Przerzucam się na hodowlę Mustangów, więc proszę do mnie zerknąć, bo praktycznie wszystkie konie nie będące mustangami są na sprzedaż :kwiatek: wistra login
Na łąkę można, jeśli klacz ma derkę (jest zima), a łąka jest czysta itd. I jeszcze zobacz czy klacz nie jest przekarmiona albo niedożywiona - wzrost mnożysz razy 7 i wychodzi prawidłowa waga. A w ogóle może daj linka do klaczy?
W takim razie postaram się być cierpliwa ;D Mam jeszcze problem dot. źrebaka, którego chcę położyć spać w nowym EC, a akurat ta opcja mi się nie wyświetla ;//
źrebaki na poczatku zasypiają same bez EC. jak skończysz przy nich coś robić to od razu zasypiają. dopiero jak bedziesz go musiala gdzies ulokowac pojawi Ci się ta opcja
Ej. a nie chciał by sie ktoś zamienić za "Morpheu's arms." na np. Fertility wand albo Zeus' lightning bolt (bo tylko to mam ;]) . ; dd. Zalezy mi żeby szybko osiągnaś 12 lat moim koniem xd ;d. Wrazie co to mój nick na Howrse Patka___ . ;]
Horn of Lushness mozna dostac jedynie w postaci karty. a nowe rasy pojawia sie na takich zasadach jak kazda inna rasa. szczesliwcy dostana konie z GP 350 i rozpoczna hodowle od podstaw 🙂
Szkoda, miałam nadzieję na HOPy dla EC. Ciekawe za ile kasy będzie można kupić konie nowych ras. 😜 Tzn. jak już ci od kart zaczną sprzedawać potomstwo.
[quote author=Patka___ link=topic=1802.msg271966#msg271966 date=1244572036] Ej. a nie chciał by sie ktoś zamienić za "Morpheu's arms." na np. Fertility wand albo Zeus' lightning bolt (bo tylko to mam ;]) . ; dd. [/quote] Morpheus' arms są warte 3 passy, Fertility wand i Zeus' lightning bolt po jednym...