Forum towarzyskie »

Ku przestrodze re-voltowym szczypiorom: przyjme,kupie za niska cene KONIA!

Atutowa co$ Tyy gÓpIAA jeste$???!!! NiE farBOOje qniOm GsHyff! CzaSeM malooJe im PazNoKcie, ZnaCzy KopYTkA <3 s taKoM siEm urOdziŁ! taKi PoouMat, eXtrA tO wYgLoNda!

Marcepana a Ze MnoM tO juSh niE kCeSh???!!! FoH NA Sto DwA! o.O żAl Mi CIe dOpuKi mNiE Nie pOluBisH!!!!!
MsCarmen dAffAJ z nAm! na zafody grAnD pr!ks  woltyszerki
Marcepana mA juSh dLa naS kOoon!s!a  🏇

zNaalasŁŁam dLa NaaS bÓtY nA zAAffody o tAk!3 -> http://allegro.pl/item1160072938_takich_jeszcze_nie_bylodiament_38.html  rOOshoffee <33 wYgRamy !
lOOffc!am fas! <333

Cierp1enie o Ja CiEEE AlE cHadOffE!!!!!!! ja biOreM srebrNe rZeBy mi dO qnIkA pasOFFaUy!
wOlTyshErka JeSt nOOdNa, WoLEm UjeShDRzAniE DziKIh qNiOOff! I SkaKaNie <3<3<3<3<3<3
Cierp1enie jakiE CoOlL tE bUtY sOm! Na PeFfNo WyGraaMy! DzieFfcZynki mAm nOwe QnIsiEee dO aDoPcJi w MoJeJ wIrTuAlNeJ sTaJeNcE! DaWaC KomCiE!!!!!!!!!!!!!  🏇
MsCarmen- ewentualnie jeśli Ómiesz inglezować to teRZ moRZesz  😀 bÓty są świetne! Napewno wygramy!

a to nasz nowy Qonik wabi się " PIŁA II" jÓRZ go koFFam !!

Nie chciał wejść do pŻyczepy przodem, więc wszedl tyłemi mógł sobie wyHylać główke z okienka z tyłu  🤣
jest niesamowity! Tylko tŻynaście razy mnie kopnooooooł ale to nic wiem,RZe nie Hciał tego zrobić 🙂
Marcepana jest bOooOskI! A roGiem cIe niE udzIóBnoŁ?
jAAk! lofffC!offy k00n!$$  koFFaM Go jUsH 
że wam się tak chce, podziwiam  😎
presja daFaJ z NaM! nA zaFOdY !
O nie, mnie do tego nie wciągaj. Samo czytanie tych hieroglifów mnie męczy nie mówiąc o pisaniu  😀
nIe pSzEsAdZaJ KoFaNa :*:* 😀 :P
SSroBieM zDjENciE moJeGO qNiSIa I ffStaFFie TesH!
AlE tO PoośNiEj <3<3<3

ÓmIEm AnkLeSSoffAć, LoFFciAm To, ómiEm nAweT StaĆ ff StRZemIonIE i mAloFFaĆ PazNoKCie ff CffAlEE!
OoO JaAaAaA... a NaUcZySh mNiE tEsH? ZaFsHe o tYm MaŻyŁam <3333 JeStEś mOjA lOfFcIaNa PrZyJaCiUłKa!!! LoFcIaM cIe MuuuuuuuuuuuA! :********** MaSh cÓdoFFne UmIeJeNtNoŚci <33333
zAfSHe MaSzyłAm o Tak!3j um!3jętoŚci
nAaóczYc!3 mn!3 tEsH??
a mój kOnIk tO NaFfEt óMiE LeFfAdE I JeDzEmY Na zAfFoDy i zAjMiEmY PióeRfFsHe mIeJsCe bO JeStEsMy tE BeSt. A FfY Z TyMi sFfOiMi sHkApAmI To mOzEcIe sIe sChOfFaC!!!11!!1 :*:* 😀 :3 ^^
jA mAm QcYsiA IdEaLnEgO!
n!3 zGaDzAm S!3 s tyM Graba.
Cierp1enie NiE derenFuJ sIe KoFfAnA bO oNa NiE wIe WoGule cZyM jEsT PrAwDziFfe JeŚdZiEcTfO!
nO PeffNiE, RzE FFas nAuCZe <3<3<3
O CoOlL! Ja KiEdYś CfAłOwAłAm Na LąRzy ZafSze. AlE ByłO ZaJeFaJnIe! <3333333
kolorwiatru - no fŁa$Nie !
O ku..., lecicie po bandzie dziewczyny 😂
Oczy bola od czytania 😁
jak weźmiecie konisie na zawody to na bank was pszestanom kohać!

KtO NaS PsZeStAnIe LoFfCiAć?  😲
Muj kOnIk LoFfFcI4 MniEeE ! <3333333333 i oNn LóbI jEźDzIiĆ n4 z4Wo0odY ! b0oO oNn LoFFc14 sk4k4Ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GalÓpow4ć tesH lOffci4 !!!!
ElaPe, N4shE koNikI LovVvci4jom n4s!!!!!!! MorzEeE tFuJ kÓń cIe NiEe LovvvVvvvci4 !! BoO jEsTeŚ dL4 niEeEgO ZuUu4 ! ;< !!!!!!!!!!!!!!

4 MuJ HoR$iK DzIsI4J mI4ł kOlkEe Hyb4. 4lE 1 t4K n4 NiM JeŹźŹdz1Ł4m ! SuPeR mI sIem Na nIiIm SkAcZe z CffaŁu ! :*:*:*:*:*:*V <33333 LofcI3m Go !  😍 😍 😍 😍 💘 💘 💘 💘 💘 💘 🏇 🏇
Ja TeSh OsTatNiOoO jEzDziLaM jAk MiAl KoLkE Bo NaSh WeT PoWiEdZiAl RzE MóSi SiE RuShAć! ^^
OhHh ! J4 SwOjEgO wEt4 MusHe Zm1eniĆ. Bo0 0ost4tn1o n4 mn1e nakżycZ4ł bO jeŹdZiŁ4m N4 mOiM koNiKu j4K mI4Ł zErW4nE PoDkÓwy !  🤔wirek: PżeciesH tO muJ kOnI$ JeST ! <33333333 No0  I MyŚlIcIe rZe MushE dZwOnIĆ Po0 TeGo PaNa Od PodKóff ??????????????????/////
A Po Co? Ja ByM NiE DzWoNiŁa Bo OnI TyLkO KaSe ChCoM A PsZeCiEsZ pOdKoFy To ZuO! DzIkIe MuStAnGi NiE mAjA pOtKuF i SoM SzCzeNśLiWe!
NioM wł4$N1E TesH t4K mY$lE! ^^
A Dz1S14j WeZmE mOjEgO KuNiK4 I pOjEzDzImY sObIe Po UliCy ! <33333333 ÓwIelBi4M odGłoS JeGo KoPyT n4 AsF4LciE ! :*:*:*:*:*<3333333
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się