Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

No to ty... moge oddac dwa jak komuś zależy.... ja i tak tego nie używam . za Morpheu's arms....
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Jaaa bym chciała morpheus arms, bo rozumiem, że chcesz oddać?
wątek zamknięty
Patka mamy tutaj edycje. nie wysylaj wiadomosci jedna za druga. tym bardziej skladajacych sie wylacznie z emotek
wątek zamknięty
Nie, własnie mi zależy na Morpheu's arms 😉).

Luz xd
wątek zamknięty
A, to nie, to nie 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
a ktoś potzrebyje pandory??? Mam chyba 2 i tak sobie leżą i leżą... Mam tez do oddania od groma Piece of Cloud jeśli ktoś by potrzebował (wymienie za cokolwiek, nawet po 3 :P).
wątek zamknięty
Jam chętna na POC, ale nie mam za co się na razie wymienić  :kwiatek:
wątek zamknięty
Potrzebuje pomocy !
Dostałam maila, i odkryli moje drugie konto. Mam ostrzezenie. Wiec mam prosbe!🙂
Moge komus wyslac rzecz z BM, a ta osoba mni ja przesle na moje drugie konto? Wyslalam sobie juz 1 i wiecej nie moge a dzis chce skasowac to konto. Help ? 🙇 🙇
wątek zamknięty
Możesz mi wysłać (Maanja). Tylko napisz na które odesłać 😉
wątek zamknięty
Potrzebuje pomocy !
Dostałam maila, i odkryli moje drugie konto. Mam ostrzezenie. Wiec mam prosbe!🙂
Moge komus wyslac rzecz z BM, a ta osoba mni ja przesle na moje drugie konto? Wyslalam sobie juz 1 i wiecej nie moge a dzis chce skasowac to konto. Help ? 🙇 🙇

a jak to możliwe?? Weź mnie nie strasz ja mam 4 konta :P Jak oni mogli się skumać że to ta sama osoba??
wątek zamknięty
Dzieki Deidre - wysłałam Ci zaproszenie,bo nie mam Cie w znajomych.

Niewiem jak odkryli. Mam 2 konta, i tyle. Moze dlatrgo ze wymienialam konie miedzy tymi kontami, poprzez private sales.

Ktos jeszcze moze mi pomoc przeniesc rzecz w BM?
wątek zamknięty
Ja mogę 🙂

Hodowca i Drimer 🙂
wątek zamknięty
Mozesz i do mnie ..

smerfi , smerfi1 i Athanatos - menza konto  😉
wątek zamknięty
Aventia konta mialas zarejstrowane na tego samego maila czy rozne? bo jezeli mialas na tego samego to nic dziwnego ze odkryli 😉
wątek zamknięty
Znowu sprzedałam konia za passa  😜
wątek zamknięty

Ja już też chce te karma points!!!!!!! Wrrwrwr..
wątek zamknięty

to chyba najlepszy sposob na zdobywanie pasow 😀 wiekszosc wytrenowanych koni w ten sposob sprzedja. przedwoczraj poszedl jeden za 500 i 4 passy, wiec moge kupic 2 Chronos' timery 😀
wątek zamknięty
nie dam rady przeczytać wszystkich ponad stu stron i liczę na pomoc :kwiatek:: Jak w to grać? Zalogowałam się, rozwiązałam jakiś tekst i odblokowałam tą pierwszą prace. Nie wiem kompletnie co mogę robić ze źrebolem. Jak przejść do następnego poziomu i tak dalej. Ratunku! Na dodatek nie umiem angielskiego, a tłumacz nie wszystko wypluwa
Czy jak się zatrudnię to się samo robi czy ja muszę coś zrobić?
wątek zamknięty
Na Howrse jesteś jako Helcia? Jeśli tak, to na razie będzie łatwo udzielić kilku rad 😉

Nie szalej z zakupami. Na początku potrzebujesz tylko 1 x Flu vaccine, 1 x Preventive worm treatment, opcjonalnie jabłko.

Pracę znaleźć bardzo łatwo. Chyba już Ci się udało?

Przykładowy dzień nowonarodzonego źrebaka.

Nie musisz go na razie rejestrować w żadnym EC (stajni). Nie musisz go nawet kłaść spać, bo sam to robi z automatu. Jeśli chcesz żeby od razu był starszy, to klikasz w Age my horse. Wtedy budzi się już jako 2-miesięczny źrebak. Powtarzasz jego plan dnia i znowu klikasz. Możesz też sprzedać aging pointy za sporą kasę i poczytać co nieco o zasadach gry, żeby nie zrobić jakiegoś głupstwa już na początku  😉
wątek zamknięty
Dwa rozne maile, niepodobne mam
wątek zamknięty
Ale nicki podobne. Chociaż to nie powinna być podstawa do ostrzeżenia  🙄

Najlepszą metodą zdobywania passów jest sprzedaż koni - tak jak Edytka pisała - ale też ich uśmiercanie. Kolejna kobyła bye bye  😎
wątek zamknięty
ja z koleji nie usmiercam koni, za duzo z tym roboty (szkoda mi tez aging pointow) 😁 koniem przestaje sie zajmowac jak tylko urodzi mi zrebaka, potem idzie w odstawke albo na sprzedaz.
wątek zamknięty
Ja ich nie uśmiercam przy pomocy AP. Szkoda by mi było. Jak wiesz, nakupowałam dużo klaczy do hodowli NIBów, które rodzą źrebaki i startują w zawodach dla kasy do 25 r. ż. Finansują mi hodowlę i powolutku się starzeją. Potem już z górki, niewiele przy nich roboty. Mam kilka 25+, za jakiś czas będzie wysyp passów  💃
wątek zamknięty
deidre dziękuje :kwiatek: w razie czego mogę pisać? Prace znalazłam, jakoś 🙄. Tak jestem jako Helcia 🙂
Na początku potrzebujesz tylko 1 x Flu vaccine, 1 x Preventive worm treatment, opcjonalnie jabłko.
gdzie to jest? 😡 tego age my horses też nie wiem gdzie jest?
Straszna jestem
wątek zamknięty
Idziesz do sklepu - The Shop i tam w Healthcare masz to do kupienia 😉
wątek zamknięty
Oczywiście, śmiało pisz jak nie będziesz czegoś wiedzieć.
Jak źrebak będzie miał 6 miesięcy, to musisz mu poszukać stajni (pojawi się tabelka z napisem EQUESTRIAN CENTER). Stajnia powinna mieć jak najwięcej gwiazdek w polu 'meadows' (jak np. stajnia Edytki 😉 ) Dobrze, jeśli stajnia ma zapas marchewek.
Musisz koniecznie pilnować, żeby na koniec dnia koń miał co najmniej 20% energii i żeby kładł się spać przed 22.00 jego czasu (widoczny w rozkładzie dnia). Trzeba konia kłaść spać odkąd skończy 6 miesięcy i zarejestrujesz się w EC. Jest zima, więc lepiej będzie kłaść go spać do boksu. Jak będzie powyżej 10 stopni, to można na pastwisko.
wątek zamknięty
:kwiatek: dziękuje co ja bez was by zrobiła i mam nadzieje że wytrzymacie moje laikowe pytania 😡

wątek zamknięty
Spoko 🙂
Jeszcze musisz pamiętać o 1 ważnej rzeczy - koń sam z siebie starzeje się o 2 miesiące każdego dnia (naszego prawdziwego dnia), kiedy się logujesz na stronę. Nowy dzień dla gry zaczyna się o naszej 10 rano. Między 9 a 10 jest przerwa techniczna. Musisz konia położyć spać przed kolejnym dniem.
To tak trochę na wyrost. Na razie zaszczep źrebaka, nakarm itd.

Age my horse jest na pierwszym obrazku, który wkleiłam, w lewym górnym rogu. Jeśli jest przekreślone, to opcja nie działa, bo nie masz aging pointów.
wątek zamknięty
ja mam age my mare. Nakarmiłam ją ale tych szczepionek jeszcze nie znalazlam
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.