hey! mam pytanie- zastanawiam się nad zmianą stajni - obecnie stoje w przydomowej na taką z halą - odległościowo pasował by mi ikarion. Byłam, oglądałam - jest ok, ale może ktoś się jeszcze wypowie czy warto? mają 3 boksy wolne - trochę to dziwne skoro taka fajna stajnia? czekam na opinie
Bardzo szkoda ze temat z "katalogiem" trenerów padł, bo pomysł był super. Kogo z ujezdzenia polecicie? Oczywiście najlepiej zeby cena ni była wygórowana, dojazd do Mikołowa 🙂
Prawdopodobnie bede zmuszona znaleźc dla konia stajnie na okres rekonwalescencji. Zależy mi przede wszystkim na padokowaniu osobno walachy osobno kobyły /lub w jakichs grupach i zeby były pastwiska, zadbane i o dużej powierzchni tak zeby konie w polowie sezonu nie stały juz na gołej ziemi. No i opieka na wysokim poziomie, tzn zeby ktos zajrzał do konia co jakis czas, czy ma wszystkie nogi, jak sie czuje itp. Znajdzie się cos?
To zapytam inaczej: Gdzie na Śląsku, ewentualnie w Małopolsce można oddać konia w trening? chodzi mi o młodziaka, trening ujeżdżeniowy i nie osobę jeżdżac P/N bo tak to sama mogę sobie potrenować. Ktoś coś wie? 👀
Pytanie troche z innej beczki, nie orientuje sie ktos kto ma na śląsku jednokonna przyczepe i móglby ja wypozyczyć ? Chodzi mi raczej o część śląska w okolicach Bielsko-Biała- Katowice itd 🙂 Koń ponad 170 w kłebie i troche długi :P
To zapytam inaczej: Gdzie na Śląsku, ewentualnie w Małopolsce można oddać konia w trening? chodzi mi o młodziaka, trening ujeżdżeniowy i nie osobę jeżdżac P/N bo tak to sama mogę sobie potrenować. Ktoś coś wie? 👀
Nie wiecie czy gdzieś na śląsku da się wykupić zrzeszenie w klubie ? :P Bo potrzebuje na nowy sezon wykupić licencje na regionalki a po co płacić prawie 300 zł jak można 120 xd