wichrowelove, dodam jeszcze,że wszystkie wyniki muszą spłynąć do danego OZJ,a to OZJ nadaje klasy(do II włącznie) i wpisuje licencje na następny rok (na poziomie regionalnym oczywiście) - więc jeżeli zdawała licencję w tym samym OZJ,to jeżeli nie ma możliwości "dorwać" sędziego niech najpierw tam się zgłosi .
anai, współczuje...mi też jakoś nie po drodze,a to koleżanka ma akurat szkołę,a to Marysia chora,a to pieniądze poszły na nową szafę 😉 takie tam,życiowe trudności obiektywne 🤣
A mnie się dni porypałay- myślałam, że zawody są w niedzielę i tak sobie robotę poustawiałam, żeby mieć w niedzielę luz, za to w sobotę zapieprz :/ Za to może na następne uda się wybrać w roli zawodnika.
Jedzie ktoś może na Prolog Cavaliady i 14-16 do Jaszkowa? :kwiatek: Grudzień taki przepchany zawodami, a w pozostałych miesiącach pewnie będzie ,,zastój''. 🤔
...i jak fajnie widac odskok - tylne nogi idealnie w punkt przednich...natomiast dokładnie widac,że odskok to nie zawsze z idealnego miejsca,a te konie i tak dają radę 🙇
i widac,jak fajnie niektórzy lądują,a inni w kolanka :/
Dramka - to jest jakby oczywiste, że widzi wcześniej ale to i tak jest niezła adrenalina pomimo, że wiesz, że pasuje to i tak nie patrzeć dwie fule przed!
Dramka - to jest jakby oczywiste, że widzi wcześniej ale to i tak jest niezła adrenalina pomimo, że wiesz, że pasuje to i tak nie patrzeć dwie fule przed!
Czy Ja wiem..zdarzyło mi się zamknąć oczy 2 foule przed 😁 a takie sztuczki widziałam w stajni 😉
Jak byłam eksploatowanym dzieckiem na dużych wysokościach to czasami zamykałam oczy na 3-4 fule przed jakimiś wielkimi tripplebarami itd 😁 Wymierzyć odległość możesz już bardzo daleko. Jak mi nie pasuje na 3-4 fule przed to najczęściej robię voltę co doprowadza trenera do szału. Ale ja generalnie nigdy nie miałam problemów z odległościami więc się nie wypowiadam.
Ehh gdybym nie miała innych problemów to byłoby może Dramko ale niestety jeźdźcem jestem cienkim 😁 Sam degres od 140 do 120 już jest dobijający 😵 A teraz czeka mnie jeszcze większy - do LL 😁
Nie ma co się załamywać. Będzie dobrze! Ja niestety pozbywam się mojego głównego konia i zostanie mi młody, zobaczymy czy w ogóle skacze bo w korytarzu jeszcze nie był 😁