nie, ten majeczkowy jest moj. I pozwole mu wybierac czy woli na wsi, w szportowej stajni czy na tej trawce co mam tu za domem. Bede go widziala przez okienko i bedzie mogl sobie ugrillowac z przyjaciolmi marchewki, bo mamy tam grilla 😁
popcorn juz robie 😉 daj mi tylko chwileczke 😉 mam nadzieje, ze sie zmiesci do walizki 😁
Lostak, to stajnie ja tez, ja! a jak nie stajnie to chociaz wybiegi albo hale!
Majeczka, w ogłoszeniach trochę bieda, no ale może coś bym znalazła.. 😉 Tylko by musiało do maści pasować. Lostak, a jest możliwość przeniesienia stajni w okolice Gorzowa? 👀
busch faktycznie..o tym nie pomyslalam. Ale myslisz ze uzyskam wsparcie w rozwijaniu swojego hobby 🤔
OCZYWIŚCIE, ze tak. Ludzie mają obowiązek oddawać konie i płacić za nie osobom, które mogą zapewnić im dobre warunki na wsi. No wiadomka, że nie potrzeba kasy na konie... tylko jelenie po prostu kupują konie za więcej niż 500zł. Inteligentni ludzie nabywają konie w normalnych cenach, tzn. 200zł (+sprzęt).
lostak - ale czy Twój ośrodek można przenieść na wieś? Bo jeśli nie, to przykro, ale musisz to jakoś zmienić i dopiero go oddać.
Majeczka, w ogłoszeniach trochę bieda, no ale może coś bym znalazła.. 😉 Tylko by musiało do maści pasować. Lostak, a jest możliwość przeniesienia stajni w okolice Gorzowa? 👀
Majeczka ja bym Twojego nie chciala...za duzo sprzetu do niego dajesz 😂
Ovca, a idz, nie znasz sie. Masz zle podpisane zdjecie. Tam jest napisane brazowy, a przeciez kazdy widzi, ze to ciemny dąb podpalany 😵 nie jestes profi. nie znasz sie.
Tania - jesli facet zmywa naczynia i pastuje podloge, to dam ci 200 zl zebys go odseparowala od konia i dala mi 👀