Po aktualizacji dziś rano moje konie się nie postarzyły, wszystko jest jak zostawiłam wczoraj. To już 2 czy 3 raz taka sytuacja. Czy wam też się coś takiego zdarza?
Jak konia nie robisz to koń ci się nie postarzeje. A by położyć je spać bo zrobieniu wszystkiego to musisz nacisnąć 'put to bed' i kliknąć np meadow. Dopiero wtedy ci się położy spać. I musisz to zrobić do 22 bo dnia następnego traci morale i energię.
Notarialna robiłam wszystkie konie wczoraj, położyłam je spać, a dziś po aktualizacji się nie postarzyły. Kami dobrze wiedzieć, że nie tylko mi takie kwiatki się zdarzają. Robiłać coś z tym? Pisałaś do nich?
Nie pisałam. Parę razy napisałam wcześniej, ale odpowiedzi albo nie przychodziły, albo przychodziły po paru dniach i odpowiedzi wyglądały tak, jakby nikt nie czytał o co mi chodzi 🙄
Ambrozja, ale chodzi tylko o to, żeby się końmi codziennie zająć (albo chociaż jednym). Bo szkoda mi dni, a zapewne, jak trochę dychnę, to wrócę do grania 🙂
Ja jak mam za dużo rzeczy, a nie są mi potrzebne czy po prostu nikt ich nie chce to ślepo rozsyłam znajomym. Jak im się nie przyda to może prześlą komuś dalej 😉
oddam moje konto na howrse . Chciałabym jednak żeby hasło zostało takie samo ponieważ raz na ruski rok chciałabym zobaczyć jak konie wyglądają 🙂 ot taki sentyment :P nick i hasło podam na pw pierwszej osobie która bedzie chętna