Forum pomoc, uwagi, testy »

ANKIETA! Forumowe koszulki- ostateczna wersja POLO

ja wole koszulkę
ja też jestem za koszulką
A ja chyba się przejdę do sklepu z koszulkami drukowanymi na zamówienie i sama sobie zrobię jedną.
Bardzo chciałam miec jedną, wszystko mi było jedno, czy to będzie polo, czy t-shirt, czy czarna, czy różowa... Chciałam po prostu miec coś, co pokazuje moją przynależnośc do revoltowej grupy.
Zadziałam na własną rękę, tak będzie najlepiej 😉
moim zdaniem koszulka to super pomysł. tylko błagam, ludzie, po co wam te udziwnienia... ja np myślę o ankiecie: tshirt vs polo. wersje kolorystyczne np czarny, biały, szary. logo? nie jakieś koniki i duperele, tylko ta revolta z góry i voltopiry. nie wiem po co tak cudujecie.
Ah, przepraszam, że tyle czasu, ale ostatnio tak mi się życie do góry nogami wywaliło, że nawet nie miałam chwili, by nad tym przysiąść  🙄
W zasadzie wydaje mi się, że Bay ma rację. Jedynie co, to bym nie rozczulała się nad tym, czy polo czy tshirt, jeden rodzaj i tyle. Kto będzie chciał to weźmie, kto nie, to nie i tyle. Gdzieś wcześniej widziałam na forum właśnie wzór z samym adresem na bodajże granatowej polówce.
Bo w sumie z konikiem też może być problem...temu się spodoba, drugiemu nie...

EDIT:

ha, znalazłam  😀 Jednak to było na czarnej (pierwszy post). Jednak to mało istotne. re-volta z gwiazdką i tyle.
Pewnie wiele głosów by było za voltopirami. Wydaje mi się jednak, że skoro korzenie są re-voltowskie to tak powinno zostać 😉

http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,11190.0.html
Dziewczyny, pisałam to już sto tysięcy razy, nawet w rozmowie z zen. Sprawa byłaby łatwiejsza, gdybyśmy miały gotowy projekt i mogły zacząć zbierać zamówienia, ewentualnie zorientować się kto byłby na taką (konkretną) koszulkę chętne. Niestety, ja się tego nie podejmę, ponieważ nie mam o tym pojęcia, brak mi też narzędzi 🙁
http://adler.info/PL/PL/eshop/polokosile_polokosile/dla-niej-ladies/damska-pique-polo-200/210/ - koszulki polo damskie

http://adler.info/PL/PL/eshop/polokosile_polokosile/unisex-unisex/nowa-polo-koszulka-pique-polo-200/203/ - koszulki polo męskie

Mogę się tym zająć. Kolory nie robią mi różnicy, każdy weźmie jakie chce. Jeżeli chodzi o logo, to zaraz poproszę grafika, aby się tym zajął (możliwe jednak, że potrwa to trochę, bo w tej chwili ma masę roboty).
Obstawiam tak: duży adres re-volta.pl z gwiazdką na plecach i mniejszy, taki sam, na lewej piersi.
Jakby co- służę:
3 min. pracy w corelu

propozycja oczywiście
Wg mnie powinno być bez konika. Nie potrzebne zamieszanie  😉
Ale dziękujemy 🙂
Pytanie tylko ile osób faktycznie się zdecyduje na to, i czy warto uruchamiać cały proces.
Ja też chcę koszulkę!  😀
Moim zdaniem najlepsza byłaby najprostsza z nadrukiem "re-volta.pl" w tym czerwonym okienku na plecach wiekszy a na piersi mniejszy, na plecach ew jakaś głowa konia czy coś 🙂
tajnaa, a nie lepiej bez okienka? Teraz zwątpiłam  🤣
Ja tam bym wrzuciła cały ten pasek, łącznie z tymi końskimi nogami - na plecach a na piersi tylko sam znaczek /w okienku/. Ale taka "impreza" chyba by dużo kosztowała.
Było by to bardziej kosztowne. Tak samo, jak z ramką. Szczególnie, że nie do każdego koloru będzie pasował ten czerwony i trzeba by zmieniać (bo jak ktoś weźmie, np. różową?). Można by tak zrobić, ale czy faktycznie warto? Jestem za tym, co było już wcześniej przedstawione 🙂
Ręka do góry, kto taką chce 😉
Moim zdaniem bez okienka nie byłoby takiego re-voltowego klimatu, zbyt sucho 🙂
Ja! tylko ile to wyjdzie taka koszulka
Bardzo podoba mi się model koszulki polo, który zaproponowała ahawa.
Jestem za dużym napisem re-volta.pl na plecach i małym na lewej piersi. Jakby znalazł się ładny, symboliczny konik byłoby fajnie (symbolizujący główną tematykę forum).
Jeśli byłoby to możliwe proponowałabym wkomponowanie czegoś w tym typie:
http://img389.imageshack.us/i/p1010045cs5.jpg/
Nie mówię oczywiście, że konkretnie taki - chodzi mi po prostu o sam zarys, kilka prostych linii, bez wielkich kombinacji.
Konika można zastąpić też podkówką.

Co by nie było ja jestem "za" i w sumie jak wreszcie powstanie konkretny projekt, to będę chętną na koszulkę.
sluchajcie, a nie bedzie najprosciej, jesli ktos przygotuje grafiki i wstawi tu plik w wersji do nadruku. umowimy sie co ma byc w ktorym miejscu, a kazdy sobie to nadrukuje na koszulce, ktora bedzie mu pasowala?
duży adres re-volta.pl z gwiazdką na plecach i mniejszy, taki sam, na lewej piersi
jestem za!

katija i koszulke bedzie miala jedna osoba, bo jednak latwiej zamowic via net, niz lazic po drukarniach itd... bynajmniej ja bym sobie sama nie zrobila.

moze zaraz tu wrzuce projekt.

jestem za wersja bez konikow i zbednych dupereli, ot duzy adres z tylu i maly z przodu.

edit: projekty

ja bym myślała o czymś takim. oczywiscie wersje kolorystyczne do ustalenia. ale mysle ze nie wiecej niz 3. i proste, tak jak wlasnie ponizsze- aby cena byla przystepna dla kazdego 🙂

+ewentualnie wersja voltopiry.pl jesli ktos by sie uparł.
ja tak zaproponowalam bo nienawidze polo...  😡 i jeszcze dlatego, ze nie znosze takich zwyklych T-shirtow. wydawalo mi sie, ze lepiej zeby byl damski, lekko taliowany i meski normalny.
Bay Super, a mogłabyś dorzucić projekt re-volty z ramką czerwoną?
ok, zaraz bedzie.
Kastorkowa Około 40 zł 🙂 + koszty wysyłki
Bay, dla mnie ta czarna super.

Jak będzie re-voltowa i z kołnierzykiem to ja wezmę na pewno.
Ja bym odpuściła ramkę...
A dałoby radę nad napisem na piersi dołożyć sam kontur głowy konia? jakiś najprostszy, schematyczny, żeby było wiadomo, że o konie chodzi.
i zaczyna się wydziwianie 😉 😉
myślicie, że mogłoby to działać na zasadzie: osoba się deklaruje i wpłaca pieniądze: wybiera wzór (voltopiry/rv) jeden z kolorów (trzech?) styl (polo/t-shirt/na co kto chce przeznaczyć pieniądze) i idzie do roboty? albo inaczej - po prostu ustalamy że polo z re-voltą i że można wybrać jedynie kolor i rozmiar. i tyle. nie wiem po co chcecie cudów 🙂 co do konika, to ja myślę, że ten kto ma wiedzieć, że rv to końskie, to będzie wiedział. może jeszcze napiszmy szyld "kochamy koniki", to w ogóle wszyscy już skumają o co chodzi 😉 😉

projekty z ramką rv:

Jedne i drugie są bombowe. Z czerwoną ramką najlepiej wygląda biała, bez ramki czarna 🙂
ktoś tam jeszcze chciał z konikiem: jedyną dla mnie sensowną wersja to taka, aby wyglądało to jakoś w ten sposób:

i już mnie nie ma  😉
Mi się podobają wszystkie wersje, z ramką czy bez, czy z konikiem... wezmę każdą, byle to tylko doszło do celu 😀
wezmę każdą, byle to tylko doszło do celu
amen!  🙇

tylko kto by się podjął zamawiania?
Podejmę się, ale bez wydziwiania 😉
Koszulka polo (kolor i rozmiar dowolny) re-volta.pl z przodu i z tyłu. Proponuję bez ramki. Ramka do dodatkowy kolor = dodatkowy koszt. A i nie na wszystkich koszulkach ramka będzie pasowała do koloru.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się