[quote author=Livia link=topic=1780.msg2185955#msg2185955 date=1411238694] A ja z innym pytaniem - kiedy macie hubertusy? Wiem, że dzisiaj był w Zabrzu, kto następny? 🙂
jurajski Olsztyn - 19.10.2014 🙂 błonia pod Zamkiem, koło Spichlerza, wpadajcie! 🏇 konno i z aparatami, bo okoliczności do robienia zdjęć są cudowne 😍 [/quote]
trudny wybór 😜 z czym mam wpaść, z którymś z koni czy z aparatem 🏇
edit. ach, i mam takie pytanie - kojarzy ktoś w okolicy rybnickiego Indeksu jakąś małą prywatną stajnie? :kwiatek:
Witajcie 😀 Poszukuję jakiegoś trenera/instruktora z okolic Lędzin c: lub takiego który może dojeżdżać na Lędziny. Osoba bardziej zajmująca się skokami aczkolwiek mam mocno do poprawienia podstawy 🙂 i oczywiście w przyzwoitej cenie 🙂 ktoś coś ?😀
Z pewnych źródeł wiem że ma być hipoterapia i stajnia podobno z halą, ale czy będzie pensjonat tego nie wiem. Postaram się czegoś dowiedzieć ha ha i co jeszcze? nie jestem upoważniona, aby pisać na forum co właścicielka chce lub nie budować, ale zaczynacie bajki pisać. Jak Was tak ciekawi zajeźdzcie i zapytajcie, na pewno Wam odpowie. Hala 😁
chyba chodzi o tą bliżej Imielina. Tylko słyszałam, że widać tam kilka koni. Narazie nie miałam okazji odwiedzić miejsca ale istnieje już tyle wersji co tam będzie, że chyba przejadę się tam w chwili wolnej.
Cześć, chyba każdego w końcu to forum przyciągnie do siebie 🙂
Mam pewien dylemat a nawet po prostu można by mnie nazwać poszukiwaczem 😉 mianowicie szukam kogoś naprawdę z sercem i kompetencjami, któremu mogłabym oddać mojego konia w trening (ogólnorozwojowy lub ukierunkowany konkretnie na uj/skoki - to zależy już pod tych dwóch powyższych wymagań, które napisałam wyżej) na minimum 4 miesiące może nawet 6 ale to jeszcze się okaże... Zależy mi na kimś kto jest trenerem/zawodnikiem lub po prostu osobą z pasją i doświadczeniem. Jestem bardzo chętna na spotkanie "na żywo" z osobą zainteresowaną. Nie ukrywam, że zależy mi na kimś naprawdę sprawdzonym więc postanowiłam założyć konto i skorzystać z Waszych doświadczeń/opinii/znajomości którymi mogłybyście się ze mną podzielić 🙂 Czekam z niecierpliwością na wasze odpowiedzi.
Tak z innej beczki jest mi ktoś w stanie polecić trenera bądź OSOBĘ Z DOŚWIADCZENIEM która jest z okolic Bielska-Białej,samego Bielska,bądź dojechałaby do Bielska ? A konkretniej do Międzyrzecza,zaraz obok Bielska.