mam pytanie: żeby zaliczyć 7 poziom trzeba "produce twins from the pegasus mare that you produced" nie rozumiem, muszę tą klacz sama wyhodować, czy może być kupiona i wystarczy, że podam jej krew meduzy?
deidre, nie! Mi zaliczyło z konia, którego dostałam przy rejestracji - przez zeus'a przerobiłam go na kobyłę, przerobiłam na pegaza i dałam różdżkę. Zaliczyło mi zadanie 🙂
zrobilo sie nagle u mnie sporo wolnych miejsc, wiec jezeli ktos chce duzy boks ze zwierzakiem to zapraszam. wprawdzie dzisiaj jazdy spadly do 19, ale jutro znowu beda po 20-21eq 🙂
zrobilo sie nagle u mnie sporo wolnych miejsc, wiec jezeli ktos chce duzy boks ze zwierzakiem to zapraszam. wprawdzie dzisiaj jazdy spadly do 19, ale jutro znowu beda po 20-21eq 🙂
Edytka a jaki masz login??
Ja wchciałam właśnie zając sobie miejsce w centrum, wpisałam nazwę właściciela i ta głupia wyszukiwarka mówi że nie ma żądnych centrum tego gracza!! A to niemożliwe, bo już jednego konia tam mam. Dzieje się tak wam czasami??
He he 🙂😉 👀Ty to chyba wszystko masz juz obcykane 😉) 👍 👍 Niestety moja znajomosc jezyka zabojadow jest zbyt mala, zeby tam zadzialac.... A teraz ide nakarmic malolaty.... Bo sie beda darly w nieboglosy.. 👿
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest dokładnie z boksami we własnym EC? Ściółkę to już wiem, że flax najlepszy, i że trzeba poczekać 1 dzień aż się samo pościeli. Wiem też, że groom jest potrzebny dopiero przy ponad 20 boksach. W ogóle te przeliczniki ilości pracowników na boksy i pola mam. Najbardziej mnie interesuje sprawa kupowania boksów - jak wydam kasę na ten najlepszy, to będę go miała już zawsze czy mi się zniszczy? A jak kupię średni to mogę go sobie potem rozbudować do najlepszego? Jak to jest z opłacalnością? Piszcie co wiecie, bo kolejny raz przekroczyłam 100 000 i zaczynam powoli myśleć o pensjonacie 😉 Aaa i jeszcze jedno - jak często trzeba wymieniać ściółkę? Jeśli ma się zapas na stanie to ona się zmienia sama czy trzeba jej "kazać"? I kolejne jeszcze jedno 😉 Ile można mieć strachów i jak to działa?