzę. 🙂 Jaki masz nick na howrse?
Rynek fiordów na razie raczkuje (z czego się bardzo cieszę) więc jak na razie nie ma dużej ilości fiordów za passy, raczej są sprzedawane za equusy. małe szanse na sprzedaż za pass. Musiałby być NAPRAWDĘ dobrej produkcji źrebak.
Tak, koń musi zdechnąć ze starości, po 30 latach z przyczyn 'naturalnych'
:kwiatek: Słuchajcie, po ilu dniach NOWE KONTA mogą wysyłać prezenty do swoich przyjaciół? Bo mam jakieś tam lewe konto, na którym mam jeszcze 1 pass, a to konto ma parę dni. A dlatego, że ja lubię HOPy, to chciałabym kupić na lewym i przesłać na swoje 😀
Zastanawiam się, co będę robiła, jak mi się obj skończą... Na razie mam ostatnie dwa... Seniority i 2 punkty karmy... Seniority za parę dni, a karma za miesiąc, więc jak ukończę seniority to oleję już obj... I co będę robić? Konie we wszystkim potrenowane, w zwykłych competitions nie lubię brać udziału, bo nagrody liche... 🤔