JARA dobrze prawi 😉 Ja już sama nie wiem, czy bardziej podoba mi się z ramką czy bez... jeśli miałabym się zdecydować to raczej bez ramki 😉 Właściwie nie robi mi to większej różnicy, jestem chętna na koszulkę, tylko można prosić o wymiary?
ahawa Może by przykleić ten wątek z ostateczną wersją koszulki i zbierać zapisy?
Proponuje wrzucić do ogłoszeń informację z linkiem do wątku, że są robione koszulki RE-Volta i zbieramy listę chętnych wstawić tam jak taka koszulka miała by wyglądać + koszty 🙂
Dziwna ta rozmiarówka... Jeśli wezmę koszulkę według kryterium wzrostu, to utonę w niej, z kolei jeśli obwód będzie mi pasował, to pewnie będzie króciutka :/
Powiem tak: do siebie brałam taki rozmiar, jak zawsze i było ok. Osoby, które brały też nie sugerowały się tabelą, tylko brały tak, jak zawsze. Wypadają normalne 😉 Wrócę wieczorem do domu, jeśli nie zapomnę to wrzucę zdjęcie swojej koszulki 🙂
Wszystko dlatego się przedłużyło, że 9 koszulek się spaliło i trzeba było domówić. Ale już jest ok. 🙂 Mam nadzieję, że w tym tygodniu będą u Was w łapkach 😉