oddam trzy konta na howrse.com, nic szczególnego, żadnych zaawansowanych poziomów itp, na 2 są konie, w tym na jednym źrebna kobyła, ja teraz nie gram, a może ktos nie chce czekać ileś dni na możliwość przejścia na nastepny poziom 😉
chce się zarejestrować ale tam gdzie podaje nick itp wyskakuje mi komunikat "The godfather you have typed doesn't exist." o co chodzi? ;| aa i czy jest potrzebny promotion code.
Dzisiaj w mojej stajni się zarejestrował jakiś gracz, który jest ósmy w rankingu! Niezłe halo, co? A tak przy okazji, wykonuję zadanie na 5. levelu Achievements:mam mieć total 250 pkt. umiejętności u jednego z moich koni. Udało mi się to zrobić z Phineasem, ale jakoś nie pokazuje mi się informacja, że zadanie jest już zrobione...O co tu chodzi? Wiem, że jest koniec Czerwca i Achievementsów, ale czy ktoś mógłby mi te wszystkie zadania na levelu 6 i większym przekopiować? (Tak, tak, już nie pora na zaliczanie, ale bez tych zadań będę się nudziła...)Please... :kwiatek:
Z tego co pamiętam żaden nawóz nie jest potrzebny. Sadzisz jabłoń raz na zawsze i czekasz miesiąc na każdy zbiór. Jeśli będziesz chciała zrezygnować z jabłek, trzeba będzie skasować pole. (no i edit posta powyżej więc mój nie ma sensu, ale niech zostanie).
Nie wiem od kogo z volty dostałam wczoraj AT, ale dzięki 🙂
Dali ogłoszenie, że kasują poziomy 6 lipca i od razu wprowadzają kilka zmian. Teoretycznie można by się jeszcze do tego czasu pobawić w zaliczanie, ale chyba już nie działa. Przynajmniej tak gdzieś wyczytałam.
imie: Hilfskraft ( to coś związanego z pracą po niemiecku 🤣 ) płeć : ogier rasa : koń arabski maść : Fleabitten Grey wiek : 7 lat 6 miesięcy wysokość : 14.3 " rąk " data urodzenia : 10 czerwca 2010 rok Zarobki 🤣 : 69 equus
Jest w pełni wytrenowany z :
- Stamina - Speed - Dressage - Trot - Jumping
Potrzebuje kaski na utrzymanie 5 innych koni 😉 A sprzedać go muszę z żalem 😕
A tak w ogule to do czego służy chronos timer ??? 😡
Moge też sprzedać źrebaka 100 % fjord 😅 był dla kogoś niby i licytowało 16 różnych osób a jednak trafił do mnie 🤣 Tylko że mam już tylko 187 equus Jak moge zerwać umowe ??? o prace
Dzisiaj tak mi sie nudziło że założyłam sobie konto na howrse 🙂 no i mam takiego questa 27 w którym mam takie zadanie : "Mission: Enter the number of equus earned for inviting a new player:"
no i nie wiem co mam zrobić bo gram sobie sama , a nie znam osób które w to grają 🙂 więc może wy mi pomożecie 😀 ?
Czy ktoś ma na sprzedaż klacz osła???? Nie musi być dorosła może być na wet źrebak... w jakiej dobrej cenie. ja mam na sprzedaż konia o imieniu Lotar link http://www.howrse.com/marche/enchere?vente=de Bardzo bym prosiła o odpowiedź 🙇...