Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

Strucelka  padlam hahahahaahahha  😂  superowe hahahahahaha  😂  😁

😁 😁 😁

uuuu uuuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu krzysztof ibisz xD
karolinaaa stronę wcześniej wkleiłam ten sam filmik z dzieckiem Boba. 😎
😎

Haha! 😂
Nie wiem jak Wy, ale ja już się dość naoglądałam twarzy kandydatów m.in. na szybach autobusów...  😁
i jeszcze coś na temat kotów jeżdżących na żółwiach  😁

okwiat, ten kot jest po prostu cudowny, aż mi się sama twarz cieszy! 😀

A co do samych kotów:
😂 cieciorka mi go pokazywała ostatnio  😁 rewelacja
i z linku obok:

😁

- jak się witają kadłubki?
- czołem!

Kot vs Biebier  😁 👍
noen matko, umieram 😁 😂 aż się zapowietrzyłam
okwiat, e stare, a widziałaś takie:

wrzuć filmik z elizówki 🙂
😂 komedia
ale te koty jakie dumne i niewzruszone siedzą na tych odkurzaczach  😁
Filmik Elizówkowy jest unfortunately usunięty
😂 nawet jest polerka w postaci kociego ogona 😁 full serwis  😁
cieciorka, to też stare, ale od razu mi przyszło na myśl, jak zobaczyłam kota podróżującego na żółwiu 😁

Dwie blondynki idą do kantoru. Jedna podchodzi do okienka i mówi :
- Chciałabym wymienic 100 rubli.
- Ale to strasznie mało, dostaniesz moze 8 -9 zł.
- Niemożliwe, musi byc wiecej !
[ pracownik pokazuje jej kurs i daje 8-9 zł]. Nagle odzywa sie koleżanka rycząc ze śmiechu : DAŁAŚ DUPY ZA 8 ZŁ !

🤣
mam nadzieję ze nie było.... 🙂
tajnaa nie mogę! hahahahh  😂
z piekielni.pl
Niedaleko kopalni mały oddział banku (z bankomatem na zewnątrz budynku). Stoi facet w kolejce do bankomatu. Wybrał pieniądze i wchodzi do oddziału, stoi w kolejce do kasy po czym wpłaca całą gotówkę pobraną w bankomacie. Nagle któryś z klientów pyta:
- Franek gotówki ci w bankomacie zabrakło?
Na co ten odpowiada:
- Coś ty, wybrałem i wpłaciłem na konto. Nie po to cały miesiąc ciężko pracowałem, by teraz moje pieniądze w jakimś pudle na zewnątrz leżały.

edit: i jeszcze to:
Tytułem wstępu: pracowałem w firmie zajmującą się ogrzewaniem podłogowym (kable, maty itp) i wyłożyliśmy powierzchnię ok. 500 m kw. w jednym z centr handlowych. Ideą kabli grzewczych jest ich opór elektryczny, przez co się grzeją (kontrolowanie!), więc dla różnych długości kabla stosuje się kable o różnej rezystancji. Skrócenie kabla 10-metrowego o 10 cm spowoduje, że kabel się spali.

Kabel leżał pod betonem parkingu (żeby topił śnieg w zimę), ale zostało około 5 metrów, więc zostawiliśmy na noc, rano mieliśmy go gdzieś upchnąć w beton. Rano przychodzimy - wystający odcinek ktoś odciął i sobie zabrał. Jedyną osobą w nocy był [c]ieć, więc idzie[m]y do niego:
[m] - Dzień dobry, widział pan kto ukradł 5 metrów kabla oporowego z tamtego miejsca? wystawał z betonu.
Chwila ciszy.
[m] - Wie pan, to jest kabel oporowy, grzewczy, jego skrócenie nawet o 5 cm powoduje, że się spali po 10 minutach pracy i trzeba go będzie wymienić. koszt kabla to 8400 PLN plus 30% jego wartości za położenie.
[c] - No patrz pan, to była najdroższa antena do telewizora i najdroższy bat dla konia, jakie kiedykolwiek zrobiłem...
Pewnie znacie, ale...

Człowiek karmi psa i o niego dba. Pies myśli: czlowiek musi być bogiem.
Człowiek karmi kota i o niego dba. Kot myśli: musze być bogiem?  😁
Four chinese, Chu, Bu, Fu and Su, decided to emigrate to the USA.
In order to get a visa, they had to adapt their names to American standards.
Chu became Chuck, Bu became Buck.
Fu and his sister Su decided to stay in China...

😁

😁 😁 😁
wiecie jak obronić się przed zombie? 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się