Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

http://hurr-durr.com/ 😉

Ale śmieszne, normalnie można ze śmiechu pęc
Mi też avast zablokował :P
weszłam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
mi nie wyskakuje żaden komunikat o wirusach, ale to pewnie kwestia oprogramowania 🙂

mi podlinkował to kolega i z dobre 2 minuty patrzyłam na samego psa, potem chciałam zamknąć i klops  😁
mnie nie wpuścił avast  🤔
tajnaa mnie również. możecie w skrócie opowiedzieć, co jest na tej stronie?
Filmik z psem, głupie napisy, robi się małe okienko z przeglądarki która lata po całym ekranie, nie da się tego wyłączyć, a jak już "złapiesz" to pojawia się 192737 komunikatów, a Ty bawisz się klikając "ok" "ok" "ok"...
Ha-ha-ha  😉
ah, znam parę takich stron. Tydzień temu nawet weszłam na jedną 😉 Po całym ekranie biegał mi pies, dało się złapać komunikat, jednak jak tylko się kliknęło ok, to nagle pojawiało się 10 okienek na raz.  😵
blondynka w bibliotece  😀

aczkolwiek uważam, ze jest to raczej smutne niż śmieszne...
a podobno to amerykanie mają problem  🙄
🤔
skad oni tych ludzi biora? przeciez taka wiedze maja dzieci w podstawowce...
jak zapuścić brodę w trzech krokach
to
i reszta jej wspaniałych filmików  😵

*Małżeństwo świętuje piątą rocznicę ślubu.* *
- Muszę ci, kochanie, coś wyznać - mówi mąż - jestem daltonistą.
- I ja chciałabym coś wyznać -mówi żona- nie jestem z
Rzeszowa,Jestem z Mozambiku.*

*Przychodzi hipochondryk do lekarza I mówi:* *
- Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną MI rogi.
- Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie.
- Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia.*

- Jest po prostu za gorąco, żeby włożyć ubranie - powiedział mąż wychodząc spod prysznica.- Jak sądzisz, kochanie, co powiedzieliby sąsiedzi, gdybym w takim stanie wyszedł strzyc trawnik? - Prawdopodobnie, że wyszłam za ciebie dla pieniędzy - odpowiedziała żona.

🙂

Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:
-Tak dalej, kurwa, nie może być! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi!
-Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli....

😜

emade świetne 😀

'Chciałem być miły, ale sorry - jeśli dostaję stopę, na której paznokieć małego palca poszedł do lasu, czwarty palec jest gejem i przytula się do trzeciego, trzeciemu palajcowi brakuje lakieru na czubie, a największy paluch cierpi na prawoskręt - to nie mogę udawać, że nic się nie stało.
Nie, nie i jeszcze raz NIE!'

'Pani jest niepełnosprawna. Ma tylko jedną nogę. Współczujemy i pocieszamy - nie wygląda źle. Powodzenia na paraolimpiadzie🙂'

'Przyjmę oświadczyny od kobiety na tym zdjęciu, ale czuję w moczu, że może mieć radiową twarz.'
Strucelka, dobre  😁 😁

<karol> Ta osmiornica co przepowiadala mecze nie zyje !!!
<KORAL> serrio?
<karol> zaloba w niemczech xD !
<KORAL> tez bym zarzadzil zalobe jakby zdechla najladniejsza samica w kraju ;P
<karol> ...

<wpozar> hmm, wpadalem na pomysl ze na halloween wpakuje sie w garnitur do pracy. Skoro mamy przebierac sie za potwory, to przebiore sie za managera.

<Kuba> cześć tato - tu kuba, moglbys przepisac mi tutaj kod doladowujacy z kartki ktora lezy w szufladzie?
<tata> jaki kuba

<Dhenuka> w kawiarniach powinni serwować kawe dla emo... byłaby czarna, z czaszka na filiżance, zamiast ciasteczka kawałek szkła i nazywałaby się 'depresso'

<milusia14> HEJ KTO POKLIKA?
<m3lvin> nie pisz z CAPSLOCKIEM !
<milusia14> A JEST TU WOGOLE TAKI???????

<krajek> slyszałem że impreze robisz
<krajek> i ostatni się dowiaduje
<krajek> znowu
<pyro> nie ostatni
<pyro> ... to kiedy ją robie? wypiłbym coś.

<górok> To co dudniło, już nie dudni w tym aucie
<x> naprawiłeś?
<górok> nie, odleciało...
http://komixxy.pl/146065/kanaly 😜 kocham Norka!
[url=
#!]
#![/url]  😁
karolinaaa motyw z końmi obłędny!  😍  😂

😀

Perszeron, aaa!!! Najprawdziwszy GIL!!  😂  😍
http://mistrzowie.org/80638/Jozef

edit - jeszcze coś fajnego 😉

hahahahahahahaha  😂 😂
emade tez jak to zobaczyłam to się uśmiałam.  😂 😂
Przed chwilą facebooka:
Dwie blondynki dostały konie: - Ty, jak je odróżnimy? - Ja obetnę swojemu ogon. Rano oba konie nie mają ogona.- A co teraz? - Obetnę swojemu grzywę. Rano oba konie nie mają grzywy. - A co teraz? - Ja biorę czarnego, Ty białego.
😂
hahahahahaha vicodin  😁 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się