Ja nie wiem kto ta gre pisze 🙁 Zajmuja sie takimi pierdolami zamiast czyms powazniejszym. Ta gra zaczyna mnie irytowac, wiec chyba zrobie sobie dluzsza przerwe w grze. Musze dac sobie czas na znalezienie nowego celu i sensu gry 🙂
No ruszylo sie dzisiaj byla juz 8 rano nie moglam dac mu nawet marchewki, dostal aging pointa mial juz 1,5 roku dalej sie nic nie ruszalo dostal jeszcze jednego i poszedl do nieba paranoja jakas nie wiem czemu??? 🤔wirek: 😲 Cale szczescie ze to nie real 🙇
deirde Nie znam jakos super angielskiego, w sumie wiekszosc wylapuje, ale gdzies umykaja mi najwaniejsze wyrazy w zdaniu, ktore nadaja mu calkowity sens! 👿
Nie wiem da sie cos zrobic zeby zmartwychwstal? 😁 🤔wirek:
coś chyba plączesz. Co 30 dni możesz kupić passa za 20%(?) equusów które masz w breeding farm, robisz to w zakładce Profile =>My passes na dole. Do tego potrzebny jest jednak staż na howrse już nie pamiętam jaki.
Ja widzę, że chyba ludzie coraz mnie passów kupują, bo robią co rusz nowe promocje: kup jednego drugi gratis. Albo latające UFO z workami :/ do szału mnie już doprowadza.
coś chyba plączesz. Co 30 dni możesz kupić passa za 20%(?) equusów które masz w breeding farm, robisz to w zakładce Profile =>My passes na dole. Do tego potrzebny jest jednak staż na howrse już nie pamiętam jaki.
a to właśnie dziś uczyniłam bo mi stuknęło 50 dni. Ale ja nie o tym.
To może chodzi Ci o pass seeds? Co jakiś czas jesienią pojawiają się sadzonki passów. Są w ograniczonej ilości i trudno je upolować. Jak komuś uda się kupić, to trzeba mieć dla nich 15-akrowe żyzne pole, zastosować manure i czekać miesiąc aż urośnie pass. Jakoś tak to było (nie próbowałam).
JARA - żeby nam tylko gry nie zlikwidowali bo się przestanie opłacać 👀
Gdzieś czytałam, że te kilka milionów użytkowników to są wszystkie konta ogółem (łącznie ze skasowanymi itd.). Aktywnych kont (takich jak nasze 😁 ) jest o wiele mniej, a kupujących passy jeszcze mniej.