Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ja postanowiłam pozbyć się hanowerów. Mają najlepszy galop, jump i speed co przynajmniej w moim przypadku kiepsko się trenuje.
wątek zamknięty
czarna96 Fajnie że jesteś. Nie masz może Chronosów na wymianę?  😉

Zaliczyłam wszystkie zadania z achievements  😅 Mówcie mi "guru"  😂 Ale ekstra  😜 Ciekawe kiedy wprowadzą 10 poziom.
wątek zamknięty
Deidre a mozesz powiedziec co jest na 9 poziomie?

gratulacje !  :kwiatek: 😅
wątek zamknięty
Ja nie wiem kto ta gre pisze 🙁 Zajmuja sie takimi pierdolami zamiast czyms powazniejszym. Ta gra zaczyna mnie irytowac, wiec chyba zrobie sobie dluzsza przerwe w grze. Musze dac sobie czas na znalezienie nowego celu i sensu gry 🙂

sens jest prosty - hodować coraz lepsze konie.

deidre, fajnie, też tak chcę.

O, Hestia's Gift jest za 5 passów, jakaś zmiana.
wątek zamknięty
kon mi zdechl  🙄 poszedl do nieba  🤔
wątek zamknięty
a wogole cos sie ruszylo z tą godziną zanim zdechł?
zresetuj grę i graj od początku.
wątek zamknięty
No ruszylo sie dzisiaj byla juz 8 rano nie moglam dac mu nawet marchewki, dostal aging pointa mial juz 1,5 roku dalej sie nic nie ruszalo dostal jeszcze jednego i poszedl do nieba paranoja jakas nie wiem czemu???  🤔wirek:  😲 Cale szczescie ze to nie real  🙇
wątek zamknięty
Adrianna - poczytaj sobie instrukcję obsługi gry (dział help na howrse).

Kaprioleczka - opisywałam 9 poziom gdzieś na ostatnich kilku stronach.

Jak się ma szczęście, to można w HOPie znaleźć Sleipnira  😜

Bardzo pilnie potrzebuję kilka Zeus' Lightning Bolt.  Mam różne rzeczy na wymianę 😉

Trochę mniej pilnie potrzebuję dużo Chronosów.
wątek zamknięty
deirde
Nie znam jakos super angielskiego, w sumie wiekszosc wylapuje, ale gdzies umykaja mi najwaniejsze wyrazy w zdaniu, ktore nadaja mu calkowity sens!  👿

Nie wiem da sie cos zrobic zeby zmartwychwstal?  😁  🤔wirek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
adrianna32,  wciśnij klawisz F5, ja nie mogłam wsadzić konia do pensjonatu przez dwa dni i odświeżenie pomogło.

a teraz w HOPie można divine horse'a znaleźć 😉
wątek zamknięty
Haha ok dzieki,
Jara tez nie moglam, no a teraz mi kon padl i nie znam przyczyny.
zaraz pokombinuje.  😁
wątek zamknięty
Adrianna popros od kogos Panodra's box ... moze ci ktos to podaruje, pozyczy albo sprzeda jak Ciebie stac kupic. Albo sama kup jesli masz passy.
wątek zamknięty
ma za "młode" konto żeby jej wysłać Pandorę.

JARA  weź sobie literówke popraw w arabach w breeding farm, bo się wyświetla "czyta" krew arabska
wątek zamknięty
O! Wielkie dzięki ! 🙂
wątek zamknięty
Zeusy nieaktualne. Tyle mam niepotrzebnych rzeczy na wymianę, a jak czegoś potrzebuję to nikt nie ma 🙁
wątek zamknięty
deidre, a co masz na wymianę? A nuż mnie coś zainteresuje 😉 Choć lubię głównie te hodowlane
wątek zamknięty
Wymienię 😉
Water of Youth x 3
Piece of Cloud x 3
z chęcią na cokolwiek 😉
wątek zamknięty
mam Wind i Horseshoes. Chciałabym chmurki 🙂 2
wątek zamknięty
Mam na wymianę Black Orchid i Ferility Wand. Jestem otwarta na propozycję- ktoś chętny?  :kwiatek:
wątek zamknięty
😁 No to ja mam na wymianę:
Hephaestus' Horseshoesx 2
Piece of Cloudx 2
Philosopher's Stonex 2
Medusa's Bloodx
Eolus' Windx 1
Seahorsex 1

Potrzebuję MA i CT  👀
wątek zamknięty
Czy ktoś wie o co chodzi z tym nagradzaniem passami co miesiąc naszych breeding farms? Nie mogę tego znaleźć na Howrse. Jak to działa?
wątek zamknięty
coś chyba plączesz.
Co 30 dni możesz kupić passa za 20%(?) equusów które masz w breeding farm, robisz to w zakładce Profile =>My passes na dole.
Do tego potrzebny jest jednak staż na howrse już nie pamiętam jaki.
wątek zamknięty
Ja widzę, że chyba ludzie coraz mnie passów kupują, bo robią co rusz nowe promocje: kup jednego drugi gratis. Albo latające UFO z workami :/ do szału mnie już doprowadza.
wątek zamknięty
coś chyba plączesz.
Co 30 dni możesz kupić passa za 20%(?) equusów które masz w breeding farm, robisz to w zakładce Profile =>My passes na dole.
Do tego potrzebny jest jednak staż na howrse już nie pamiętam jaki.

a to właśnie dziś uczyniłam bo mi stuknęło 50 dni. Ale ja nie o tym.
wątek zamknięty
To może chodzi Ci o pass seeds? Co jakiś czas jesienią pojawiają się sadzonki passów. Są w ograniczonej ilości i trudno je upolować. Jak komuś uda się kupić, to trzeba mieć dla nich 15-akrowe żyzne pole, zastosować manure i czekać miesiąc aż urośnie pass. Jakoś tak to było (nie próbowałam).

JARA - żeby nam tylko gry nie zlikwidowali bo się przestanie opłacać 👀
wątek zamknięty
mnie się chyba coś przyśniło z tymi passami  😁 sorki za zamęt
wątek zamknięty
JARA - żeby nam tylko gry nie zlikwidowali bo się przestanie opłacać 👀

Deidre wątpię czy przy tylu milionach użytkowników przestanie się opłacać  😉

Właśnie dostałam darmowego passa za 20 karma points  😁
wątek zamknięty
Jakim cudem masz już tyle karmy?  😲

Gdzieś czytałam, że te kilka milionów użytkowników to są wszystkie konta ogółem (łącznie ze skasowanymi itd.). Aktywnych kont (takich jak nasze  😁 ) jest o wiele mniej, a kupujących passy jeszcze mniej.
wątek zamknięty
dziewczyny dałybyście rade looknąć co u mnie w EC dałoby się jeszcze zrobić? bo łapki rozkładam i nie ruszam ponad 70%. Dla przypomnienia nick edinka.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.