nie wiem czy mam aktualne info. ale u Susłowskich nie ma młodszych niż 2-latki, a na to warto zwrócić uwagę, zeby glut wychowywał sie ze swoją grupą wiekową 🙂
może ktoś wie gdzie są wolne boksy i trawiaste wybiegi zachodnia część Wrocławia...szukam boksów dla dwóch klaczy w rozsądnej cenie...zależy mi na czystym boksie i dobrym zywieniu..sprawa pilna
Zależy też jak bardzo czysty boks 🙂 Sprzątanie raz na tydzień plus codzienne doscielanie, duże trawiaste padoki z sianem są w Hordzie w Ksieginicach. Wśród stajni za 500 zł chyba jedna z najlepszych opcji
Winston, amazonka* Marek zniknął w okolicach grudnia. Wiemy, że stracił już w tej chwili praktycznie wszystkich klientów. My po 10 latach współpracy byliśmy również zmuszeni do zmiany kowala. Nie odbiera, nie pojawia się nigdzie. Przepadł jak kamień w wodę 🙄 Prawdopodobnie znowu wpadł w konkretny cug...
byłam dzisiaj w milejowicach, nic tam nie zastałam...jedno miejsce które wyglądało jakby mogły być tam konie, ale pozamykane na 4 spusty...może ma ktoś telefon? Przejechałam się też trasą na Strzelin, ale znalazłam tylko jedną stajnię (nie mieli miejsc) i drugą w Wiązowie ale nie było żywego ducha.
Kostkowa - tam są konie na bank. Jednego sama z daleka widziałam jakiś czas temu. Postaram się załatwić nr tel. i wiem też, że jest jakiś pałac(?) w okolicach żórawiny, który obecnie jest remontowany i docelowo niebawem mają tam być konie
W jakich cenach są pensjonaty Wrocław/ pod Wrocławiem? Czy są jakieś przydomowe stajnie, gdzie konie całodobowo mają dostęp do pastwisk? Ile biorą właściciele takich przydomowych stajni? Szukam informacji ile kosztowałoby utrzymanie dwóch koników polskich, które w razie możliwości mogłyby całorocznie przebywać na pastwisku z wiatą, zadaszeniem 😉
też słyszałam o stajni w pałacu - ma to byc sportowa stajnia (chyba głównie ujeżdżeniowa) taka z serii full wypas, ale dopiero ją budują, więc jeszcze trochę Za strzelinem w Lipowej jest stajnia, gdzie niedługo ruszy szkółka, a w dalszym planie jest pensjonat z halą 🙂
W Białym kościele jest stajnia przydomowa (3 konie) ale bez pensjonatu, w Jaksinie też przydomówka bez pensjonatu. W Wiązowie stajnia rekreacyjna, właścicielka niedługo rodzi/niedawno urodziła, więc stajnia chwilowo nieczynna (w sensie jazdy)
Lipowa dla mnie za daleko 😉 mam manie codziennych wizyt na stajni...po prostu fizycznie się nie wyrobię teraz robię ok 70 km dziennie i jest to ciężka sprawa bo pracuję do 18 i zostałam bez auta.Gdyby nie dojazd to nie zmieniałabym obecnej stajni...dlatego zależy mi na dojeździe max 30 min od domu...
Wybaczcie 🚫 aletu Was jest najwięcej. Czy ktoś posiada namiar na Panią rymarz Nocoń? Lub na innego dobrego rymarza we wro? potrzebuję troszkę poprzerabiać ogłowie i bardzo mi zależy na estetyce wykonania. Poratujcie proszę :kwiatek: