Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

Gillian wyborny krok, ma w sobie to "coś", ja myślę- przyszły europejski mistrz 😎
Genialne! chociaż ja jakbym tak czworobok miała przejechać to bym umarła  z wysiłku 😀
Gillian - boskie  😍
przeurocze, a jego kłus wyciągnięty mnie w sobie rozkochał. i ten ogonek!  😂
Ma gość kondycję 😲 😂
madmaddie  świetne !! 😁

a i tak komentarze wymiatają
Torunianinie mają nasrane pod kopułą, i to nieźle  😂
Dlaczego kobieta ma o jeden zwój w mózgu więcej od konia? Żeby jak sprząta w kuchni to się z wiadra nie napiła.

-Wzięłaś pigułki?
-Nie
-No to du*a
😂

Czemu nie ma czarnych żydów? No bo kur*wa bez przesady

Wraca dres z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... Oc*ujałem! Patrzę przed siebie... ku*wa mać! Patrzę na prawo... ja pier*olę...Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:Zocha, co sie stało?Ta odpowiada:Boże, jak tam musi być pięknie...

Co zrobić kiedy epileptyk dostanie ataku w wannie? szybko wrzucić pranie.

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiony i mówi: Chyba ,        kurwa,          w koszyk...

Mój facet nocuje w hotelu. Nie ma mydła w łazience. Idzie do recepcji:
- Proszę Pani, mydła nie ma

Odpowiedź recepcjoniski:
-Ale szef już dawno z mydła zrezygnował!
😵 😂
(Na co on:
- Pani szef może i tak, ale ja nie  😀, ale i tak już generalnie ze śmiechu nie mógł się pozbierać)
Nie wiedziałam gdzie to wstawić, ale tutaj chyba pasuje? 🙂

http://www.tvn24.pl/0,1682920,0,1,sztuka-z-konskiej-paszczy,wiadomosc.html
Maceba i ganasz

Mały gołąb pyta mamy:
- Mamo, skąd się biorą gołąbki?
- Z kapusty.
-baco, wasze łowce kurzą?
-niii....
-a to wom sie łobora pali...
😲 🤔wirek:  hahahahaha masakra  😂 ze tez mu sie conieco nie przygniotlo  😁 ale dal koles rade! hahahaha
Facet podjeżdża do kur*y w wiadomo jakim celu. Pyta się jej:
- Ile za ruchanie?
- A ile masz?
- 20 zł.
- Za mało.
- Dam jeszcze telefon.
Kur*a po krótkim namyśle zgadza się. Po skończonym jeba*sku klient daje jej 20 zł:
- A telefon? - pyta się kur*a
- Pisz: 503..
(chamskie.pl)

😁
Mam nadzieje, ze tego zdjecia jeszcze nie bylo...
Horse limo  :oczopląs:
dawno na komixxy nie zaglądałam 😁

rozmiar grafik 🤬
c.
Strucelka, hahaha padłam 😀
buyaka o wow  😂
Burza dobrze, o to chodziło 😎

Oczywiscie dobrze,ze sie dziewczynie nic nie stało,ale generalnie akrobacje podczas upadku zacne

WTF?! 🤔 😵

fajne 😀

Wykład dla Biotechnologii, dłużył się chyba nawet prowadzącemu.
Jakieś 15 minut przed czasem, wstała studentka z tylnego rzędu i skierowała się do drzwi wyjściowych. Wykładowca przerwał w pół zdania, patrząc osłupiały na wychodzącą osobę. Stwierdził:
- Ja też tak chcę!
Zdjął mikrofon i wyszedł.

Wstęp: 300 studentów dziennych 2 roku, prof dojeżdża 100km bo jest z innej uczelni, ogłoszenie wyniku najważniejszego egzaminu końcowego, spotkanie umówione mailowo w weekend na godzinę 16, przychodzą wszyscy... Godz. 16.00 prof nie ma, godzina 16.30, prof nie ma, godzina 17.00 prof nie ma i zaczyna się kocioł 300 osobowy. Nagle tuż przed 18-stą wpada z kamienną miną prof, 300 osób siada i zapada totalna cisza. Słychać ciężki miarowy szybki krok prof. udającego się do stanowiska na podwyższeniu, po czym mówi:
- Ponieważ nie chcę zajmować państwu dużo czasu, przeczytam nazwiska osób które zdały egzamin...
Mija minuta ciszy, po czym
- ...Dziękuję, do zobaczenia we wrześniu.
I wyszedł...

edit: MIAZGA!! 😜
[url=
#!]
#![/url]

rozmiar grafik po raz wtóry 🤬
c.
padłam
chcę takiego !  😍
Waaaaaaaaaa Snake nieziemski!!!! 😀

atinob, przeżalowe.

karolinaaa, AAHAHAHHA jaka reakcja! 😀
Mega jest ten filmik 😀
Boba Marleya dzieci uwielbiają!!

Mój syn nie pozwala mi nic innego puszczać w aucie, ponazywał sobie nawet piosenki i śpiewa je w zulugulo-angielskim. Polać się można 😀
chamskich ciąg dalszy 😎

Idzie wnuczek z dziadkiem przez park, nagle dziadkowi zachciało się sikać więc poszedł pod pierwsze lepsze drzewo. Kiedy dziadek leje wnuczek pyta:
- Dziadku, co tam masz??
- Ptaszka.
- Wiedziałem, bo to na ch*ja nie wygląda

- Czym się różni polski emigrant od E.T.?
- E.T. znał angielski i chciał wrócić do domu.

aaaaa 😜

Trzech pedałów opowiada sobie swoje fantacje erotyczne które ich najbardziej podniecają.
- Pierwszy mówi : Ja lubię sobie wyobrażać ,że walczę z bokserem! Taki wielki , umięśniony w krótkich spodenkach biegnie na mnie.... ech to mnie kręci!
- Drugi mówi : Ja lubię sobie wyobrażać ,że jestem na ringu z sumoką! Taki wielki, ogromny facet w gaciach z samego sznurka biegnie na mnie... ech to mnie kręci!
- A trzeci mówi ,że lubi sobie wyobrażać ,że gra w piłkę nożną.
Tamci dwaj lekko zdziwieni pytają ... ale jak to w piłkę nożną?
- Biegnę z piłką , okiwałem całą obronę , położyłem bramkarza staje sam na sam z bramką i strzelam!! 30 metrów nad bramką!! i cały stadion krzyczy "Ch*j Ci w d*pę" a ja leżę i marzę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się