safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 września 2013 07:43
Cennik Amigo ze strony
CENNIK:
Dni powszednie (od wtorku do piątku)
Oprowadzanie: 30min. - 30zł. 15min. - 15zł.
Nauka jazdy: lonża: 30min. - 35zł.
-jazda na maneżu : 1h - 45zł.
Weekend i święta
Oprowadzanie: 30min. - 40zł. 15min. - 20zł.
Nauka jazdy: lonża: 30min. - 40zł.
Jazda na maneżu: 1h - 50zł.
Karnet miesięczny: (aktualny 4 tygodnie od daty pierwszej jazdy)
Zamek w Chudowie 29.09 Maciejów 05.10. Leśna 12.10 Lukasyna 19.10. Niekarmia 02.11.
Jeszcze gdzieś coś?
Pogrubione są te na których na pewno będę z aparatem, proszę mnie zaczepiać 😉
Hmm, na pewno Chudów jest 29 września? Na stronie zamku jest zaznaczone, że 29.09 jest "29 września Kartoflada i Winnetou - przypomnienie historii sprowadzonego z Ameryki ziemniaka. Kultura, zwyczaje i muzyka Inków. Degustacja potraw ziemniaczanych. Występy i zabawy z Indianami" Rozpiski na kolejne miesiące już nie ma.
N właśnier szczerze mówiąc to nie wiem i chętnie się dowiem z potwierdzonego xródła, bo ja też jak z p Robertem rozmawiałam jakiś czas temu to słyszałam, że są a teraz ostatnio znajoma ze stajni mówiła mi, że podobno jednak na wiosnę.
wie ktoś coś o stajni (albo szkółce) w Bytomiu za parkiem na ul. Adama Asnyka? Koleżanka mi coś mówiła dzisiaj ale co mam zrozumieć z tego " bo tam konie chodzą w kółko za płotem i jakaś babka na nie krzyczy PIĘTA W DÓŁ. dziwna jakaś" 😁