Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ok 🙂 Wysłałam Edytce APack, a Tobie co wysłać? WOY, kamień, coś innego?

Fírinne sprzedana, drugą blupuję (coś mi kiepsko idzie). Ale i tak jestem zadowolona z hunterów. Tylko dzięki nim mam EC na takim dobrym miejscu.

edit: Dzięki za HOPa  😀
wątek zamknięty
WOY 🙂

edit

Wysłałam Ci dzisiaj HOPa, bo miałam już odblokowany transfer, a poza tym korciło by mnie żeby go otworzyć 😀
wątek zamknięty
Edytka zobacz co dostałaś 😉
wątek zamknięty
dzisiaj 5 HOPów i tylko 2 pandory  😤

Mam ich już 6-wszystkie do rozdania, bo nigdy ich nie używam. Ktoś chce?
wątek zamknięty
Ja mam do rozdania 4 black orchid i 3 pandory.
podrzucę Wam jako prezenty 😉

A ogólnie trafił mi się w HOPach Zeus i MA 😉
wątek zamknięty
.
wątek zamknięty
Carly moge dac Ci fertility wand w zamian za golden apple 😉 jaki masz nick na howrse?
wątek zamknięty
Carly a ja bym chciała atlante. Mogę doć ci meduse, fertility wand i co tam sobie jeszcze chcesz z BM 🙂
wątek zamknięty
.
wątek zamknięty
Ja mogłabym oddać Meduzę za darmo bo mam ich wieczny nadmiar, ale limit mi się wyczerpał  👿

http://www.howrse.com/elevage/courses/fiche?id=186170
Gonitwa z 2009-07-30 - 3 polskie 😉  😁
wątek zamknięty
.
wątek zamknięty
Nick Maanja. Ale tak jak pisałam - nic nie wyślę, bo na ten tydzień mam wyczerpany limit. Chyba że poczekasz ze 3-4 dni.
wątek zamknięty
Edytka, bo ja cie tak troche ubiegłam w tej wymianie  :kwiatek:
Jeśli chcesz GA za różdżkę to możemy się wymienić. tylko podaj swój nick, bo nie wiem czy mam cię w znajomych  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ha jeden zwierz mój 🙂 Staram się dojść do skillsów ok. 1000 ciekawe czy mi się uda :P
wątek zamknięty
Mój rekord w arabiszczach to jak na razie 855 skills. I nie mogę dalej ujść... =_=
wątek zamknięty
863.0643 skills w hunterach, a byłoby więcej, bo kobyła ma dopiero 22 lata, ale mi się nie chce nią zajmować. Oczywiście bez WOY.
Dużo koni ma po 900 ileś, może wam też się uda. Powodzenia 😉
wątek zamknięty
Ja z WoY. Bo inaczej to nie ma sensu się meczyć bo i tak się nie dojdzie. I tak muszę zainwestować w PoC. Jak ktoś ma na zbyciu to ja chwilowo bardzo chętna 🙂
wątek zamknięty
Jak jeszcze zależy Ci na MB to mogę oddać, bo mam bodajże 3, ale jedną muszę zachować by zaliczyć poziom.
wątek zamknięty
tak trochę z innej paczki, ale ma ktoś może Black Orchid.?
Pilnie potrzebuję, a w zamian moge coś dać jak tylko dostanę..
wątek zamknięty
Jutex, Mam 4 na zbyciu. Wyślij zaproszenie na Roulett

A co mozesz dac w zamian?
wątek zamknięty
jak narazie mam tylko Horn of Plenty..
wątek zamknięty
Przyjmę bardzo chętnie 😉
wątek zamknięty
mój nick to xsuperstarx94 😉 na ten możesz mi wysłać BO a ja ci już wysyłam z innego konta HoP 😉
wątek zamknięty
Ja dziś złapałam tylko 1 hopa, tak samo jak wczoraj :/ ale ale.. 😀 dziś w hopie miałam... hopa 😀
wątek zamknięty
Też mi się tak raz zdarzyło 🙂 Wysłałam Ci WOY 😉
I znowu limit wyczerpany...

WOY jest całkiem niezłą rzeczą, ale doprowadza mnie do szału u koni, które postarzam dla passów. 2x więcej klikania  😵
wątek zamknięty
Może ktos chcialby kamien za MA?? 🤣
wątek zamknięty
Oddam HOPa za Black Orchid, ważne! 🙂 Potrzebuję tego na dziś.
wątek zamknięty
JARA, Wysyłaj na Roulett 🙂
wątek zamknięty
Poszło. Ja dwa dni nie klepałam, bo czasu nie miałam, a dziś trafiłam 6 hopów. Miałam AP, CT i PS 🙂

edit:
Odkąd znalazłam lizawkę w boksie nic nie mogę już znaleźć 🙁

edit2
Co się stało, że ostatnio w wielu ośrodkach spadła czystość pastwisk? Pokończyły mi się kontrakty na wynajęcie boksów i nie znalazłam żadnego który miałby full gwiazdek :/
wątek zamknięty
Mi też spadło i zanim się zorientowałam, że czystość jest nie fajna to mi koń z 4 razy zakolkował :/
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.