anula_un - zdjęć nie mam, boksów jest 10, i możliwość dostawienia kilku w stylu angielskim od ręki. Hali jeszcze nie ma, ale wiem że jest w planach razem z karuzelą. Duży plus to wielgachne padoki i super podłoże na maneżu - żadnych kałuż a ni błota przez zimę 🤣 Puszczę Ci namiary na właścicielkę na pw
ovca - Co do cen - nie chcę wchodzić w paradę właścicielom, jak pisałam dopiero zaczynają przyjmować pensjonariuszy 🤣 proszę skontaktujcie się z nią telefonicznie 🤣 namiary podaję na pw mogę powiedzięc tylko tyle, że jak na nasze wrocławskie warunki to jest baaardzo fajna 😅
Malutka skąd ty masz takie niesamowite wiadomości na temat grobli??? Osobiście rozmawiałam z p. Zenkiem i z tego co mi mówił nie zamierza prowadzić żednego hotelu, a tym bardziej rekreacji. Chce zamknąć stajnię i mieć święty spokój. Jeśli wiesz coś więcej niż on mi powiedział to daj znać na pw.
Na Grobli juz malo koni, ja zabieram moją w sobote, pewnie w ten weeekend większosc koni sie rozjedzie. Ciekawa jestem gdzie sobie wszyscy boksy poznajdowali🙂
Czy jakiś bywalec Grobli zna wałacha Lizak? Prosiłabym o info (może PW)?
Dzisiaj miałem przyjemność być na nim w terenie. Naprawdę sympatyczny konik, bardzo spokojny, misiowaty charakter, ale idzie chętnie, w galopie się nieźle wkręcił 🙂
Ula z Gorbli zrezygnowała z prowadzenia stajni, w sumie nei wiem z jakich względów, mówiła że osobistych, w każdym razie zdaje się, ze ko końca grudnia wszytskie konie mają stamtąd zniknąć.
A my z Branką już w nowej stajni, mam nadzieję, że sie kobył szybko zaaklimatyzuje i że zostane w tej stajni na długo bo pięknie i fajnie tu 🙂
TO kto jeszcze opróćz amazonki stoi w Dziuplinie w jakiejś ze stajni? Może ktos by sie chciał kiedyś w jakiś terenik wybrać?
Ja z Roska poszlam na strachowice i naprawde polecam ta stajnie, super trener. Co do Grobli to chyba p. Zenek nie ma swoich koni??chyba juz tam nic nie bedzie . Szkoda tego miejsca bo to naprawde super lokalizacja , swietne tereny i naprawde moznaby zrobic tam super obiekt. Ale coz, nie ma to miejsce szczescia do dzierzawcow. Chociaz ostatni i tak chyba najlepiej wypada na tle pozostalych...Co do Lizaka to naprawde super konik , co z tego , ze rok pod rekreacja-tej rekreacji to bylo tyle co kot naplakal , wszystkie dziewczynki naprawde dbaly o konie, na lizka wsiadaly naprawde male dzieci wiec kregoslupa mu nie obtlukly. w obsludze jest jak cielatko, stoi , daje zrobic ze soba wszytsko. Pod siodlem typowy rekreant ale pojetny, nie lubi bata. Oglonie konik godny polecenia , dla dzieci (ja mam 173cm wzrostu to wygladalam na nim trohe smiesznie :lol🙂
[quote author=rosek0 link=topic=170.msg392917#msg392917 date=1259675088] Ja z Roska poszlam na strachowice i naprawde polecam ta stajnie, super trener. na strachowicach jest trener? 😲 jaki 🤔 [/quote]
Część koni poszla do wlasciciela , bo one byly dzierzawione, tylko LIzk , Baska i Batuta byly jej wlasnoscia. Lizak i Baska sa na sprzedaz lub w dzierzawe, bardzo fajne koniki. Repka 🤔trzałka:zapomnialam o Tobie 😡, bo ja z trenerow znam tylko Pana Jarka 😀
A ja kocham Dziuplinę 😍 Koniowi mam nadzieję, ze tez sie podoba - choć ona z tych co potrzebują troszkę czasu, żeby się zaaklimatyzować. Póki co bawi się w chowanego: Kto ją znajdzie na zdjęciu? 🤣
branka 🤔trzałka:uwielbiam lasy 💘, zazdroszcze Ci tych terenow, ale dziuplina ode mnie tak daleko, juz kobyl mniej zestresowany? moze na strachowicach znajde kawalek jakiegos malego zagajniczka 😎