Godzilla, Potworze kaijū nieładnie pisać opinie bez weryfikacji na miejscu, tylko na podstawie opinii zasłyszanych od ??? " to na mnie osobiście zrobił kiepskie wrażenie. Słyszałam, że kiepsko karmia konie. Od ludzi, którzy tam pracowali przez jakiś czas słyszałam, że porcje siana podawane koniom sa bardzo ograniczone. Ostatnio zlikwidowali jeden z większych wybiegów"
Proponuję zanim napiszesz przyjedz i zobacz - jak wyglądają konie, jakie pasze i suplementy dostają, ile mamy pastwisk 1,5 km od granic Wrocławia (cena m2 jakieś 200 zł). Bo żadnego nie zlikwidowaliśmy, a wręcz przeciwnie oprócz 4 dużych pastwisk są nowe kwatery. Siano ograniczone ? Boższzz! to, że konie nie maja dostępu do siana prze cała dobę, nie znaczy że jest ograniczone.
Czy zdajesz sobie sprawę, że poziom sportowy, który reprezentujemy - Kadra Narodowa w skokach przez przeszkody, medale Mistrzostw Polski wymaga od nas najwyższego profesjonalizmu i wielkiego skupienia się na dobrostanie koni ? Koń to nasz partner i zapewniamy my doskonałe warunki począwszy od prawidłowej diety, opieki weterynaryjnej, infrastruktury, fizjoterapii na treningach sportowych prowadzonych przez trenerów z licencjami Polskiego Związku Jeździeckiego kończąc. Robimy to od kilkudziesięciu lat, najlepiej jak umiemy 🐎i mamy świetne wyniki.
A tu cała na biało przychodzi sobie bezimienna godzilla i tak *pier...olnie* w świat jakąś bzdurę
😖
Monika KJ Platan w Ramiszowie
https://www.facebook.com/KJPlatan