Forum towarzyskie »

kojrysowo! miejsce dla naszych ranczowiczów!

skoro są olsztyniacy to kto wie? może znajdą się i ci, którzy odnaleźli coś na ranczu u Kojrysa?
zapraszam!
a możesz nauczyć się stawiać znaki interpunkcyjne? jak jest kropka, to nie znak zapytania czy wykrzyknik.
i znaki interpunkcyjne stawiamy bezpośrednio za wyrazem, a nie według 'schematu': wyraz, spacja, znak interpunkcyjny  🙄
jejku! czemu wszyscy się mnie czepiają?!  😫  😫 ja tak po prostu lubię!
Moze wpierw przeczytaj regulamin forum?  🙄
Moze i tak lubisz ale przez szacunek dla innych forumowiczów mogłabyś łaskawie zmienić i poprawić? 😎
jelcyyynkowa, ale jesteś na forum, gdzie panują jakieś zasady. Więc jeśli chcesz się wypowiadać i chcesz być uważana za poważnego dyskutanta, to dostosuj się do zasad panujących na forum.
dobrze. skoro wieli nie pasuje mój styl to będę pisała tak jak wy. 🙂
jejku! czemu wszyscy się mnie czepiają?!  😫  😫 ja tak po prostu lubię!

w szkole też tak piszesz, bo lubisz?  🙄
jak czujesz potrzebę używania takiej interpunkcji, to założ sobie różowego 'blogaska'. a na publicznym forum używaj ogólnie przyjętych zasad interpunkcji, które zresztą poznaje się już w podstawówce  🙄

dziękuje, że poprawiłaś swoje posty. jak mozesz to jeszcze edytuj temat  😉
jelcyyynkowa, Z tego co wiem to Ranczo Kojrysa jest stajnią, która znajduję się w Olsztynie, więc nie widzę sensu zakładania oddzielnego wątku. Jaka sama słusznie zauważyłaś jest wątek pt Olsztyńscy Volotwicze i właśnie w tym wątku rozgrywają się dyskusje na temat okolicznych stajni.
Ja też bym była za połączeniem. Jak jeszcze można powiedzieć, że Robson jest dalej od Olsztyna, a bliżej do Barczewa i zakładać temat o stajniach w Barczewie to przecież Kojrys to sam Olsztyn.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się