A mnie szczerze ciekawi, jak coś może być wygodniejsze i trudniejsze jednocześnie 🤔 (Pytanie z cyklu: jak zrozumieć, co wiosną ludziom wpada do głowy.)
[quote author=Teodora link=topic=17959.msg506924#msg506924 date=1267565491] A mnie szczerze ciekawi, jak coś może być wygodniejsze i trudniejsze jednocześnie 🤔 (Pytanie z cyklu: jak zrozumieć, co wiosną ludziom wpada do głowy.)
Seks taki bywa. 😡 I prowadzenie odrzutowca.[/quote] Opcja "trudniejsze i przyjemniejsze" do mnie przemawia, ale trudniejsze i wygodniejsze? Opcja w czymkolwiek 😉
Fantazja ja preferuję taki tył na przód. Pod koniem z głową skierowaną w stronę zadu! Koniecznie trzeba się przywiązać czarną wodzą za nogę do konia i wtedy jest najlepiej!
lostak każdy umie. Wsiadasz, machasz wodzami, kopiesz nogami, krzyczysz "heja heja" i już umiesz! Proste jak mrożonki Frosta!
bosheee... wafelkowa no oczyfiście she ma takie ohraniaczki <3 ajjĆ xdd kópiłam mu jak był śrebakiem ale jósh wyrusł :< :< :< to snaczy no na hama siem dopnom ale mushe snopowionzałkom obwionzać jeshcze.
burza oczyfiście she jest zue.. fogle to tylko cieniasy jeżdżom w siodle.. -.-
plejadowa dobry pomysł! pefnie lepiej dzienki temu skacze!
ja widziałam kiedyś na polu - wiecie, to są takie zawody ze drużyny są na koniach z długimi kijami i kijami taka piłkę do bramki wrzucają że tam anglezowali w galopie więc to wcale śmieszne nie jest.