Posiadam aktualne fotki stajni w Sosnowcu-Ostrowach jakby ktoś był zainteresowany pensjonatem. Nie mylić z Milowicami, które wcześniej tam stacjonowały 😉
Mikuszowice postawiły teraz na 100% rekreację dla dzieci, konie bezpieczne, przyjemne, w sam raz na pierwsze nauki jazdy i wyjazdy w teren/rajd. Niestety wyższego poziomu brak jeśli chodzi o przygotowanie do odznak lub poćwiczenie ciekawszych elementów. Ale polecam bardzo tą stajnię dla osób, które kochają wyjazdy w tereny lub chcą by ich pociechy bezpiecznie powoziły się na koniu 🙂
Tak jak pisała Wichurkowa, Janowice to już tylko pensjonat 😉
Nie orientuję się ktoś z Was jakie podłoże jest w stajni ELDORADO W ŚWIERKLANACH? nie chodzi mi o to, czy piasek (to wiem) tylko o to, czy jest tam grząsko czy też nie? Wybieramy się tam na zawody i nie wiemy czy warto 🙂
Jesteśmy w Eldorado od czwartku, jest grząsko na parkurze, na rozprężalni jest lepiej. Jeśli będą wyrównywać to pewnie dziś wieczorem. Dam znać jakby coś się zmieniło, bo jestem dom obok : )
Polecicie jakieś stajnie w Sosnowcu/Katowicach/Gliwicach? Przenoszę się na studia i raczej nie będę u siebie już jeździć, a nie chciałabym przestać. Chodzi mi o jakąś bardziej ambitną rekreację.
hej, znacie kogoś kto dojeżdza na treningi? stwierdziłam, że wypadałoby ruszyć z miejsca po kilku latach wożenia łyłka 😉 nie chodzi tu o wysokie skoki ani ujeżdzenie ale też nie całkowita rekreacja i osoba, która nie ma bladego pojęcia a papiery ma z przypadku :P i nie ukrywam cena też ma znaczenie ;P Stajnia w Katowicach. Proszę o info na pw
sama jeżdzę beznadziejnie, ale jeśli chodzi o instruktora/trenera to wymagania mam 😀 główne, żeby nie przedkładał ambicji nad dobro i umiejętności konia.
Też jeździłam z Klaudią Kuś, niestety tylko kilka razy. Było ok, zastrzeżeń żadnych nie mam. Jeździłam jeszcze z Magdaleną Jopek i tutaj było super.Dużo ćwiczeń dobranych do mnie i do konia, ogólnie to z nią ruszyłyśmy z miejsca 😀 Teraz jeżdżę z P. Skrzypczakiem progres jest spory, niestety na co tygodniowe treningi mnie nie stać ( 100zł + dojazd), ale bardzo polecam- klasa.
Ja z Magdą jeździłam pół roku (potem się kon posypał) i bardzo dużo mi pomogła, brała 40zl w tym dojazd (ale miala 10-15km). Natomiast nie wiem czy do Katowic by aż dojeżdzała. Mieszka chyba w Tenczynku.