Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

aga ja jestem xxflygirlxx jak coś. 😉
wątek zamknięty
sprzedawalas ostatnio jakiegos konia? Bo chyba mi gdzies na aukcjach Twoja nazwa mignela  😉
Zaraz pojdzie zaproszenie 🙂
wątek zamknięty
Nie, nie sprzedawałam chyba że coś przypadkiem kliknęłam.😉 Mam teraz fryza, a poprzedni hanower mi zdechł.
wątek zamknięty
mi kiedys hanowerka zdechla ...Nie bylam zachwycona
Niby gra ale troche w to uczuc wlozylam - codzinnie wchodzic , karmic , zajmowac sie i przez kolke KONIEC  🙄
wątek zamknięty
No ja też chociaż jeszcze do końca nie ogarniałąm tej gry i pewnie dlatego. Fryz ma lepiej.😀
wątek zamknięty
moj aktualny hanower tez...
+ nie spi na padoku bez derki w zimie  jak poprzednia hanowerka 🤣
wątek zamknięty
Ach to dlatego mi zdechł. Cały czas go puszczałam na spanie na padok, a nie widziałam, że tu pogodę dają. xd
wątek zamknięty
Moja zdechla po tym jak sie dowiedzialam ze w zime nie wolno...
a zdechla na kolke 🙄
wątek zamknięty
Hej, jajko mi jakieś wyskoczyło ostatnio. Podobno 3. lipca mamy dostać dla jajka 50% Maturity, a za uzyskanie 100% mamy dostać jakiś bardzo, bardzo, bardzo fajny prezent. Musimy sponsorować, czy tam zapraszać przyjaciół. Jakby co, ja jestem (tylko przypominam, bo już o tym pisałam) Marta K 🤣 No, i jeszcze chętnie zaprosiłabym WAS do mojej listy przyjaciół. Tylko wpiszcie swoje LOGINY z HOWRSE.
CzEkAm I pOzDrAwIaM,
Marta
wątek zamknięty
Pisałam pw, ale dla innych - zmiana pastwisk działa, jeśli zrobi się to w ciągu kilku-kilkunastu minut po 9.30.

Jeśli chcecie być na bieżąco z nowinkami w grze, radzę czytać tamtejsze forum dział 'events'.

Konia trzeba kłaść spać - może być na padok. Ma trochę niskie morale, ale za to więcej energii niż gdy śpi w boksie. Najgorzej jest całkiem o nim zapomnieć i nie wysłać go spać nigdzie.
wątek zamknięty
Mój Login Roulett. 😉
wątek zamknięty
Co to  za akcja z jajkiem ?
wątek zamknięty
Czy Deidre poda swój login na Howrse? 🤣
wątek zamknięty
Ja jestem CzArNa1996 😉
A z tym jajkiem to pisze że codziennie Maturity czy jakoś tak będzie wzrastało o 1% a 3 lipca dla pierwszysch 500 jaj będzie 50 % gratis!
Trzeba zapraszać znajomych to chyba wtedy będzie wzrastało codziennie o więcej.  👀
wątek zamknięty
Rodzinę, masakra.
wątek zamknięty
Hej na howrse jestem Primochówna:]
Mam takie pytanko...jak wezwać weterynarza do rodzącej klaczy???? 😡
wątek zamknięty
mam taki komunikat:
You have 6 friends. Each friend who logs on earns you 1 maturity bonus per day, with a limit of 30 friends.
Co to jest???
wątek zamknięty
Mój login: Dulka-Brzydulka. Możecie mnie dodawać do przyjaciół 🙂
wątek zamknięty
polozylam konia spac, a ani czas mi nie leci ani nie leci mi energia itp. jak poznac ze jest wyspany i ile taki kon spi naszego czasu ?
wątek zamknięty
hej. Jak mam wykonać to zadanie ?? :

Board your horse in an equestrian center
« Hilfskraft can now be boarded in an equestrian center, to unlock the meadow and the box. Find a center that will suit your foal! Good centers offer their boarders: carrots (for energy), meadows and boxes that are well maintained, and pets. »
Mission: Register Hilfskraft in an equestrian center

nie mam klucza do " boxes " ani 3 poziomu  😡
wątek zamknięty
takie jeszcze jedno pytanie, jak moge kupic drugiego konia i jakie sa warunki ?
wątek zamknięty
No dziewczyny to i ja postanowiłam spróbować  👀
Nick: Karmelek 😉
wątek zamknięty
mój nick to : paciaworo    🤣

hej ile equus się dostaje za zaproszenie przyjaciela na howrse ??
wątek zamknięty
Za zaproszenie przyjaciela, dostaje się 300 equu$
PS.: Odkryłam coś takiego, jak My Cards. Czy ktoś ma o tym jakieś pojęcie, bo ja nieszczególnie.. 🙄 Poza tym jest całkiem, całkiem... mam już nowego źrebaczka: nazywa się Energia i jest koloru, którego nazwy nie potrafię przetłumaczyć 😁 : Flaxen Chestnut.
Pozdrawiam,
Marta
wątek zamknięty
Marta1111, przeczytaj kilka postów w tył 😉
my też nie mamy ochcoty wszystkiego 100 razy powtarzać.
Przeczytajcie dokładnie  👀
wątek zamknięty
To teraz ja mam pytanie: warto inwestować w szklarnię dla EC? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?
wątek zamknięty
cóż... ja zainwestowałam jak miałam sporo passów ( czyli 5 jak na moje standardy 😁 )
no i się opłacało  🙂
mogę niezależnie od pory roku chodować każdy produkt .
tylko są ograniczenia na 6 acress  😉
wątek zamknięty
[quote author=Primochówna link=topic=1802.msg615968#msg615968 date=1276153890]
[/quote]

Właśnie też o to chcialam zapytać  😉 ile trwa ciąża u klaczy na howrse ??
wątek zamknięty
[quote author=Primochówna link=topic=1802.msg615968#msg615968 date=1276153890]

Właśnie też o to chcialam zapytać  😉 ile trwa ciąża u klaczy na howrse ??
[/quote]

12miesiecy = 6dni
Jak klacz będzie rodzić to w ramce po lewej, tam gdzie pokazuje nam co robiliśmy o której godzinie, będzie napis na czerwono, że klacz będzie rodzić. Wtedy wzywacie weta klikajac na 'go to vet' (czy cos w tym stylu), a znajduje sie to pod treningami, tam gdzie sie klacz kryje.

edit:
Wrzucę fotkę

Jak klacz ciaze przenosi to po zrebaku.
wątek zamknięty
polozylam konia spac, a ani czas mi nie leci ani nie leci mi energia itp. jak poznac ze jest wyspany i ile taki kon spi naszego czasu ?

takie jeszcze jedno pytanie, jak moge kupic drugiego konia i jakie sa warunki ?

odpowiecie mi ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.