Nie nie padnie, bo będzie spał. W zakładce 'my horses' powinien sie pojawić znaczek z 'Zzzz'. Wtedy będzie oznaczać, ze śpi. A jutro koło 9 rano będzie się howrse aktualizował (czyli aktywny będzie koło 10) to będzie miał koło 100% energii
suuper, na razie go postarzylam i wywalilam na pastwisko, ciagle tego troche nie ogarniam wzystkiego, najbardziej tego ze tam jest teraz 9 rano wiec stwierdzilam ze kladzenie spac bedzie bez sensu ;D
Dziękować za kolejnego punkciaka :kwiatek: potrzebuję jeszcze 5. W zamian jak mi się uda z tą kobyłą, oferuję z niej źróbka - 5* mustanga za 5tys (bez passów 🙂 )
masa rzeczy trafila sie w sniezkach w zimowej akcji. wtedy zdecydowana czesc forum niezle sie oblowila 🙂 a potem jeszcze byla zabawa wielkanocna, troche rzeczy z BM przy okazji sie trafilo
ale jestem zła, wczoraj wstawiłam super hiper źrebola do EC. dziś okazało się, że nie ma tam już marchewek! EC ma prestiż 58% i cenę za boks 25 eq/dzień! w takich chwilach czuję się jak debil-moje EC ma 67%, przyjmuję konie powyżej 150% skills (czyli dramatycznie mało jak na ten prestiż), mam mashe, marchew, królika w każdym boksie, 16m boksy i 10eq/dzień! czy ja jestem jakaś nienormalna?! 🤔wirek: na szczęście źrebak tam posiedzi tylko 2 dni, ale to i tak 2 dni w plecy z treningiem. bez marchwi nie zaliczę foal games.
Właśnie - poczekaj aż skończy mu się czas przebywania w tym EC i dopiero potem coś z nim rób.
Inwestowanie - bo nawet jak uda się kupić dobrego konia, to trzeba go wyblupować itd. zanim będzie można sprzedać od niego źrebaki. Żeby nie zostać w tyle, przydałoby się dać mu przynajmniej ChT, a to już wydawanie passów, które przecież chce się zyskać. Można hodować konie bez rzeczy z BM, ale ci kupujący w BM mają taką przewagę, że jest się o 1-2 gwiazdki do tyłu 👿 Pojawiają się np. araby 10* jako nowość i mają super ceny, a za tydzień już nikt ich nie chce.
Ja rozumiem, tylko tłumaczyłam kwestię inwestowania. Jak się chce być w czołówce, to bez passów ciężko. Co mnie w sumie nie dotyczy, bo ja hoduję głównie konie w ogóle bez gwiazdek 🏇 Spróbuję wyhodować gwiazdkowe, zaczynając od startowych. W końcu to tylko gra - całkowicie się zgadzam. Szkoda tylko, że taka wciągająca 😁
ojj, dziewczyny, przecież wiem, że mogę (muszę) poczekać 😀. tylko, że w wypadku tego konia jest to dla mnie stratą nie tylko czasu, ale i pieniędzy. deidre parę postów wcześniej zauważyła, jak szybko produkowane są coraz lepsze konie, z coraz większą ilością gwiazdek. koń, którego dziś sprzedacie za 25 000, jutro może być warty 10 000. tą klaczkę kupiłam, żeby ją wytrenować, wyprodukować od niej źrebaka i później sprzedać za kasiorkę i passy. dlatego jestem złaaaaaaaaaaa.