JARA - wylogowalam sie i zalogowalam, zaczeal klepac xantosy o 12:58 skonczylam o 13😲6. I wyklepalam az jednego hopa ;p zawsze cos hehe 😉
Ja teraz klepię późno wieczorem, ostatnio klepałam po 23 i aż 5 HOPów wygrałam. Ja robię tak. Zaczynam klepać powiedzmy o 13:36, kończę o 13:47. Wylogowuję się. I loguję powtórnie po godzinie 14stej. U mnie klepanie tuż przed pełną godziną nie przynosi żadnych wygranych.
Carly nick Diafora 🙂 GA poszło 🙂 Daglezja jasne że chcę 😀 tylko to będzie w tygodniowym odstępie, bo można jeden przedmiot na tydzień - zdajesz sobie sprawę?
Nie bardzo rozumiem... jeśli masz konia po 30rż to dostajesz passa jeśli umrze śmiercią naturalną - nigdzie go nie oddajesz 😉 aby mu pomóc możesz go np. zagłodzić 😎 ale ja na Twoim miejscu wykorzystałabym go do końca - jazdy i zawody zawsze trochę eguusów dadzą 😉
Mam ponad 160 agingów i koni nie postarzam, więc gadżety typu MA kompletnie mi nie potrzebne. Za to GA urozmaicam sobie wygląd koni, niby to nikomu nie przydatne, ale przynajmniej jakoś różnią się między sobą. Dla własnego "widzi-mi-się" 😉 Jeśli jeszcze będę miała na zbyciu to chętnie oddam.
Pandora's box : 3 Medusa's blood : 3
edit: Teraz będę sobie w brodę pluła, bo chciałam spełnić jeden "krok" by klaczka mojej hodowli została pegazem i urodziła bliźniaki, a różdzkę wsadziłam w inna kobyłę. :/
edit: Wiem, że to głupie, ale czy ma ktoś pożyczyć różdżkę? :/ oddam jak zaliczę krok, bo nagrodą jest właśnie różdżka.